Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Azt nem tudom, de eod mellett is kegyetlen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elpakolni mindent, amit kihozok raid-ből. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó eladni semmit töredék áron a trader-nek, amikor piacon meg ötször annyit ér v. éppen kelleni fog küldetéshez/hideout fejlesztéshez. Szerintem nem az volt a baj, hogy 10-es szintttől van piacod (ez legalább segítette azokat, akiknek nincsen eod), hanem hogy a legjobb fegyverek/lőszerek és felszerelés nem volt limitálva. Most átalakították a játékot egy ázsiai mmo-ra, ahol hatalmas a grind, és ha nem fektetsz bele időt és energiát, nem fogsz jutni sehova. Nekem alapvetően tetszik maga a tarkov, csak ezért nyomom még mindig, de nem értek egyet minden változtatással. A piac szerintem pont azokat segítené alapvetően, akik nem képesek bele rakni napi több órát, és nincsen idejük minden szarért bemenni egy raid-be/farmolni ostoba tárgyakat. (4 autó aksi, hogy egy küldetést említsek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Chromecast topic
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest