Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Bios jelszó
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sven08
csendes tag
válasz
Ghoosty #36623 üzenetére
Igen, végül is működött vele. Csak azt hittem, h van egy egyszerűbb módja is, mert így abban az esetben ha az egészet egyben kijelöltem, akkor azokat a cellákat, amelyek alap esetben egymás alatt jöttek,azokat is áttranszponálta és egymás mellé rakta, míg azok amelyek egymás mellett voltak, azokat szépen egymás alá rendezte, vagyis kisebb darabokban tudtam egymás alá másolni.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest