-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Szeretném egy kollegámmal közösíteni a feladatlistánkat, könnyebb nyomon követhetőség érdekében, egymást helyettesítve így gyorsabb az infóátvétel.
Következőt szeretném megvalósítani:
- Egy excel fájlban (közös hálózati meghajtón), lásd: [kép]
- Egy fő munkalapon (Feladatlista) a feladatokat megnevezéssel feltüntetni ("B", Feladat oszlop), mellette a
feladathoz tartozó ütemezést jelölni a naptárban (képen értelemszerűen jobbra) a feladatelvégzésre kijelölt napokat X-elni cellánként.- Ha egy új feladatot valaki beír (elképzelésem szerint ez = adat kerül a "B" oszlopba, a feladat nevéhez), az excel hozzon létre egy új munkalapot a fájlon belül, aminek a sorszáma az "A" oszlopban lévő sorszám, az új munkalapra szeretném, ha átmásolódnának a "B:E" oszlop adatai, értelemszerűen egy új feladat egy új munkafüzet, a sorban lévő információkkal. Ha még azt is tudja, hogy a dátumokat kisilabizálja a naptári jelölésekből, extrán nagyonjó.
Ha valamit nem világosan fogalmaztam, szorri, pontosítok.
Sejtem, hogy makró lesz a megoldás, de mivel életemben nem makróztam még, nem tudom gugli találatokból összehozni a szükséges megoldást.
Bármi építő jellegűt megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50