- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen széket vegyek?
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142196 üzenetére
A netes közösségek az talán a legalja. Semmilyen elvárásod soha ne legyen és meg fogsz lepődni, mert azt is alul fogják idővel múlni. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Lehet, hogy létezik, de én még soha nem találkoztam a jelenséggel és még csak nem is hallottam róla. Jó pár éve azt hittem, hogy volt egy ilyen jány' barátom, de amikor felhúzta magát valami baromságon és végleg elpárolgott, utána nem sokkal többen is mondták, hogy jó nagy vakegér vagyok, hogy nem vettem észre, hogy fülig belém volt zúgva. Ájdonker', mivel a nejem már akkor is megvolt...
A másik verzió, amikor a férfit lelki szemetesládának használják, de az se barátság ám.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
warcat
veterán
Sima önvédelmi mechanizmus van mögötte, semmi romantika, ha nem veszik tudomásul, hogy mást, többet akarnak tőlük, akkor mint 'barátot' lehet bűntudat nélkül érzelmi tamponnak használni, segítséget kérni tőlük költözéskor vagy ha fel kell szerelni a tv-t a falra.
EA: It's in the crate!
-
csuvicsuva
addikt
Az a baj, hogy mivel ingerszegény környezetben vagyok, így emberek között nagyon könnyen megnyílok, meg túl közvetlen vagyok (online, offline egyaránt) és tudom, hogy a végén én fogok sérülni, de mégsem tanulok belőle.
Annyiszor megfogadtam, hogy read only leszek, de az meg nem én vagyok.
Plusz tudtam, hogy nem fogom tudni abból a toxikus közösségből kiszakítani, úgyhogy azt mondtam, hogy viszontlátásra. Gondolom azóta én is jól ki lettem vesézve, de azt meg már magasan leszarom. Szerencsére megismertem néhány embert, akikkel továbbra is tartom a kapcsolatot. Próbáltak a játékba is vissza csábítani, hátha jót tesz, de már az is inkább munka volt, mint szórakozás, mégis elfogadták a döntésemet.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
i2k
őstag
Évtizedek óta ismerem húgom egykori általános iskolai osztálytársnőjét (manapság épp helybélivel él együtt), és a minap szinte szó szerint vitáig fajult a dolog, amikor - az amúgy nagyon hetyke 17 éves egyik lányával - beszélgettünk a férfi-nő barátság létezéséről: mindketten állítják, hiszik, hogy létezik...
...én életszagú helyzetek (velem megtörténtek - közép, egyetem) tömegét zúdítottam rájuk, és állítottam, hogy bár nem egy nő közülük VALÓBAN a barátom volt, de ott-és-akkor bizony már nem és simán dobtam volna azt, mert a férfiak nagy általánosságban bizony ilyenek...
...és nem tudtam meggyőzni őket, de még csak megingatni sem.
Mikor mondtam nekik, hogy de hát nem látjátok a gondolataikat, ás garantáltan lejátszották fejben, hogy..., akkor se...Viccesen-idegesítő romantikus hozzáállás ehhez részükről.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz Mr.Csizmás #142188 üzenetére
Úgy nagyjából több, mint 1.5 éve nem kell már hozzá FB acc.
A röccenésmentes élmény az ugye elég relatív, mert 4090 mellett is meg lehet röcögtetni keményen, ha megszalad a kéz a beállításokon. De ja, értem... egy elvárható kellemes alap már abból kihozható.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142187 üzenetére
Ezek szerint szívesen lennél hikikomori? Megértem.
Ja hát a nők... meg a nő és ffi barátság, ami kb. nem létezik. Részvétem. Főleg manapság ebben a fene modern környezetben egyre bonyolultabb normális párt találni... de nem csak párt. A barátságokkal is gondok vannak. Pedig estére kipróbálhatnád a VR-t, segíthet lelazulni ;-) [ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem, tényleg nem nőként tekintettem rá, mostani élethelyzetem amúgy sem igen tenné lehetővé, hogy bárkivel bármi kialakuljon, ráadásul nálam is nagyobb energiavámpír, nálam is labilisabb és nálam is gyakoribbak voltak a hangulatváltozásai, ami nem kis dolog. Én ott voltam neki, mint barát, ő is, kivéve a közös felületeken, úgyhogy egy darabig ezeket lenyeli az ember, aztán egyszer csak úgy lesz vele, hogy ba***a meg, kell ez most nekem? Elegem volt már az angyal szerepből.
Nem, még nem próbáltam ki a VR-t, most már holnapra marad. Igen, ufó vagyok.
-
i2k
őstag
Here are some of the games arriving in January and February:
January
Prince of Persia: The Lost Crown — January 18
The Last of Us Part II Remastered --January 19
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy — January 25
Tekken 8 — January 26
Like A Dragon: Infinite Wealth — January 26
BlazBlue Entropy Effect — January 31
February
Granblue Fantasy: Relink — February 1
Persona 3 Reload — February 2
Suicide Squad: Kill The Justice League — February 2
Helldivers 2 — February 8
Banishers: Ghosts of New Eden — February 13
Mario Vs. Donkey Kong — February 16
Skull and Bones — February 16
Nightingale — February 22
Pacific Drive — February 22
Brothers: A Tale Of Two Sons Remake — February 28
Star Wars Dark Forces Remaster — February 28
Final Fantasy VII Rebirth — February 29A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #142187 üzenetére
Robot vagy guminő kell, és a probléma megoldva - ezt magamnak is üzenem ám
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Mr.Csizmás
titán
anno 350€ volt a MQ2, akkor vettem próbálni, akkor kért fb-t, igaz 1060 6GB+R5 2600 gyenge volt a DV-hez. most 5600+4060Ti 16GB csak elég a röccmentes élményhez, meg az az AX3600 router. + a standalone módban is már húsz konténer cucc van ezekre.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csuvicsuva
addikt
Össze kell hangolnom a dolgokat, mert egy nap csak egyszer akarok (tudok) kimozdulni, a kifőzde meg 11-kor nyit.
A spoilerest mondanám, hogy szívesen elmesélem privátban, de már nem akarok beszélni róla, mert már így is jóval többet "szenvedtem" miatta, mint amennyit kellett volna. Az egyik ok az körülbelül az, amit te is írtál, a másik meg az, hogy megint sikerült valakit túl közel engednem magamhoz/valakihez túl közel kerülnöm, akihez nem kellett volna, vagy hamarabb kellett volna koccolnom. Ha beleszerettem volna, sokkal egyszerűbb lett volna továbblépni. "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz Mr.Csizmás #142180 üzenetére
PCVR-ra annyiért a Pico 4 konkrétan BB a pancake miatt... meg ha jól rémlik eye tracking is van Pico 4-ben.
Nekem azért kellett az MQ3 az MQ2 után, mert nem csak PCVR-ral tolom, hanem standelone is, és a Meta store-ja jóval nagyobb kínálattal bír, mint a Pico boltja. Meg persze az AR is eléggé vonzott. Még az elején járunk, de már most elég frankó AR cuccok vannak.
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142184 üzenetére
Húzzál el érte, mit itt lopod a napod :-D
Valójában a véleményed, benyomásaid érdekelnek, engem személy szerint nagyon. De ne várj tőle OLED képminőséget, mert ez NEM arról szól. Ez az élményekről szól. Az MQ2 képminősége mondjuk olyan, mint egy TN paneles LCD tv bámulása úgy jóindulattal 720p-ben. (MQ3 már 1080p feeling.)A közösségekről annyit, hogy a legtöbb közösségben nem tűrik az ellenvéleményt, sem a kritikát, az önálló gondolatokat meg főleg nem. Ha nem sodródsz a birkákkal, hamar az akolon kívül találod magad. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Golden9 #142182 üzenetére
Én is, olyannyira, hogy még nem mertem elmenni érte.
Crus: akkor jó, azt tényleg soha többé. Két "fantasztikus közösség" után ráfutottam egy harmadikra is, de úgy látszik, hogy tényleg bennem van a hiba, ha még gamerek közé sem tudok beilleszkedni (Harry Potter: Magic Awakened mobiljáték, inkább azt is abbahagytam). Én már csak ilyen maradok, sok szarságot elnézek, de amikor borul a bili, akkor nagyon.
Pedig esküszöm neked, hogy politika és LMBTQ nem volt. Okos ember más kárából tanul, a hülye pedig a sajátjából sem...
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142181 üzenetére
Nyugi. Semmilyen FB acc nem kell hozzá. Gyakori tévedés. Mail reg. kell hozzá, ennyi.
-
Golden9
veterán
válasz csuvicsuva #142181 üzenetére
"pont most jött az SMS, hogy átvehető a cucc. "
#Izgulok[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
Köszi mindenkinek!
