Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Szeretném egy kollegámmal közösíteni a feladatlistánkat, könnyebb nyomon követhetőség érdekében, egymást helyettesítve így gyorsabb az infóátvétel.
Következőt szeretném megvalósítani:
- Egy excel fájlban (közös hálózati meghajtón), lásd: [kép]
- Egy fő munkalapon (Feladatlista) a feladatokat megnevezéssel feltüntetni ("B", Feladat oszlop), mellette a
feladathoz tartozó ütemezést jelölni a naptárban (képen értelemszerűen jobbra) a feladatelvégzésre kijelölt napokat X-elni cellánként.- Ha egy új feladatot valaki beír (elképzelésem szerint ez = adat kerül a "B" oszlopba, a feladat nevéhez), az excel hozzon létre egy új munkalapot a fájlon belül, aminek a sorszáma az "A" oszlopban lévő sorszám, az új munkalapra szeretném, ha átmásolódnának a "B:E" oszlop adatai, értelemszerűen egy új feladat egy új munkafüzet, a sorban lévő információkkal. Ha még azt is tudja, hogy a dátumokat kisilabizálja a naptári jelölésekből, extrán nagyonjó.
Ha valamit nem világosan fogalmaztam, szorri, pontosítok.
Sejtem, hogy makró lesz a megoldás, de mivel életemben nem makróztam még, nem tudom gugli találatokból összehozni a szükséges megoldást.
Bármi építő jellegűt megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50