- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Mostanában kicsit elborult az agyam, és van pár elvetemült ötletem, ez is egy ilyen.
Van egy összesítő táblám a sample fülön A24:O47-ben és sok másik alatta amiből összesít.
A szum fügvényt kicsit megbolondítottam (Pl: C26 cella), így tudok összegezni úgy, hogy a kritérium mindig csak a szummázandó tábla feletti részben szerepel azonos elhelyezkedésben. Ez így ok.
Amit viszont még elméletben sem tudok lemodellezni (és itt nem VBA megoldásra lennék kíváncsi hanem excel képletre) az az, hogy ugyanezt hogyan tudom megcsinálni szumhatöbbel? Hogyan tudom megadni azt, hogy a sample fül A52 cellában lévő érték tartozzon kritériumként az A55:A66-hoz?
Egyébként a sales kivonat fülön (PL.: H oszlopában) kellene ilyet varázsolni, ahol már csak ez hiányzik a képletből.
Könnyű lenne ha minden sorba beraknám a kritériumot, de én ilyen mazochista huligán vagyok. Nem szeretem az egyszerű dolgokat.

Csinált már valaki ilyet? Lehet egyáltalán?
üdv
P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50