Igen, a hullámvasút és társai cuccokhoz nem nyúlok, az biztos. Élőben is csak egyszer ültem az itthonin, de azon is halálfélelmem volt, itt maximum a bevitt tápérték távozna. Ha valamelyikőtök emlékszik még a panoráma mozi nevű csodára (nem is értem, hogy miért tűnt el), néhányszor ott is majdnem előre és hátra estem.
Biztos vagyok benne, hogy lapul néhány cím a steamen és igen, én is attól félek, hogy úgy végzi, mint a PS4, ezért akarom minél gyorsabban végig tesztelni. Fél évig kaptam ingyen és bérmentve PS+-t és a Pókemberen kívül csak 3 Supergiant Games játékkal játszottam (kettőt cimborával), mondjuk önmagában az Until Dawn és a The Quarry miatt (ezt komolyan szinte végigröhögtük, akkora dumák vannak benne) már megérte.
A facebook fiók eszembe sem jutott, talán még lapul egy "kamu" valahol, az elsődleges "kamut" személyes okokból pont nemrég állítottam törlésre, ahhoz többet nem nyúlok, az biztos.
Szerk: pont most jött az SMS, hogy átvehető a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
+ Derail Valley
+ MS Flight Simulator
---------
szóval szim oldalból talán a wc pucoló szim nincs még vr-ben
-----------------
bestware-ről most néztem ki egy Pico 4-et, egy csipettel jobb mint az MQ2 (hátul az akku, jobb súlypont, jobb hűtés a SoC-nak, így ki tudja hajtani, és nem kell facebook hozzá), igaz pont annyival drágább (326.90 vs 372€ áfával, ingyen UPS-el)[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz gyimger #142178 üzenetére
Na jó, de ez nem PS5, erre vannak játékok... pl., a jobbak, a teljesség igénye nélkül:
- Alyx + modjai
- Pistol Whip
- Synthwave
- Asgard's Wrath 1-2
- Red Matter 1-2
- Lone Echo 1-2
- Wanderer
- Blade & Sorcery
- Vader Immortal I-II-III
- Robo Recall
- Stormland
- Moss 1-2
- Paper Beasts
- Arizona Sunshine 1-2
- TWD: Saints & Sinners 1-2
- Boneworks
- Bonelabs
- The Forest
- Subnautica
- Subnautica Below Zero
- Demeo
- Doom VFR
- Skyrim VR
- Fallout 4 VR
- Westworld
- Elite Dangerous
- Escape the Backrooms
- Layers of Fear
- Green Hell
- Creed Riste to Glory
- Hellblade
- Lego Bricktales
- Into the Radius
- Dirt Rally 2.0
- No Man's Sky
- Project Cars 1-2
- Ragnarock
- Republique
- Superhot
- Vertigo 1-2
- VTOL
- The Light Brigade
- Medal of Honor Above and Beyond
- The 7th Guest
- Audioshield
- Elven Assassin
- Hubris
- I except you to Die 1-2-3
- A Fisherman's Tale 1-2
- The Wizards 1-2
- Adr1ft
- Zero Caliber
- Zone Project X
- After the Fall
- SW: Squadrons
- Blair Witch
- Operencia
- The Room VR: Dark Matter
- Robinson The Journey
- Thumper
- Virtuoso
- PianoVision+ egy rakás cím UE VR moddal.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #142175 üzenetére
Én meg attól félek, hogy ideig-óráig jó poén lenne, aztán menne a konzolok mellé porosodni. Ha másért nem, testmozgásra jó lenne itthon
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142175 üzenetére
Akkor jó, ha még nem próbáltad, akkor nem fogsz fanyalogni egy pancake látvány után a fresnelre. Így neked ez lesz a "természetes". De tényleg legyél türelmes... nagyon pontosan be kell a fejeden állítanod a cuccot, hogy korrekt látványban legyen részed. Már most foghatsz is egy mérőszalagot + tükröt és a két szemed közti távot mérd le. Azt majd első dolgod legyen beállítani az MQ2 lencséken (tudod őket össze és szét tolni, mint pl. egy nyomtató papíradagolóját).
Nagyon fontos, hogy ne kezdj olyan játékkal, ahol mozogni kell! Az ingyenes Rollercoaster cuccokat MESSZIRŐL kerüld el! 1 perc alatt kicsinál, nem vicc!
Finoman kell kezdeni, azért is írtam fentebb a lájtosabb címeket, amikkel lehet szoktatni magad a témához... vicc, de a pr0n az egyik legjobb szoktatósdi, mert ott elég ritkán rángatják a kamerát, a feeling viszont megvan.
Az AMD sajna nem éppen a legjobb választás VR témára, de van megoldás: Kéne neked akkor egy Virtual Desktop a Meta store-ból (16$ jelenleg) és HEVC encode-ot kéne használnod.
-
Golden9
veterán
válasz csuvicsuva #142172 üzenetére
Lehet, hogy a Steam könyvtáradban is vannak VR játékok, amikről nem is tudsz, csinálj egy dinamikus gyűjtemény mappát VR címkével. és láthatod őket.
[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
Még soha nem próbáltam, azt hiszem írtam is korábban, hogy nem merem kipróbálni, nehogy bejöjjön a dolog, de most azért próbálom ki, hátha teleokádom a wc-t, aztán vihetem vissza nekik.
Nekem még ez az ár is húzós, a hármat nem merném bevállalni, bár kipróbálásra lehet, hogy már azt kéne. PC-m hardverileg elég régi (2015 végi Skylake proci, egyedül memóriát bővítettem és a 6650 XT vga-t vettem, meg M2 SSD-t). Ha jól rémlik, akkor sok pc-s VR játéknak is van demója, plusz ugye most már xCloud is van rajta.
Ja és mindeközben az elmúlt bő fél évben játszottam a Rocket League-gel, néhány interaktív filmmel, meg egy-két mobiljátékkal, úgyhogy ez megint erőteljesen impulzus vásárlás és valahol reménykedem, hogy nem fog beszippantani.🤦
Köszi a tippeket, ezekkel fogok kezdeni.
-
Crus
őstag
Baze, nemá'! Tudom, hogy nem nyertél a lottón, de az MQ2-öt, a 3 árnyékában eléggé el kell már engedni. Az MQ2 sweet spotja (ahol élesben látsz rendesen) olyan 20-25% volt nálam. Ez azt jelenti, hogy nagyon pontosan be kell állítanod a fejeden, különben a homályt lesed. Meg lehet szokni, meg lehet tanulni, de oda kell rá nagyon figyelni.
Az MQ3 esetében olyan 80-90% körül mondanám a sweet pöttyöt, ami NAGYON jó. Gamechanger! Hála a pancake lencsének. Ráadásul könnyebb, kevésbé bulky és ott a használható AR! (Augmented reality, ami azért tud 1-2 k. jó dolog már most is!)
Tudom, hogy a cirka 100k difi az sok, de nyelni kell egy nagyot és kiizzadni a difit, mert sokkal, de sokkal szebb a látvány!
És mivel szebb a látvány, a szemed is jóval lassabban fárasztja le. Most jövök Red Matter 1-ből, egy "seggel" beletoltam 3 órát és még toltam volna, csak kajálni kéne. Kb. 70%-kal kevésbé fárasztja a szemem, ami nagy szó!DE!
Ha még sosem használtál VR-t, akkor az MQ2 ennyiért is egy elfogadható start lehet, főleg, ha az a 100k difi az tényleg elképzelhetetlen most neked.
Az ingyenes cuccokat megtalálod a Meta store-ban szűrj rá, van jó pár. Tudtommal a Beat Saber-t ingyen fogod kapni, azt mindenki szereti. Szerintem sem rossz, de a Synthwave nálam sokkal jobban betalált.
Amit még feltétlenül próbálj ki és ingyenes: Oculus Dreamdeck, Lost, Crow the Legend, Lone Echo 2 demo, Jurassic World, Google Earth VR, Playa video player a pr0n VR cumókhoz ;-)
Fanatical és Humble VR pakkokat nézegesd, meg kulcsos oldalakat, így gyorsan és olcsón tudod a könyvtárad felbővíteni.
És bármi is legyen: ALYX. Nem tudom PC-vel bírod-e, de már egy 2070 körüli kártyával is kötelező tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
"Eh, megcsúszott az ujjam."
Ezért legyen melletted mindig nedves törlőkendő, ha kisfilmekkel "teszteled".[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
Crus, ha erre jársz, milyen értelmes ingyenes cuccokkal érdemes tesztelni, hogy bejön-e/kell-e ez nekem? Remélem erre is érvényes az elállás joga.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Golden9 #142167 üzenetére
[Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure] -100% 0.00€
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz Golden9 #142162 üzenetére
[link] - The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
[link] - Elrejtheti mások elől a kínos játékokat – egy sor újítást kap a Steam
"Mások mellett egy elrejtőzős funkciót is kap a Steam, amivel nyomtalanul eltüntethetjük a kíváncsi szemek elől azokat a játékokat, amelyeket valamilyen okból nem szeretnénk felvállalni.
