Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
AsakuraDave #2309 üzenetére
Mióta bentvan a scav karma, sokkal barátságosabb lett mindenki.
Nagyon nehéz azt elérni hogy cucc nélkül maradj.
Csak azt tudom tanácsolni ahogy én játszottam kezdőként:
Leginkább SCAV, mindenképpen amint elérhető volt vele mentem.
Minden kacatot összeszedtem, mielött a PMC-m elérte a 20-as szintet.
PMC-re azt a cuccot aggasd amit kihoztál SCAVel, így konkrétan befektetés nélkül tudsz pénzt keresni akár.Nálam az első 50 óra azzal telt a játékkal, hogy folyton meghaltam, sose jutottam ki.
Aztán azóta ez már megváltozott.
MIndenképpen játsz más játékosokkal együtt, akiket ismersz.
Sokat tudnak segíteni, főleg az elején.A mostani peccsben lvl 20 után van csak market, ez annyiban ront a játékélményen, hogy az alapfiókos felhasználoknak nagyon kevés az a stash, ami jár a játékhoz (ingame is tudod fejleszteni, de irdatlan ídőÖ.
Ellehet vele lenni úgy is, de sok alap fiókos ismerősöm volt kiakadva az első hetekben.
Ugye marketen sokszor jobb árakon tudsz megszabadulni a dolgoktól.
Ezért fájó, hogy kinek van kedve eladni 3000-ért a csavarokat, amikor marketen simán kapsz érte akár 30k-t is.De ez van, változik a játék. Valakinek tetszik, valakinek meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest