Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
hello
van egy táblázatom, milyen meglepö
amiben tök primitiv számolások vannak, olyan mint =A1*200 és társai....nem titok, árlista, csak hogy elkerüljük a kérdéseket, hogy ez miért is kell nekem 
naszoval, ugye vannak ezek az egyszerü számitások, végén végeredménnyel, de mivel a végeredmény is számolás, ezért azt nem tudom másolni, mert lényegében nem a kapott végeredményt másolja az excel, hanem a képletet, amivel a végeredményt kaptam
tehát amit szeretnék:
1. végeredményeket (egymás alatt sok értelemszerüen) szeretném másolni másik excel dokumantumba, vagy
2. a számolást "kikapcsolni" ugy, hogy a már kiszámolt értékek bent maradjanak / ne nullázodjon le minden. (azért, hogy akinek mutatom az excel dokumentumot ne lássa, hogyan jött ki ami kijött)
remélem érthetö a probléma
elöre is köszönöm a válaszokat 
Delila, a te válaszod két pontot ér nálam kapásbol

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amiben tök primitiv számolások vannak, olyan mint =A1*200 és társai....nem titok, árlista, csak hogy elkerüljük a kérdéseket, hogy ez miért is kell nekem 
tehát amit szeretnék:

Fferi50