Egyfajta inkognitó módot kap a Valve játékplatformja, a Steam, mellyel gyakorlatilag elrejthetjük azokat a címeket, amelyeket valamilyen okból nem szeretnénk láttatni senkivel – a barátainkkal, a családtagjainkkal, vagy a játékostársainkkal.
„A mai naptól kezdve egyes játékokat meg tudsz jelölni privátként, és azok mindenhonnan eltűnnek, ahol rajtad kívül valaki más látná őket. Ez magában foglalja: a játék birtoklását, játékbéli állapotodat, játékidődet és ‑tevékenységedet. Ezzel a kiegészítő beállítással a Steam Könyvtárad nagy részét láthatóvá teheted barátaid számára, hogy lássák, mivel játszol, és csatlakozhassanak, ugyanakkor néhány játékot megtarthatsz magadnak” – magyarázza a Valve bejelentésében. Az újítás még nem hozzáférhető mindenki számára, jelenleg a Steam bétaváltozatában tesztelik.
A privát funkció mellett a Steam Áruház bevásárlókosara is kapott néhány újítást: a Steam bétájában mostantól egyszerre több személynek is lehet ajándékot vásárolni, valamennyi eszköz között szinkronizálódik a kosár tartalma, valamint már a vásárlás előtt privátként lehet megjelölni egy játékot.
Azt ugyanakkor még nem közölte a Valve, hogy mikor kerül be a Steam stabil változatába a fentebb részletezett valamennyi új funkció."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
"Odabent" nem ennyire harsány szerencsére. A koncepció része, hogy az ellenfél nagyon üssön el a környezettől, mert 0.2 mp-en is itt élet-halál múlik és nagyon ciki lenne nem látni. Gyak. egy railshooter, előre és hátra nem kell lépned, csak IRL elhajolni, térdelni, feküdni(!), kifordulni a lövedékek elől, mint az öreg Keanu. Szenzációs.
-
i2k
őstag
[link] - Pistol Whip (STEAM)
Kiégett a szemem a screenshotoktól... az a színvilág beleégett a retinámba, és nagyon zavaró.
-
Crus
őstag
Mert senki se meri nagyon leírni, de valójában mindegyikünk rápróbálna a választott kedvencére :-D
Más...
Már Q2-ön is próbáltam, de igazán a Q3-nál ütött be a VR univerzum 2. legjobb játéka a Pistol Whip. Egy kiba. John Wick vagyok, amit úgy nagyjából 3 perc alatt csinált belőlem. Ezer éve sportolok, de itt 30 perc játék és folyik az emberről a víz. Arm&leg day.
Kötelező. Úgy értem az Alyx, Pistol Whip, Synthwave miatt, ha kell üres üvegek visszaváltása által is, de kötelező ezeket letolni. (Jóval hosszabb a sor, de ezek nagyon odavágnak.)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Golden9 #142155 üzenetére
Huh, milyen cunamit indítottam el
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
#Akció #Generáció
Retro Hacker -90%
7,99€0,79€ HL SteamKellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Topiklakónak.
[ Szeretkezve ]
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142152 üzenetére
I know that feel bro... az egyik csak azt akarja és már unod, a másik azt totál nem csak mást, a harmadik. De hát pont ilyen problémákra is megoldást kínálhat egy ilyen cucc.
-
i2k
őstag
Cyperpunk 2077 v2.1 - újrakezdés, new baby-m (céges vonal). Kiemelt választ nézzétek
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #142148 üzenetére
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Boldogat, mindenki
benek!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Áldott, Békés, Varázslatos Karácsonyt kívánok mindenkinek!🙏
-
-
gyimger
őstag
válasz Golden9 #142145 üzenetére
Ez annak fényében nem meglepő, hogy tavaly is nagyot durrantottak a Death Strandinggel. Valami idei vegyes értékelésűre tippelek
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
This bundle is limited to one purchase per customer. The option for gifting is not available.
*This bundle requires linking your GOG.com and Humble Bundle accounts in order to redeem the games.[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
A bal oldali mos, a jobb oldali főz, a középső meg takarít. Probléma megoldva.
-
i2k
őstag
Nekem: mind a három jöhet.
-
Egon
nagyúr
válasz FunPro #142140 üzenetére
Mondjuk azzal a szájjal én valami egészen más tisztára pucolására asszociáltam volna, mint egy akvárium, de mindegy...
Amúgy jogos, leragadtam a szemeinél meg az arcánál (orr- és arcforma), a szája fel sem tűnt. Legyen akkor a jobb szélső, az természetesebb (a bal oldali nem igazán tetszik)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #142136 üzenetére
Sick
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #142136 üzenetére
Ezért zseni.
-
i2k
őstag
[link] - Élete végéig börtönkórházban maradhat egy 18 éves hacker, aki a GTA 6 előzetesét is kiszivárogtatta
//BBC: [link]A GTA-t fejlesztő Rockstar Games mellett több más nagy céget is meghackelt az az Arion Kurtaj, aki még az előzetes letartóztatása alatt is számos kárt okozott. Most megszületett a bírói döntés.
Élete végéig börtönkórházban maradhat a Lapsus$ nevű hackercsoport 18 éves kiberbűnözője, Arion Kurtaj, akinek a Grand Theft Auto VI előzetesének idő előtti kiszivárogtatásában is kulcsszerepe volt – írja a BBC.
Egy bíró csütörtöki döntése úgy szól, a fiatal különös kockázatot jelent a nyilvánosság számára, mert szándékában áll a későbbiekben is bűnöket elkövetni a kibertérben.
Természetesen Arion nem (csak) a GTA 6-előzetes kiszivárogtatása miatt kapta ezt a büntetést, a Rockstar Games mellett ugyanis korábban olyan cégek ellen is indított hackertámadásokat, mint az Nvidia vagy az Uber.
Ugyanakkor, mivel a hacker autista, és alkalmatlannak ítélték a tárgyalásra, az esküdteket arra kérték: arról döntsenek, a fiatal férfi valóban elkövette-e a szóban forgó tetteket, ne pedig arról, hogy bűnös szándék állt-e ezek mögött.
A BBC cikke szerint, mióta a hacker őrizetben van, rengeteg jelentés érkezett általa okozott sérülésekről és károkról. Emellett egy mentális vizsgálat is arra jutott, hogy a fiatalnak szándékában áll minél gyorsabban visszatérni a kiberbűnözéshez.
2022 szeptemberében Arion Kurtaj 90 (!), a GTA 6 játékmenetéről készült videót szivárogtatott ki, akkor, amikor épp óvadék ellenében volt szabadlábon az Nvidia és egy brit mobilszolgáltató hackelése miatt.
Hiába állt azonban rendőri megfigyelés alatt egy hotelben, mégis sikerült meghackelnie a Rockstart egy Amazon Fire tévéokosítóval, valamint egy újonnan beszerzett okostelefonnal és perifériákkal. Ezt követően tartóztatták le.
Arion élete végéig a börtönkórházban maradhat, az egyetlen lehetősége a szabadulásra, ha az orvosok úgy ítélik, már nem jelent többé veszélyt.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Tegnap este jutott eszembe: House MD - 08x17 pont egy ilyen babás epizód.
Video promo: [link]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Tom6
aktív tag
Üdv! Ha van valakinek Fanatical-ra fölös 5% kuponja elfogadnám. Köszi.
-
gyimger
őstag
De vannak már ilyen bababordélyok is, ahol óra/perc alapú "kölcsönzés" is van. Úgyhogy most elgondolkozhatunk azon, hogy kihasználjuk-e ezt a piaci rést.
-
Crus
őstag
Pedig egy ilyen tényleg egész jó "metrópótlópótló". Azért aki full egyedül van és élből elzavarja 0.5/10-es 180kilós Gorlock the Destroyer is, annak ez priceless. De nem csak nekik lehet jó... sajna a társadalom egyre inkább elmegy olyan irányba, hogy 2.9k ismerőse van xy-nak a neten, de IRL kb. egyikkel se találkozik, párkapcsolatot építeni meg nem tud. Így nem csak a "csúnya" emberek szigetelődnek egyre inkább elfelé, hanem lassan bárki... Jó dolog, hogy van ilyen és a klasszikus Realdollhoz képest, ami cirka 2 milla, ez jóval barátibb árazású, átlagos arcoknak is elérhető.
-
Crus
őstag
Ellie nagyon gáz a kínálatukban. Távolról se hasonlít rá, pedig nekem meg az A.I. cimborámnak is sikerült ennél drasztikusan ütősebbeket készíteni ;-)
Tudod egy ilyen dollal állandóan attól rettegnék, hogy ánusszal kifelé a nejem arcába esne, éppen a pulcsit tenné a szekrénybe befelé... esélyesen válóok. Szóval, ezek a finomságok maradnak a single usereknek :-(
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz FollowTheORI #142125 üzenetére
Készítenek hozzá sok DLC-t (Díszes Lecserélhető Cukipofa), így meghosszabbítható a játékidő.
