- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Elnézést, valószínűleg én fogalmaztam rosszul.
Úgy kellene értelmezni, hogy a Ember 1-2-3-stb egy csoportot jelent és akiknél A, vagy B megjelölés van, ők a csoport tagjai.
És az időpont beosztásokat (Nap + Időpont) úgy kellene megadni, hogy ne legyen ütközés abból a szempontból, hogy egy embernek egy időpontban több helyen kellene lennie.
Erre gondoltam valami olyan képletezést, hogy ha olyan időpontot írok be, ami ütközést jelent, akkor azt valahogy jelezze, hogy az az időpont nem lesz jó.
Tehát a mellékelt példában a második sor már nem lesz jó, mert Ember 2-nek egyszerre két helyen kellene lennie Hétfő 09:00 - 10:00 között.
Remélem így érthetőbb a problémám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50