Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Woww, egy kicsit elkapkodtam.

Nem az a gond, hogy nem egy napon van a képlet szerint (nem is azt jelenti pontosan a WithinOneDay változóm (tudom megtévesztő nevet adtam neki) hogy egy egy napon van, hanem azt, hogy egy napi munkaidőblokkban. (vagyis egy napon, reggel 9 és du 5 között, munkaidőben)
A problémát más okozza, mégpedig a FullWorkingTime változó. Ugyanis egy nap nem 24 munkaóra van, hanem csak 8
Ezért a képlet helyesen:=COUNTIFS(DayType[StartWorkingTime],">="&[StartTime],DayType[EndWorkingTime],"<="&[@EndTime],DayType[Type],"Workday")
helyett:
=COUNTIFS(DayType[StartWorkingTime],">="&[StartTime],DayType[EndWorkingTime],"<="&[@EndTime],DayType[Type],"Workday")/3
Köszi az észrevételt, javítottam. (link változatlan)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért a képlet helyesen:
Fferi50