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #142125 üzenetére
Az ember érző, szociális lény - igényünk van mindenre, ami ezzel jár: jó kis beszélgetések, viták, összebújások, szex, egyszerű kényeztetések, simogatások, kedves gesztusok egy másik (elő) személytől etc.
Ezek jó részét egy "robot" sosem(?) lesz képes megadni maradéktalanul... de azé' az se baj, ha próbálkozik az Emberiség.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Bayonetta Creator Hideki Kamiya on Leaving PlatinumGames
Speaking to IGN Japan, Kamiya talked about his departure:
On reasons for leaving PlatinumGames
Hideki Kamiya: “At the time, I felt that the direction the company was heading in and my beliefs as a creator had become different. I realized that I couldn’t trust myself to continue working like that, so I decided to quit my job so that I could continue doing what I think is right. My personal belief is that I don’t view games as products but rather as works of art. I believe in putting my artistry into games and delivering things that only Hideki Kamiya can create so that users can enjoy Hideki Kamiya’s games. I want to create works that show the faces of the creators. With this in mind, I decided to leave the company and look for a new path.”What about Atsushi Inaba and the staff’s reaction when you decided to leave?
Hideki Kamiya: “I had several deep conversations with Inaba, and this was the result after mutual consent. Inaba also has his beliefs as a manager. Although those beliefs are different from my way of thinking, we are both satisfied with the conclusion. As for the staff, I did not take my role within the company lightly, but I felt that they all trusted me more than I expected. It gave me something to think about after seeing how saddened many staff members were after I left.”A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Elnézve az omnibot fejlődését, 5-10 év és ezek "élő" beszélő partnerek (is) lehetnek (i.e szexrobot).
Persze mocsok drágán nyilván. Énis kipróbálnám mennyi idő alat válnak ezek unalmassá.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
Minőségellenőrzés
Pillangók vannak ja, de pénz (rájuk se) az nincs nagyon.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz gyimger #142120 üzenetére
A képen lévő hölgy (Lily Nichol, brit színésznő) - megint csak természetesen - a valóságban sokkal jobban néz ki, még úgyis, hogy totál hétköznapi freckless.
[link] (Reddit) + [link] (9GAG) + [link] (inst)
[link] The Gamer
"She also looks fine. Like, seriously, I think we've all forgotten that this is pretty much in keeping with Fable's character design. No one's a supermodel in Albion. Well, aside from Reaver, of course."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
De a meleg-biszex-lilahajú-férfigyűlölő Donna Tornák ezt tudják, és nem tetszik nekik. Legalábbis valamiért mégiscsak elkezdődött a női karakter csúnyulása.
És persze az íróknak is joguk van magukat beleírni a sztoriba, esetleg hősként is."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
Nem tudom ez mennyire perverz. Erről volt egy doku is, hogy magányos férfiaknak, ronda férfiaknak, handycapes férfiaknak ez mocsok nagy áldás. Sok rosszat nem látok benne. Mint egy segédeszköz, csak nagyobb és drágább.
Csak az a gond, hogy 1 millából, ott a környékeden is vannak olyan keveset használt, nyugdíjas orvos házaspártól, nem dohányzó éjjeli pillangók, akik ~30 alkalommal tesznek a kedvedre. Nehéz döntés, de azért egy Ellie, Yuna, Tifa, Aerith minőségellenőrzést feltétlenül elvégeznék, nehogy a majdani vevők rossz árut kapjanak.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Annyira nem vagyok sem rajongó, sem perverz, de azé' ez érdekes:
[link] - Perfect Doll - Anime & Fantasy
"If you like anime, manga and cosplay, we have the right sex doll for your taste. Our dolls can be individually adapted to your wishes. Of course, you can freely choose outfits at home. So you can simply choose a suitable cosplay outfit for your sex doll and you can try it out together in your bedroom.
But maybe big breasts and lifelike dolls are more for you."166 cm - Lara Croft
//edit:
Van Ellie is...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
Azt már csak saját perverzióm miatt írom le (SG-n megírtam, sok-sok évvel ezelőtt), hogy én a törékeny (férfiként belőlem az óvni/védelmezni akarást, féltést kiváltó) női karakterekkel való ellenfél agyabugyálást kifejezetten élvezem - lásd Lara Croft vs. minden és mindenki más... -, egyszerre paradox és vicces... és szexi.
-
i2k
őstag
Nem kontrázásiból, de...
Ha a szomszédomban (/dodban) lakna egy ilyen kinézetű (tehát pufiarc) csajszi, én simán rávágnám, hogy oké, van benne valaki, csak elő kéne bányászni...
...és ezt most értsd jól: a férfiak BOMBANŐKRE vágynak, de a HÉTKÖZNAPI kinézetű nőkkel élik mégis le az életüket, mert utóbbiakban több minden van, nem csak csinibabák.Szóval, a MÁZ mögötti sokkal fontosabb, alapvetően.
De tegye a szívére a kezét minden férfi, és merje állítani azt, hogy nem bámul meg egy jó testű, jó csajt az utcán, vagy bárhol, és nem képzel el vele egy-két vad éjszakát, vagy nappalt?!
JÁTÉKOKban viszont csakis az elérhetetlenül jó nők a vonzóak - én nem akarom a szomszéd meleg-biszex-lilahajú-férfigyűlölő Donna Tornát bámulni 171 órát át, még digitális formában sem...
-
Crus
őstag
És megint igazad van... elkaptam a gyerekemtől már megint valami légúti baromságot. Ez egy őrület!
Amúgy a probléma nem azzal van, hogy rajzol egy tehetségtelen grafikus egy döglött bálnát arcnak, hanem az, hogy modell akiről mintázták egy 9/10-es nő, Aloy meg valahol az 1 és 2 között veret, abszolút 2 zsákos "csaj". Azért 2 zsákos, mert ha az egyik elszakad, a másik talán megvédi majd a szemed világát :-(
-
csaba951
veterán
-
Crus
őstag
A 2. képen is látszik, hogy mennyire pocokfejű. Főleg akkor ilyen, amikor arckifejezéseket mímel. Ha akarnék se tudnék ilyen ocsmány arcot alkotni egy nőnek(?). (3. részben gondom kiderül, hogy Optimus Prime.)
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142100 üzenetére
Elsősorban játékokról volt szó, ahol 100 órát lehet bámulni a karaktert. Nekem az Uncharted újrázás végére csömöröm lett Hajdú Pétertől is, de Nathan Drake-től feltétlenül. IRL az ember nyilván nem bámul, max szemez, vagy pér mp-re megnéz... ha meg negatív, akkor azt se.
Ha a történet hangsúlyos, van benne érzelem, dráma, akkor kiemelten fontos, hogy néz ki a karakter.
-
Crus
őstag
Rettenet. Szerencsére zömében csak a hátát láttam, amíg tartott az a repetitív unalomtenger.
Nézd meg i2k által linkelt arcmodell fotóját... egy másik univerzum. Mintha egy összevert szopófantomról mintázták volna. Brrrr.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
_drk
addikt
válasz Dilikutya #142104 üzenetére
Igen, olyan hétköznapibb arca van. Gondolom ez is volt a cél a mai világban, de sztoriban is kiderül hogy ő egy
tudós klónja, ami nem zárja ki hogy modell legyen de nem az szoványos. Gerillánál gond van a színészi játék és motion capture-el.
Rengeteg idétlen jelenet, test és arc mimika van a játékban.
Gondolom sokszor szarul is működött és nem javították, így ebből vannak képek a neten.
Elég egyébként megnézni az arcát a menüben, ott ügye állandó és abszolút nem pufók... -
Dilikutya
félisten
-
FunPro
őstag
Az "igényünk van a szép női formák bámulására" mondat számomra túlmutat a "megnézel egy szép nőt pl. egy étteremben 2 mp-re" dolgon. Igazából felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak én ezt valahogy nem tudom ésszel felfogni.
Ha én leülök valami elé játszani, akkor játszom. Nem bámulom a karaktermodellt, igazából nem is érdekel hogy néz ki. Az csak egy karaktermodell. A hiba lehet bennem van egyébként, mert hallottam már olyat, hogy a transformers azért olyan hűdejó film, mert megan foxnak jó a feneke 3 képkocka erejéig. Tényleg találkoztam ilyennel! Számomra ezek nem adnak hozzá semmit az élményhez, mert ez a műfaj nem erről szól.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
eami
veterán
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142095 üzenetére
Egyenlőségjelet tenni az onlyfans és aközé, hogy megnézel egy szép nőt pl. egy étteremben 2 mp-re, az nem tudom mennyire demagóg egy 10-es skálán, de úgy nagyjából 11-re saccolom.
Egyébként nem erről volt szó, hanem arról, hogy a játékokban szívesebben nézünk 50 órán keresztül egy formás női feneket, mint egy szőrös férfit. Persze embere válogatja, manapság nagy divatja van gayparádénak. Egészségükre. Mindig mondom: bár a világ férfiainak zöme meleg lenne, úgy sokkal több kiéhezett nő mászkálna mindenhol. Extraként a meleg ürgék nem szeretnek háborúzni, mert letörik a körmük...
A filmekben és a játékokban azért van zömében szükség a alapvető identitások hangsúlyozására, mert már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a gyerekeknek, meg a fiatalabb korosztálynak stabil és egyértelmű tényekre van szüksége, nem maszatolásra 70+ identitásról, meg rózsaszín retikülös fószerekre.
De! A kivételek jók és kellenek. Már, ha rendes sztori is van kör tolva, nem csak azért van ott az gay NPC, hogy leírhassuk: polkorrekt a cucc, van benne gay NPC.
Aloy-jal az a probléma, hogy megnézed a korai teasereket, meg publikált képeket és nem így néz ki. Hajoltak, amerre hajolniuk kellett...
Egy játékban pedig meglehetősen lényeges, hogy egy kicsit legalább azonosulj az általad terelgetett karakterrel. Amennyiben az egy desznyó', az úgy nem olyan egyszerű.Aloy amúgy már az 1. részben, amikor Meridianba ér, onnantól elég sokat tesz a városért, elég hamar a Sun King bizalmasává is válik, így erősen kétlem, hogy a táplálkozása ebben a teoretikus helyzetben probléma lenne.
A TLOU 2, meg egész sok időt szán arra, hogy bemutassa a WLF bázist, ahol bőséggel van kaja, olyannyira, hogy egy nagy edzőteremmel is rendelkeznek, ráadásul utalás is akad, hogy Abby egy héten többször is edzett.
Ez meg, hogy nincs ilyen nő IRL, az egy komoly tévedés. [link]
Olyannyira, hogy éppen ez az egyik probléma, hogy a férfiak egy része kezd egyre nőisebb lenni, a nők egy része meg egyre férfiasabb. Középen találkoznak majd az androgün nonbináris csillámpudlik. Fckyeah.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Én elhiszem, hogy valakiknek igénye van a nők bámulására. Belőlük él például az onlyfans. Egészségükre!
Node, hogy a filmekben vagy a játékokban is szükség van erre? Szerintem nem. Legalábbis, nekem erre nincs igényem. Amire igényem lenne, az a realizmus. Nyilván ez függ a játék műfajától is, de ahol realisztikus a grafika és olyan a sztori, ott elvárnám.
Aloy-al sem az a probléma, hogy a második részre "elcsúnyult". Meghízott! Egy robotdínók által uralt terepen, ahol minden nap küzdeni kell a túlélésért, ahol ki van számolva a kalória, ahol egész nap rohanás van, képes volt meghízni! Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni?
A last of us 2-ben sem az a probléma, hogy Abby-be egy csepp nőiesség nincs, vagy hogy ő is csúnya. Olyan fizikummal rendelkezik, amit még én is megirigyelek. Egy nő nem tud így kinézni! Ráadásul neki is alig jut kalória. Hogy tudott így feltömegelni? Napi 6x nyomja a rízs-csirkét, vacsira meg a sovány túrót?
Szóval ja. Szerintem a nők legyenek csúnyák, ha csúnyának kell lenniük!
-
i2k
őstag
Úristen, akkor jól rémlett...
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #142089 üzenetére
Ahogy a ronda férfinak is lehetnek elvei és nívói, miért ne nézhetne meg fiatalabbat, szebbet, jobbat? Ki, mi tiltja meg?
Fogalmam sincs hány éves vagy, de nem nézel meg az utcán egy jó(l kinéző) csajt, csak mert... miért is? Mert mondjuk melletted az asszony, a gyerek(ek), a szüleid, vagy a szomszéd szőke?
Normális attitűd, neveltetés, jól szocializáltság mellett (ill. ezt feltételezve mindenkiről) attól, hogy fejben csorogni kezd, nem kell félni senkinek, hogy majomként rá is ugrik valaki egy ilyen nőre, és "bocs-apu"...A szépségre mindig is volt igény, és mivel maga a szépség is szubjektív, mindig is lesznek erre fogékonyak.
Én imádom a számomra szép nőket. Még akkor is, ha tudom, hogy ez elsősorban a MÁZ. A többi, a lényeg, nincs lehámozva, mert az elérhetetlen. De ez van. Nézni, álmodozni meg hadd legyen szabad.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Bocsi, term. a művészi rajzra gondoltam, nem a manóra. Előbbi csodaszép!
Aloy arcmodellje is nagyon kellemes igen... belekötni se nagyon lehet. Aztán csináltak belőle egy pocokarcú, tramplit. Well played.
-
i2k
őstag
Én is ezen a véleményen vagyok - ezért (is) szeretem a szép női karaktereket ingame (és a valóságban).
//A manós arcra: szegény srác az eredeti szerkezetből ezt tudta kihozni.
Az azért - remélhetőleg - látható, hogy mennyire PC-re vették a készítők a dolgot - mondom ezt azoknak, akik elfogadóak Aloy "eredeti" kinézetével:Hannah Hoekstra, the face model of Aloy - [link]
(Állítólag a Westben durvábban is elszálltak)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Korábbi munkahelyemről egy 50-es piperkőc jut eszembe. 70-es éveket idéző trapéznadrág, cipő, ing is elég retro, beszáll a liftbe, majd megjegyzi, hogy neki joga van szép nőket bámulni.
Így elmesélve nem akkora poén, de a fazon tényleg mindenkivel flörtölt, én konkrétan fuldokoltam a röhögéstől, amikor ezt így galamb helyett elengedte a liftben.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
Ez rettenetes. Viszont amit később linkeltél az super cutie. Uram bocsá' férfiak vagyunk, igényünk van a szép női formák bámulására. Aki ezt tagadja, az tudjuk melyik ligában játszik, maradjon is ott, több jut nekünk
-
Crus
őstag
Előtte kb. 4 éve az Acti rúgta őket valagba, idén meg egy brutál nagy rakás embert voltak kénytelenek kirúgni. Ezektől tanácsot kérni? Felfoghatatlan.
-
Golden9
veterán
#MEGJELENÉS DÁTUMA: Hamarosan
Mókás Mókus. Squirrel with a Gun
Nézd a mókust, milyen mókás,
belelőtt a fejembe!
Ólmot tölt az arcocskámba,
szájamba és szemembe.[ Szeretkezve ]
-
cyberkind
félisten
válasz gyimger #142082 üzenetére
Jah, ez kb olyan, mint a She-Hulk sorozat, amit egy nő rendezett, és Megan Thee Stallion meg a félig cgi She-Hulk segget ráztak együtt, miután jól kipicsáztrak jogilag egy faszit, DE szörnyű szexista pasik, akik csak ilyen Kriplery féléket tudnak írni.
Játékok is ugyanezek, az új szoPókember játékban MJ egy kiszart hányás, de legalább semmi köze az alapokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Én nem tudom, hogy megszoktam-e vagy csak az elején van fura feje, de egy idő semmi bajom nem volt vele.
Az biztos hogy a képek a neten azok nagyon túlzók, hogy most külön photoshop-olták még vagy vannak elbaszott jelenetek azt nem nézem újra.
Most belenéztem a játékba és semmi baja nincs a fejének... -
i2k
őstag
válasz echterion #142079 üzenetére
Ezért MODification - te döntesz, hogy iszol-e vagy vezetsz...
Csak mellékzöngére: original Aloy concept
//Edit:
Egy rajongói / művészi rajz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
A Message from Total War’s Leadership Team
Röviden: szánjuk, bánjuk, hogy a szokottnál is pénzéhesebb dögök voltunk, ezért a TW: Pharaoh árcsökkentést kap, a TW: Warhammer 3 DLC-je pedig még további tartalmat utólag
-
i2k
őstag
MOD: [link]
-
Crus
őstag
válasz alratar #142073 üzenetére
A parlamentben is k. sok pénzt "csinálnak" 1 nap alatt mégis a vödrömbe okádok tőlük. Attól, hogy valaki valami hulladékkal több pénzt keres mint te (pl. drogdealer), attól még nem jó amit csinál, még akkor se ha több 10.000 malac röfög a szerért az ólja előtt. Globális szinten már nem releváns a Bungi továbbra is ez a mondóka lényege. Nem véletlen, hogy F2P lett a szemetjük, most meg éppen az Epic osztogatja ingyen a nagyobb D2 pakkot, hátha többen játszanak majd vele így. De nem.
A véleményük meg főleg nem releváns... ha az lenne, Epic gamesnek hívnák őket, vagy Valve-nak és Fortine-ot meg Csét hegesztenének naphosszat.A tiszteletlen itt te voltál - ha nem tűnne fel -, aki próbálta megszabni nekem - egy szabad állampolgárnak -, a szabad véleménynyilvánítás jogát. Köszi, hogy rájöttél erre magadtól és az általad említett állatot a rácsok mögött tartottad.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142072 üzenetére
Már azt a tulajdonságot, hogy bármikor elver egy embert reakcióidőben és akkor se gyorshajt, ha beütött nála a midlife crisis?
Az egymással történő kommunikáció egyelőre(!) csak egy extra, egy előny, de erős a gyanúm, hogy idővel ez egy olyan jelenség lesz, mint most egy Google kereső. Nem kötelező használni, de mégis a planéta lakóinak durva többsége használja. (Mondom ezt úgy, hogy én anno keresésre még Alta Vistát használtam Netscape Navigátorral.) Ami jól működik és hasznos, az pusztítóan gyorsan fog elterjedni.
Jelenleg nem egy brand gyárt ilyen-olyan szintű önvezető autót, melyek napról-napra jobbak és jobbak. Ez az egész nem tekint vissza annyira régmúltra, mint egy benzinmotor, tessék neki kis időt hagyni. A fejlődés folyamatos és elég nagy léptékű.
Nézd... anno az első kocsik amiket vezettem ilyen Fiat, Zsiguli, VAZ kategória. Most egy új korában 13m-t érő autót vezetek, amit 2nd hand vettem cirka 10 éve. Olyan szinten nem egy kategória azokkal a kezdeti romokkal, hogy az leírhatatlan. A vezetéstámogató rendszerek egy része már ebben is benne van. Ergo ami ma nagy extrának tűnik (táblafelismerés, kormány érintése nélküli sávtartás, sebesség változtatás), az "maholnap" általános lesz. Ha most lecserélném (1-2 éve gondolkodunk rajta) a vasat, akkor a köv. autóm már elektromos lenne és alapszintű önvezető funkciókkal rendelkezne! Mindezt "rongyos" 6 millából, ami manapság egy autóért az abszolút elfogadott kategória!
Amit most te elképzelhetetlennek tartasz az pontosan azaz effekt, amit én 1996-ban éreztem az ezerkettes' volánja mögött amikor olyanokról hallottam, hogy ABS, tempomat, fűthető ülések, tükrök és tsai. Ma már gyak. ezek alapvető dolgok. Már nagyon nem egyszerű úgy 2nd hand 5-8 éves autót venni, amiben ezek ne lennek alapból benne. Így lesz ez az önvezető funkciókkal is.
-
alratar
addikt
Hugyos, kutyaütő bandának nevezni olyanokat, akik annyi pénzt csinálnak 1 nap alatt,mint tér és én egy év alatt,az nem kicsit merész.
Szerintem igen is jól tették, hogy rajta hallgatták, mert.ami egy ingyenes kiegészítőként megállja a helyét, fizetősen nem biztos, főleg nem hosszú távon.
De én most itt hagyom abba, mert kezdem érezni, hogy ezzekkel a prosztott, iszteletlen szavakkal kihozod belőlem az állatot.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
FunPro
őstag
De miért venne meg alapból bárki egy olyan autót, aminek az egyetlen kiemelkedő tulajdonságát nem tudja kihasználni?
Ha abból indulunk ki, hogy az autók kommunikálnak egymással a tökéletes közlekedéshez, akkor azt feltételezzük, hogy a globális kommunikáció kell, mert ha nem kéne, akkor nem kommunikálnak. De ha csak elvétve van ilyen autó, akkor nem tud kommunikálni mással, így önmagában nem is lesz önvezető. Ha önmagában nem önvezető, nem veszik meg az autót.
Ahhoz, hogy legyen eladott autó, ahhoz olyan modell kell, ami önállóan, minden segítség nélkül elnavigál a világ bármely pontján, bárhonnan bárhova, bármilyen helyzetben. Aztán amikor ők vannak többségben, akkor lehet őket beszéltetni a másikkal. Aminek a kövi hátulütője, hogy minden gyártónak ugyanazt a szoftvert vagy legalább is technológiát kell használnia. Tehát, valakinek nyílt forráskódúvá kell tennie az emberiség egyik legnagyobb találmányát.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142070 üzenetére
A zsír új autó, csak idő kérdése, hogy 2nd hand lesz és akkor leszivárog az átlagpolgár életébe is.
Az az ország semmi se minta, max rossz példának jó... Ukrajna és egyéb banánköztársaságok szint.
-
FunPro
őstag
Tényleg, mindenkinek zsírúj autóval kellene rendelkeznie. Az utópiának ezt a részét el is felejtettem.
A legtöbb jó eredmény fejlett országokból és mesterséges környezetből származik. Biztos lesznek olyan országok/régiók, ahol az önvezető társadalom belátható időn belül létrejöhet. Hozzánk ötletem nincs, ez mikor fog elérni. Lassan 20 éve vagyunk az EU-ban, azóta nem elég erős a gazdaság, hogy bevezessük az eurót. Szóval, én alsó hangon 100 évet mondanék attól a ponttól, ahonnan bejelentik az "igazoltan bárhol hibátlanul elvezető önvezető autót".
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142067 üzenetére
Szerintem közelebb vagyunk hozzá, mint gondolnánk.
Az önvezetők robbanásszerű fejlődésen mennek át. A csúcson már olyan megoldások is tanyáznak, melyeknek nincs szüksége se táblára, se festésre... de ezek is folyamatosan tanulnak és folyamatosan fejlődne. A kátyú, a kitett táblák, vagy pl. váratlan jegesedés pedig azért egyre kisebb probléma, mert ezek már nem önállóan döntenek, hanem megosztják egymással az infókat. Ha az egyik bal kereke megcsúszik, azt mp-eken belül az összes több is tudni fogja és az adott szakaszon ennek tükrében fog haladni.
-
FunPro
őstag
Tanulhat az AI akár mennyit, ha az eszköz szinten nem tud túllépni. Egyszer biztos sikerül neki, ez nem kétséges, de attól még nem félnék, hogy munkahelyek lennének veszélyben miatta.
Például az önvezető autókhoz olyan idilli utópiát kéne felépítenünk, ami talán soha nem fog összejönni. Pedig a sofőröket féltik talán a legjobban az AI-tól.
Mikor lesz olyan, hogy minden útfestés hibátlan állapotban lesz? Mikor lesz olyan, hogy minden közlekedési tábla makulátlanul a helyén marad? Hogy az útépítő mindig a tökéletes táblát helyezi ki az építkezésen, a megfelelő távolságra? Hogy nincsenek kráterméretű lyukak az aszfaltban? Hogy minden és mindenki jól észrevehető?
Mert ameddig ez nem létezik, addig az AI sem fog autót vezetni, hisz az AI hülye. Meg kell neki mondani mi merre hány méter. Szóval, én annyira azért nem félek tőle.
-
Crus
őstag
Ha a PS5 gen végére TLOU Part III-at akarnak (már pedig ez 100%), azoknak a munkáknak már folyniuk kell. Nem irigylem őket. Felfoghatatlan mennyiségű munka lesz vele.
-
Crus
őstag
válasz alratar #142063 üzenetére
Van a piacon olyan aki ért hozzá: Epic Games - Fortnite, Valve - CS. Meg van olyan, mint a Bungi', akik valamikor értettek hozzá, de már nem tudják mitől döglik a légy. Ez már qrvára nem az player a gen., mint akik anno Halo-t toltak.
Igen, ennyit mondtak, erre a ND, meg a Sony magukba roskadva keresték a megoldást, meg a változást, holott csak a saját fejük után kellett volna menni, nem húgyos bohócokra hallgatni.
Azt a csapatot ekézem amelyiket akarom, mert szabad országban, szabad ember, azt mondja és teszi, amit szabad. Rofl. Egyébként a Halo-k ott és abban a közegben abszolút figyelemre méltók voltak. De a Destiny már megjelenésekor is csak egy mellékzönge volt a multis játékok sorában.
De most te komolyan egyenlőség jelet tettél a kettő közé? Ne már gyerekek...
"az ipar egyik legnagyobb királyának a ND-nak" -írtam =/= "az ND lenne a világ legjobb játék fejleszt csapata" - írtad
El is magyarázom, úgy tűnik el kell: Ha azt írom, hogy az ipar EGYIK legnagyobb királyának, akkor az azt jelenti, hogy az EGYIK. Az egyik szó azt jelenti, hogy a SOK k. jó csapat közül az egyik király... mert királyból a bolygón jelenleg több is van, meg régen is több is volt. Pl. Országokat vezettek. Ezek meg csapatokat. A ND egy kibaxottul profi liga.
-
i2k
őstag
[link] - Gamerant - Naughty Dog Already Working on Multiple ‘Brand New’ Single Player Games
"Naughty Dog already has more than one “brand new” single-player game in the works. The California-based game studio recently announced that development of The Last of Us multiplayer game has been officially cancelled, citing a desire to focus on single-player experiences rather than allocate resources for indefinitely supporting a live-service title.
