- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy beadandó feladatot és nem igazán tudom, hogyan fogjak hozzá.
Ételek kalória értékét kell kiszámítani. Egy táblázatban megkaptam 130 ételnek a nevét (+ mennyiség,kcal,fehérje,zsír, szénhidrát) 11 főbb csoportra osztva.(pékárú,zöldség,gyümölcs stb...)
Azt a célt kell szolgálnia, hogy ha pl ebédet szeretnék csinálni, akkor elég legyen kiválasztani az adott ételeket és ha meg van az összes, akkor kiszámolná, hogy mennyi kalória, mennyi szénhidrát stb...
Arra gondoltam, hogy legördülő menükből kéne megcsinálni. Az alapelv az, hogy ha kiválasztom az első legördülőmenüben pl a gyümölcsöket, akkor egy mellette lévő legördülőben már csak a gyümölcsök jelennének meg. Megoldható ez így?
A másik meg hogy a főbb csoportok nem egymás alatt van közvetlenül,hanem van, hogy 20 sor üresen van. Hogyan tudnám meg csinálni azt hogy csak azokat listázza amiben van szöveg is. ( most úgy írtam be, hogy D2
119, de itt ugye tartalmazza az üres cellákat is. Ha elválasztom vesszővel vagy pontos vesszővel, akkor nem ad ki eredményt)
Ha ez már meg lenne utána nagyon bonyolult az, hogy kiszámolja nekem pl a krumpli értékeit egy mezőbe,aztán a csirke értékeit és mondjuk egy sütemény értékeit majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
119, de itt ugye tartalmazza az üres cellákat is. Ha elválasztom vesszővel vagy pontos vesszővel, akkor nem ad ki eredményt)
Fferi50