Hirdetés
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Sziasztok!
Készítenem kell egy excell dokumentumot, de akad egy kritérium amivel nem tudok mit kezdeni. Konkrétan lövésem sincs...
Ez egy termék adatlap lesz, a termék nevével és egyéb jellemzőivel(EAN, ár, méret stb). De még ez is kell:
"minden termékhez kérek képet (JPG), és ezúttal nem cd-n,hanem a induló táblázat összesítő részében az A oszlopba szúrják be,és könyv formájában füzzék össze."
Na ezt nem tudom mit jelent hogy könyv formájában összefűzni.
Próbáltam rákeresni a "képek összefűzése", kifejezésre, de a súgóban nem találtam semmit, és a google sem adott használható választ.
Tudtok segíteni? Esetleg egy tipp mire keressek rá?Előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
Haris
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50