- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
=HAHIBA(SZUMHATÖBB(INDEX(INDIREKT("'"&$C$4&"'!$A$2: $DZ$366");;HOL.VAN($C7&D$6;INDIREKT("'"&$C$4&"'!$A$1: $DZ$1");0));INDIREKT("'"&$C$4&"'!$A$2: $A$366");$C$5);"")Benne van az év kiválasztása, az általad megadott adattartományokkal. Kivettem a szűrőt, mert az még nincs a 2016-ban. Tömbképletként vidd be, mert csak úgy fog működni.
Az FKERES-t felejtsük el, nem is értem mit keresett a képletedbe. Index-el kiszedjük a megfelelő oszlopot a szumhatöbb-nek. Ebben a képletbn ez a turposség, hogy a szumhatöbb-nek nem simán egy tartományt adtam meg, hanem az INDEX által létrehozott tömbböt kapja meg. Mivel ez a tömb pont ugyan akkora, mint a SZUMHATÖBB kritérium tartománya, ezért helyesen fog működni.
üdv, föccer

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50