- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na
Akkor megpróbálom érthetően leírni 
Tehát árlistát szeretnék csinálni.
Feltüntetem magát a terméket, az árát és a 3. oszlopba szeretném ha ott lenne a kép is az adott termékről.
Ezt szeretném úgy megcsinálni, hogy ne linkelnem kelljen ( mondjuk képfeltöltés.hu-ról a képet), hanem magába az excelbe legyen benne. Ezt ugye meg tudom simán tenne egy kép beszúrással, de ez nekem azért nem jó mert kb 100 képről van szó így zavaró lenne a sok kép a 3. cellába.Ezért keresek olyan megoldást, hogy a 3.cellába szúrnám be képet, de mint egy hivatkozás úgy nézne ki, tehát nem maga a kép van ott, hanem csak a neve amit én adtam neki és azt szeretném elérni, hogy ha rákattintok a névre, akkor megjelenjen a kép.
Erre volt az az ötletem, hogy munkalaponként rakok be képeket és akkor ha rákkantintok a kép nevére kiadja azt a munkalapot ahol a kép van, de ez kissé körülményes. Ezt szeretném leegyszerűsíteni valahogy.
Így érthető?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor megpróbálom érthetően leírni 
Fferi50