Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
ny.janos
üzenetére
Köszönöm szépen, valóban igényel némi odafigyelést, közben én is rájöttem egy érdekességre.
Ugyebár én nem függvényeket használok így, hanem csak simán egy adott cella értékét hivatkozom be egy egyszerű "="-vel, a forráslapok különböző ügyfelek adatait tartalmazzák, azok manuálisan szerkesztve vannak időnként, és bizonyos értékek összesítőjét hivatkozom át egy másik lapra, egyfajta forgalom kimutatásként.
A célom az volt a művelettel, hogy ha egy ügyfél lapjára új adatok kerülnek, ezáltal módosulnak bizonyos összegek, azokat ne manuálisan kelljen továbbvinni a kimutatáshoz, hanem automatikusan kerüljenek át.Azt vettem észre, hogy alapvetően nem is a forrásfájlok okozhatnak galibát (gondolok itt pl arra, hogy ha beszúrok vagy törlök egy sort, akkor a hivatkozott cella is aszerint változik, ez rendben is van), hanem az, ha az összesítő lap van bezárva akkor, ha egy forrásfájlt módosítok, ugyanis akkor a behivatkozott helyen nem változik megfelelően a forrás cella (nyilván a bezárt lap nem követi a változást). Viszont ha az összesító lap nyitva van, akkor bármelyik forrást akárhogy módosíthatom, bezárhatom, minden változást lekövet, szóval erre figyelnem kell, az összesítő lapnak mindenképpen nyitva kell lennie, de összességében sikerült így automatizálni a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50