- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Furcsa eset történt velem.
Valahol ezt láttam: Selection = Munka1.Range("A1")
Ezt a hivatkozást ki akartam próbálni, és egy másik lapról indítottam (a Munka1!A1-be beírtam előtte egy számot). Az eredmény Antal (!) lett.
A Munka1 változtatása nélkül a sort betettem egy ciklusba, mire produkált nekem 40 nevet az indító lapon egy oszlopban.
Feltámasztottam a leesett államat, és elkezdtem gondolkozni. A beállításoknál vannak előregyártott egyéni listáim (nevek, helységnevek, római számok, foglalkozások, stb.), hogy szükség esetén előkaphassam a feladatba illőt.
A most kihozott névsor viszont nem egyezik a jelenlegi névsorommal, de magyar nevek.
Az XLSTART menüben pihen egy régebben megírt Munkafüzet.xlt nevű sablonom, ami az Excel indításakor betöltődik. Ebben olyan beállításokat hajtottam végre, mint pl. a függőlegesen középre igazítás az összes cellában. Behívtam, megnéztem, hogy anno nem hagytam-e benne egy régi névsort, de üres minden lapja.
Mostanában mindent újra kellett telepítenem – a tápegységem ráunt a szolgálatra –, de a régi xlt-t és a personal.xls-t a lementett helyről pótoltam.
Mivel a telepítés után nem jutott azonnal eszembe, hogy az egyéni listáimat is elmentettem régebben, a nevekhez új listát vittem be. A többit már az elmentettből pótoltam.Meglehet, hogy az első névlistát valamikor a Munkafüzet.xlt-ben írtam meg, onnan másoltam be az egyéni listába, de a sablon mentése előtt kitöröltem, hiszen a sablon látszólag most is üres.
A kérdésem, honnan kerültek most elő a régi adatok?
A ciklus bevitele előtt miért nem a Munka1!A1-be bevitt számot produkálta a Selection = Munka1.Range("A1") sor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bioshock 2 Special Edition
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50