Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Nem tartom kizártnak, hogy csak én nem ismertem, miközben egy köztudott dologról van szó, azonban én már többször szenvedtem azzal, hogy amennyiben egy képletben nem tartományra, hanem táblázatra hivatkoztam, akkor azt a képletet jobbra vagy balra másolva a táblázat oszlopai ugyanúgy megváltoztak, mint ha relatív hivatkozás történt volna egy tartományra. Emiatt táblázatra hivatkozva is módosítottam ilyenkor a képleteket, és a táblázat ellenére tartományként hivatkoztam meg az oszlopokat (mert ugye a táblázat hivatkozásában a $ jel nem használható).

Ma azonban Mark (Excel Off The Grid) egyik videójából sikerült megvilágosodnom
, hogy a táblázatoszlopokra vonatkozó hivatkozások hogyan tehetők abszolút hivatkozássá. Gondoltam megosztom, hátha mégsem csak én voltam tudatlan eddig. 
(Balra a táblázat, amire hivatkozok, jobbra fent a normál hivatkozás, amelyet jobbra másolva az oszlopok nem várt módon megváltoznak, jobbra lent pedig a megoldás a problémára.)

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Alkoholista nevelde
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- kreténtehén: Első lengyel túra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, hogy a táblázatoszlopokra vonatkozó hivatkozások hogyan tehetők abszolút hivatkozássá. Gondoltam megosztom, hátha mégsem csak én voltam tudatlan eddig. 

Fferi50