- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigiboy
csendes tag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Köszi, de már késő

Nem Excel téma, de leírom, hogy jártam.
Olyan jól sikerült az egér driver frissítés - saját hülyeség, hogy attól kezdve az XP nem látta se az egeret, se a billentyűzetet.
Telelpítőlemezzel se sikerült javítani. Amíg lemezről elindult a rendszer látta a billentyűzetet, de amint elkezdte az XP részeit másolgatni újra nem volt egér/billentyűzet. Ez valyon miért lehet?egy ideig küzdöttem, ötletem nem volt, netem sem, fogy kérdezzek :-), úgyhogy XP föl egy régi vinyóra, C-ről adatok át, XP vissza erre, C adatok vissza.
Most már megy a gép, annyi szépséghibával, hogy az alaplapi LAN driver nem megy (persze mi más hiányozna a lementett driverek közül).
Most ép egy net kávézóban ülök, nézem a mailjeimet, meg töltöm le a lapom LAN driverét.
További szép napot

Imre
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Gyúrósok ide!
- Lightyear - befektetési app
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50