- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
Sziasztok!
Jó régen jártam erre. Búék mindenkinek!
Valamikor régen kérdeztem ezt:Próbáltam megoldani, hogy ne dobja fel a vírus veszély üzenetet, ha makróval indítok excelből egy fájlt, s azóta megnyitáskor nem adja fel a frissítés ablakot a csatolásokhoz., csak akkor frissül, ha elindítok benne egy makrót (vagy végigmásolom újra a képletet). Valahol mintha beírtam volna, hogy az ebben a mappában lévő fájlok biztonságosak, de az üzenet még így is jön. Érdekesség, hogy az ugyanitt található régebbi biztonsági másolatom meg feldobja, hogy frissítsen-e.
Nem nagyon volt rá ötletetek, most úgy gondolom rájöttem mi okozza a gondot, s így hátha tudjátok a megoldást. A frissítésre rákérdezés és a frissítés akkor szűnik meg, amikor egy szintén itt ajánlott segítség alapján kicserélem a fájlban a hivatkozásokat (Adatok-hivatkozások menü). Az volt az eredeti gondom, hogy van egy összesítő táblázatom, ami minden évben a rendre évhó.xlsx fájlokból gyűjti az adatokat. Azért kértem a segítséget, hogy ne az legyen, hogy a hivatkozásokban manuálisan javítom a évszámot. Az ajánlás tökéletesen működik, de viszont ha ezt használom jön elő a fenti probléma. A számolási beállítások automatán vannak, a hivatkozások fül pedig így néz ki:
Hátha így van valami ötletetek.
Mit állítsak be, hogy automatikusan frissítsen, vagy dobja, fel, hogy a fájl csatolásokat tartalmaz.....Köszi gycs
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Witcher topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- Milyen monitort vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50