Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz a választ! Azért ennyire nem vagyok profi, mint írtam a makrót kigugliztam, tehát nyilvános helyről loptam.
1. ASYNC, SYNC megoldás nem jó, ezt kérdés feltevésem előtt is kipróbáltam. Addig "lefagy" = nem válaszol az excel, amíg véget nem ér a lejátszás, egyébként ez így utólag logikus.
2. Kísérletezni fogok vele.... bár ettől jóval kevesebbhez is kevés vagyok...így belegondolva próba nélkül fog egy "diiing" hangot adni, de holnap kipróbálom.
Egyébként azért örültem meg ezen makrónak, mert nem csak tréfának jó, hanem bizonyos makró események hanggal történő jelzésére is. Szinesíthet, ha valakinek van kedve ezzel szórakozni.
Még egy makrós kérdés: VB hogyan lehet nagyon egyszerűen megoldani azt, hogy ha fut egy makró, gomb, egérgomb megnyomásra, mozdításra fejeződjön be?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50