Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, már széttúrtam a netet, de nem találtam megoldást az elvileg egyszerű problémámra.
Egy kalkulátort kell készítenem, amelyik oda-vissza számolja a cellákat.
Ár (Ft/db)
mennyiség (db)
Árbevétel (Ft)A lényeg, hogy ha bármelyik cellát átírom, akkor a másik kettő újraszámolódjon.
Az árat még úgy-ahogy tudom fixen, már az is segítség lenne, hogy ha valaki megmondaná, hogy az oda-vissza írás két cella között hogyan lehetséges. Jó lenne excelben, mert ezekre utána hivatkozik még sokminden, de ha van valamilyen más ötlet, az is jó lehet.Bármilyen segítséget nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50