Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
exceltanulo
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítséget. Ismét lenne egy újabb kérdésem:
Termék kódot generálok a =Most() függvénnyel az alábbi formátumban: 120217-10-39-31 (tehát, ééhhnn-ó-pp-mm)
Hogy ne változzon folyamatosan úgy oldottam meg, hogy a rendeltetési helyén egy legördülő menüből lehet kiválasztani az éppen aktuális kódot, ami hivatkozik a kód generálás cellájára. (így ez már nem változik tovább, ellentétben a =most() függvénnyel)
Kérdésem az lenne, hogy tudom ezt az adatot szöveggé alakítani? Tehát a cél az lenne, hogy amit látok a cellában, valóban azt is tartalmazza, jelen esetben:120217-10-39-31Esetleg makróval meg lehet oldani, ha én a B2-es cellába szeretném a kódot, hogy rakok egy gombot mellé és arra kattintva valahogy szövegként beillesztené nekem ennek a függvénynek a tartalmát ilyen módon? De ebben az esetben az lenne az ideális ha a makró megvizsgálná, hogy üres-e a cella, ha igen létrehozza a kódot benne, ha nem akkor mondjuk rákérdezne, hogy valóban újat akarsz generálni? Igen - Nem
Előre is köszönöm a segítséget ismételten!

Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50