Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Készítettem egy étrendet:
http://data.hu/get/6173019/Szalkasitas.xlsxIgazából minden összefügg mindennel, tehát ha mondjuk a hétfői ebédet átírom, akkor változik az ottani tápértékek, meg a nap végén is, majd ezeket berakja az 1. munkafüzeten lévő táblázatba, ahol még kiszámolja, hogy azon a napon miket ettem. Ez különösebben nem is volt bonyolult, csak időigényes és nem igazán praktikus.
Ezért szeretnék csinálni egy olyan táblázatot is ahol beviszek szinte mindent olyan élelmiszert,amit én enni szoktam és azoknak a tápértékeit is.
A lényeg az lenne, ha én átakarom írni az étrendemet teljesen pl: Hétfőn ebéd: csirkemell 0,2 kg;rizs 0,1 kg ezt ki akarom mondjuk cserélni krumplira és marhahúsra, akkor azt úgy megadja nekem és ne kelljen újra írni a képletet, mert ugye a krumplinak és a rizsnek is mások a tápértékei, ezért más cellákra kéne hivatkozni.Tehát meg lehet azt úgy oldani, hogy ha beírom azt hogy "krumpli", akkor megkeresné, hogy a sok adat közül hol is van ez, majd össze szorozná a mennyiséget (pl 200 g), a krumpli fehérje tartalmával, szénhidrát tartalmával stb. Így akkor sokkal egyszerűbben lehetne variálni az étrendet, és nem kéne számolni papíron, hanem megcsinálná helyettem az excel.
Remélem érthető voltam
Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném 
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném
Fferi50