Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Azt nem tudom, de eod mellett is kegyetlen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elpakolni mindent, amit kihozok raid-ből. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó eladni semmit töredék áron a trader-nek, amikor piacon meg ötször annyit ér v. éppen kelleni fog küldetéshez/hideout fejlesztéshez. Szerintem nem az volt a baj, hogy 10-es szintttől van piacod (ez legalább segítette azokat, akiknek nincsen eod), hanem hogy a legjobb fegyverek/lőszerek és felszerelés nem volt limitálva. Most átalakították a játékot egy ázsiai mmo-ra, ahol hatalmas a grind, és ha nem fektetsz bele időt és energiát, nem fogsz jutni sehova. Nekem alapvetően tetszik maga a tarkov, csak ezért nyomom még mindig, de nem értek egyet minden változtatással. A piac szerintem pont azokat segítené alapvetően, akik nem képesek bele rakni napi több órát, és nincsen idejük minden szarért bemenni egy raid-be/farmolni ostoba tárgyakat. (4 autó aksi, hogy egy küldetést említsek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest