Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Van egy makróm, ami elég sokáig fut. Futtató gép képességétől függően 3-5 percig.
Próbálnám kicsit felgyorsítani (képernyőkikapcs megvolt), a keresés gyorsításával (eddig "brute force"-t használtam, azaz soronként mentem, míg meg nem találtam, most bináris keresést alkalmazok /remélem így hívják: rendezett állományt mindig felezem és ha kisebbet keresek, akkor a második felét vetem el, ha nagyobbat, akkor az első felét a listának).
Ezt még tesztelem, de közben azt látom, hogy a task manager szerint a CPU kihasználtság 25-35% között ugrál. Tudok azért tenni valamit, hogy elmenjünk 100%-ig? (egyáltalán mennyire megbízható a task manager százaléka? elvileg lenne még szabad kapacitása (~50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50