Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz i2k #142545 üzenetére

Nekem volt 1-2 meleg haverom. Ki se kellett mondani, hogy mik a határok és csak az próbálta meg átlépni, amelyik saját magával se volt tisztában, azt le is koptattam. A többivel semmi gond nem volt.

Igen, főleg US területem megy nagyot ez a téma, itt a keleti barakkokban ez nem releváns. Azért érezzük ennyire töménynek az ingert, mert rengeteg amcsi forrásból származó IP-t szívunk fel. Ami történik az náluk egyre nagyobb probléma és meg is lesz neki majd a böjtje az 100%. Ugyanis cégek pusztulnak szó szerint bele abba, hogy rossz lóra tesznek nem csak promó terén, hanem a vezetésbe is fingtalan LGT-seket tolnak be, mondván így színes a közösség. Valójában meg a legrosszabb, ami ilyenkor tehető, hogy identitások alapján választok pozikra embereket és nem a tehetségük, skillek alapján...

Meg lehet nézni, hogy a Blizzes nőcinek is milyen kvalitásai vannak. Pl. marketingben erős, meg jogban, de gamingben? Az a kevés CoD-os mihegés, az baromi kevés lesz ahhoz, hogy tisztán lássa, hogy mi kell manapság a népnek.

És mi kell manapság a népnek? A BG3 megmutatta! Minőség és tartalom és lehet vele pénzt nyomtatni! Le se kell, hogy árazzák azt a játékot, akkor is röhögve megéri a 60 ojrós árat. Pl. a nyomi From is példát vehetne róluk. Talán majd meg is teszik, ha már a Zeldából is mertek lopkodni :DDD

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák