Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, már széttúrtam a netet, de nem találtam megoldást az elvileg egyszerű problémámra.
Egy kalkulátort kell készítenem, amelyik oda-vissza számolja a cellákat.
Ár (Ft/db)
mennyiség (db)
Árbevétel (Ft)A lényeg, hogy ha bármelyik cellát átírom, akkor a másik kettő újraszámolódjon.
Az árat még úgy-ahogy tudom fixen, már az is segítség lenne, hogy ha valaki megmondaná, hogy az oda-vissza írás két cella között hogyan lehetséges. Jó lenne excelben, mert ezekre utána hivatkozik még sokminden, de ha van valamilyen más ötlet, az is jó lehet.Bármilyen segítséget nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50