While this news disappointed many fans who had been looking forward to experiencing the unique post-apocalyptic world of The Last of Us with their friends, others reacted with excitement. In recent years, it seems many studios with amazing single-player, narrative-based games under their belts have turned to making live-service titles for financial reasons. So receiving confirmation that Naughty Dog will stay focused on rich, single-player stories is encouraging.However, the announcement was also met with skepticism. In recent years, Naughty Dog has seemed intent on remastering and rereleasing the two Last of Us games over and over. But the statement released by the company states that there is already “more than one ambitious, brand new single player game that we’re working on here at Naughty Dog.” The words "brand new" imply that the projects currently on the table at the studio are not simply remasters of previously released games.
The Last of Us launched on PS3 in 2014 to critical acclaim, and a little over a year later, a remastered version was released for PS4. Then, in 2022, a full remake of The Last of Us came out. The Last of Us Part 2 is receiving similar treatment with a PS5 remaster of that game scheduled to release in 2024, just four years after the original game launched. This means that in 10 years, the only other full game released by Naughty Dog has been Uncharted 4: A Thief’s End in 2016, along with its two standalone expansions The Lost Legacy and Legacy of Thieves Collection.
"We have more than one ambitious, brand new single player game that we're working on here at Naughty Dog."
Of course, one of the “brand new” games is likely the highly anticipated third entry in The Last of Us series, which has long been rumored to be in development. But fans have also been clamoring for another Uncharted game, despite Naughty Dog co-president Neil Druckmann stating that the studio is “moving on” from the series.
The developer has two other highly successful franchises to dip into as well: Crash Bandicoot and Jak and Daxter. Granted, Naughty Dog hasn’t been involved in a Crash Bandicoot game since 1999, but a fourth entry in the Jak and Daxter franchise would be very well received. And the announcement of an all-new IP, perhaps the rumored Naughty Dog sci-fi game, would undoubtedly be greeted with enthusiasm from fans."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
alratar
addikt
Egy multis játéktól való elvándorlás természetes, hisz jön újabb/trendibb.
A Fortnite is veszíti a játékos bázisát, biztos akkor ők sem értenek hozzá.Egyébként a Bungi, ha jól tudom csak annyit mondott, hogy gy a gameplay nem jó és az emberek nem fognak hosszú távú távon ráharapni.
Meg ők azért régebb óta csinálnak live service játéki, mint az ND.
Ne ekéz egy csapatot, azért mert nem szereted a játékát.És hogy az ND lenne a világ legjobb játék fejleszt csapata? Kötve hiszem.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Crus
őstag
válasz alratar #142060 üzenetére
A 10 éves Factionst? Hát azt biztos nem :-D Az összehasonlítást se tudom értelmezni. A TLOU a sztoriról és a single élményről szól. Egy mellékes zöngéje volt a multi, amolyan "legyen ilyen is benne" mód. Na ahhoz képest k. jól sikerült. 2019-ben lőtték le a PS3-as verzát, de a PS4-es Remasterrel még lehet tolni, de nyilván egy 10 éves játék mellékes multija még az olyan hc fanokat se érdekli már, mint rosszmagam.
Ellenben a Destiny kőkeményen a multiról szól. Ott az 50 ezres szám, meg a mindenkori max 300k körüli szám nagyon nagyon kevés. Ráadásul jó ideje F2P lett kénytelen lenni, mert a kutya se vette...
Ergo a Bunginak pont, hogy fingja nincs a mai világban arról, hogy lehetne az XBOX-os Halo 1 multijának sikérét újra hozni. Akkor kérnék tőlük tanácsot a témában, ha stroke-ot kaptam volna... hmmm nem... akkor se.Továbbra se értem, hogy az ipar egyik legnagyobb királyának a ND-nak miért a púpos, rongyokban járkáló, szőröstalpú fogatlan koboldtól kellett tanácsot kérni, majd hallgatni is rá.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142059 üzenetére
Nagyon az alapokról beszélsz. Aki A.I.-t használ, az nagyon hamar ráébred arra, hogy vagy paraméterez nagyon aprólékosan, vagy nem a kívánt eredményt fogja kapni. Kicsit olyan, mint a viccben az ördöggel üzletelni: vagy nagyon pontosan fogalmazol, vagy az eredmény csalódás lesz. A fenti kép megalkotásához sem véletlenül kellett 440 attempt előtte (amik között amúgy voltak baromi jók, csak nekem kevésbé jöttek be), mert nagyon nagyon finomra kell hangolni, ha pontosan azt akarod, ami a fejedben van.
De a lényeg az, hogy napról napra egyre fejlettebb és fejlettebb. Amíg mi zsebrecsizünk, addig "ő" újabb 342342 milliárd infóval kerül tisztába.
-
alratar
addikt
-
FunPro
őstag
Az a probléma, hogy az AI azt csinálja, amit mondanak neki. Nem gondolja végig, hogyha ez így van megírva, akkor abból az következik, hogy. Lehet szépen, tisztán, hibátlanul megír egy bizonyos szegmenst, de arra már nem fog rájönni, hogy valami miért nem úgy működik a kész programban, ahogy én szeretném.
Egyszerű példa:
Generáltassunk ki egy akármit úgy, hogy csak annyit mondunk neki, hogy az a végeredmény legyen esztétikus. Vagy nem fogja tudni mit csináljon az "esztétikus" szóval, vagy használja azt az egy sablont, amit valaki definiált neki az esztétika fogalma alatt.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crus
őstag
De...de...de... ők tudják a tutit, tudják, hogyan lehet HOSSZAN egy multis játékhoz kötni emberek millióit. Mennyire pörög pl. a Destiny 2 multi is jelenleg nem? De nem? Nem?
Jelenleg kb. napi 50.000-en tolják, úgy, hogy ingyen osztogatják...lál.
-
Frod
addikt
Mindeközben a Bungie-nál: Bungie's Revenue Down 45% for Fiscal Year 2023, per Bloomberg : r/destiny2 (reddit.com)
Do you see the white shadow?
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #142055 üzenetére
Idióták. Mer' a Bungi' a nevetséges baromságaikkal aszonta', hogy hosszútávon... Anno a TLOU 1 multi esetében nem kérdezték meg őket, oszt' mégis akit érdekelt jól elvolt vele. De vajon kit érdekel a Bungi'? Kit?
-
cyberkind
félisten
Nah, eddig is nyilvánvaló volt, de most már hivatalos, a Kolby Dog kaszálta a multis szarjukat.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142051 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy fog... már most jóval komolyabb, mint 1 éve. Éppen a programozás az, ami az A.I. számára rém egyszerű, hiszen színtiszta matek.
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #142050 üzenetére
Egyszerűbb lenne arra válaszolnom, hogy mivel nem :-)
Többek között: Stable Diff., Lora, Insightface, Majicmix, Photon és olyan cirka 250 paraméter eredménye :-)
-
Crus
őstag
Hát valódi sztárért én se rajongok :-D
Ez a fakeceleb téma, ez tőlem is rettenetesen távol áll, nem is értem minek szenvedni ilyenekkel, amikor csak jobbakat tudsz az elmédből előrángatniA POV 69-ben, az kis túlzással élve hót' egyforma, mert csak a témát látod... nekem elhiheted, nem egy VR stuff van mögöttem
Már ott vannak ezen a területen és még csak a szárnyaikat próbálgatják. Ha nem lesz globális világégés, 100 év múlva rá sem lehet majd ismerni a bolygóra. A legfontosabb, hogy segíthetnek a pozitív energiamérlegű fúziós reaktorok megalkotásában és ha lesz "ingyen áram", akkor onnantól fogva minden probléma meg lesz oldva.
Nézd... az eddigi világmodellek nem nagyon működtek, ki kéne próbálni a "here-vere életmódot" is már egyszer végre.
Az utcaseprő nem azért seper ugye, mert csípi a szakmát, hanem, mert másképp éhenpusztulna. Ergo, ha azt mondod neki, hogy kap egy 100m2-es kecót, szinte ingyen energiával és alapjövedelemmel, amiben korrektül meg tud élni, akkor szembe fogsz kerülni a világ legboldogabb emberével.
Most még ember kell a robotok javításához igen, de már nem sokáig, ha így folytatódik... igazából már most is vannak olyan, a szervizelés során elvégzendő feladat, melynek egy részét egy robot már képes megoldani.
-
i2k
őstag
Tudom, hogy fura vagyok. De talán az magyarázza, hogy alapvetően nem vagyok az a sztárolós, rajongó fajta, aki csakis azért kedvel valakit mert jól néz ki/jó a teste/jó hangja és ebből fakadóan félisten(nő)ként magasztalja, és így aztán még a magánélete is érdekelné... meg a szexuális kapcsolatai, vagy hogy nézne ki POV egy 69-esben...
Szóval, nekem is wierd ez a fajta MI-használat.
Ahogy a sztárkép-hamisítósdi is gyomorforgató nekem.Tényleges MI létezését akkor támogatnám, hogyha csak olyan témakörökben vethetnék be, amiben nem szabad hibázni.
Tudomány számos területe, csillagászat, egészségügy, találmányok etc.Azt, hogy a "Szép új világ"-szerű elitizmust és a here-vere életmódot érjük el az emberi munkaerő/tapasztalat/művészi tévedésből fakadó egyediség/ötlet/rögtönzés etc. kihagyásával: nem támogatom.
Még a vicces kedvű utcaseprőket se cseréltetném le MI-vezérelt robotokra...[link] - ők is megpusztulnak a munkában ugyanis, és ember kell hozzájuk.
-
Crus
őstag
Ez szvsz már most is necces... itt-ott még kilóg a lóláb, de egyre tökéletesebb lesz, mind a szöveg, mind a kép, mind a videó. Gyak. külön pr0n kategória lett az A.I. által generált cuccok, főleg a hírességek témáit zabálják tömegek. Strange.
-
i2k
őstag
A rémálom az lesz - szerintem -, amikor már tényleg semmiről nem hihetjük el, hogy emberi fejből pattant ki, ember által készült, de legalább emberi közreműködéssel... nem is rémálom, az lesz a pokol maga.
Már manapság is olvashatók komolyabb, megdöbbentőbb tudományos, csillagászati cikkek alatt MI-vel kiáltozások... különösen a képi anyag is mellékelt.
-
Crus
őstag
De a jó szakemberek zömét már most tromfolja egy normálisabb A.I. és folyamatosan, szünet nélkül tanul. Míg a jó szakember meg ahogy öregszik, csak egyre hülyül.
Talán fél éve, hogy megkértem egy A.I.-t, hogy Basicben készítsen el nekem egy olyan kódsort, ami egy piros léggömböt reptet a képernyő 2 széle között, paraméterek, etc.
HÁROM mp alatt köpte ki azt, amit anno 1 hétig csináltunk és az is szarabb volt, mint amit az A.I. kitolt magából, csak úgy mellékesen ^^Sötéten látom én is a jövőt, de én is hiszek abban, hogy van egy kis esély arra, hogy az A.I. jól is elsülhet. Pl. ott a kutató, aki gyógyszer hatóanyagokra specializálódott és egyetlen éjszaka alatt egy vicc géppel legenerált az A.I.-al egy rakás olyan hatóanyagot, amit erősen érdemes tovább tanulmányozni, mert még sosem látták korábban.
Viszont u.e. a kutató just4fun, egy éjszaka alatt legalább ennyi, az emberiség történelmének leghalálosabb mérgét is "legyártotta". :-/Végül is a nukleáris energia is bejött egyelőre (a gebaszok ellenére is jobban jártunk vele), még annak ellenére is, hogy folyamatosan a levegőben lóg, hogy valamelyik hülye "rátenyerel" a launch gombra.
-
Crus
őstag
válasz BioNiCMaN #142039 üzenetére
Az szándékosan nem perfekt, hanem Vanessa Paradis irány, ahogy a bőre se, mivel nem csípem a perfekt küllemű embereket (mivel úgy nincs bennük semmi érdekes onnantól. Lsd.: szexepil.)
-
i2k
őstag
Ja, és a csaj nagyon cuki-sekszi. A foga se zavar (észre se vettem/nem hiszem hogy gond).
//edit:
Lenti gondolatmenethez:
Pont ezeknek az "eszközöknek" köszönhetően lesz - szerintem! - egyre több és több "The Day Before"-szerű cím a piacra ontva... asset/AI flop...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Én SG-n már hasonlót beböfögtem OFF-ba (nem, nem képet, hanem gondolatot) - miközben azt gondolom, hogy jó szakemberre mindig szükség lesz, de ahogy a kódkártya lyuggatás is kikopott a "pótolhatatlan" szakértelmek közül a számítástechnikában, úgy egyre több és több szakterület fog "reformálódni" és/vagy teljesen eltűnni a(z egyelőre nagyképűen) Mesterséges Intelligenciának nevezett script/adatbázis/mittoménmi csomagnak köszönhetően...
...hogy aztán jöjjön a Föld megtisztítása a gépek által:
-
i2k
őstag
válasz Maxxy10 #142040 üzenetére
Bocs, de ebből nekem az jött át, hogy szervezni akarsz valamit neki:
"Legénybúcsút szervezek és a téma képregény/game lesz.
Európán belül jövő májusig lesz valami nagy gamer esemény?"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Nem tudok jól rajzolni. Nem tartozom a reménytelen közé, de, hogy nem ez az erősségem az biztos. Ellenben fantáziám, meg szépérzékem még nekem is van és ahogy az ember hangszeren se tud játszani profi módon, azért a ritmust az optimális esetben nagyon is érzi.
A lényeg, hogy tegnap beletoltam ~14 órát az A.I.-val megtámogatott kép létrehozás rejtelmeibe és 23:00 körül ezt toltam ki az elmémből, nyilván a mesterséges okosság hathatós támogatásával. A képen látható "dolog" sosem létezett, minden jellemzője agyszülemény, tehát nem, nem egy meglévő képet mókoltam át "3" kattintással...
Pár zavarba ejtő kérdésem lenne:
- Ha egy ilyen nullazéró tehetségtelen ember erre képes - némi szorgalommal -, akkor mi szükség van grafikusokra és egyéb rajzolgató, festegető művészekre. Ugyanis nekem tegnap ez a 441. attempt volt... a korábbiak között is van baromira ütős és művészibb, csak attól elpirulnátok, szóval inkább nem. Külön kínos a kérdés, ha megnézem a minap pár millió dollárért az xy galériába kiaggatott "képet", ami úgy néz ki, mint amikor apám felrúgta véletlenül Cellcoloros bödönt...
- Mennyi esélye van pl. a sofőröknek, programozóknak, újságíróknak az A.I.-al szemben, ha a dupla nulla a maximum?
- Hová a faxba fog ez kifutni? Főleg, hogy a fenti dolgot, kis melóval táncra is perdítem, ha kell (vagy beleültetem egy Teslába Margot Robbie-val)... és nem, nem wrz progival, se fizetőssel, ezek teljesen free, mindenki számára legálisan elérhető történetek.
- WTF?
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Ez annyira jó, hogy le is mentettem magamnak
Metal music vs. indiai ének - [link]
-
i2k
őstag
válasz Maxxy10 #142035 üzenetére
"e-sports Europe 2024" (Google)
* [link] - 5 Best Esports Events in 2024"gaming conventions europe 2024" (Google)
* [link] - Video Game Convention CalendarA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Legénybúcsút szervezek és a téma képregény/game lesz.
Európán belül jövő májusig lesz valami nagy gamer esemény?[ Szerkesztve ]
-
-
Frod
addikt
válasz Dilikutya #142032 üzenetére
Ha jól emlékszem ott az volt a sztori, hogy úgy tudták kapnak 'X' millió $ adókedvezményt az államtól ahol forgatnak, de nem kaptak, csak kevesebbet, ezért úgy ahogy van lelőtték az egészet, az utolsó pár részt le sem forgatták. (junkie)
Tehát végül a spórolás miatt csapott le a kaszás, de csak mert elszámolták magukat - míg Zaslav (Warner CEO) ennél nagyobb és direktebb pusztítást rendez amióta regnál.Do you see the white shadow?
-
Dilikutya
félisten
Pár éve a Warner/HBO a DC-s Swamp Thing sorozatot is elkaszálta ilyen adó trükk miatt, de már akkor tudni lehetett, amikor a sorozat elindult, mellesleg sikeres is lett.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Frod
addikt
válasz alratar #142029 üzenetére
Ott valami könyvelői mágiát tudtak alkalmazni, és adó-leírást(?) kaptak érte, hogy nem mutatják be - ha jól mondom.
(Amúgy ezt sok másik produkcióval is megtette már a Warner, pl a Coyote Vs. Acme filmet is inkább hagyták volna a dobozban r*hadni pont a fenti céllal - ezt hálaég az Amazon átvette értesülések szerint)
Itt nincs ilyen, sőt, konkrétan a szingapúri állam szállt be egy tekintélyes összeggel, úgyhogy itt kénytelenek valamit letenni az asztalra.Do you see the white shadow?
-
_drk
addikt
válasz alratar #142029 üzenetére
Az film és franchise szinten gondolkoznak. Elvileg a Marveleket is kaszálni akarták, de ott már túl nagy volt a hírverés is meg valakik szerint annyira nem volt rossz és zöld utat kapott.
Ebből a Batgirlben semmi nem volt meg de még a többi filmet is lehúzza, úgy ahogy a Marvelek után az a franchise is hivatalosan el van baszva.
Ha ez ACként lenne eladva már rég, akkor lehet nem jelenne meg, hogy a többi AC-re ne legyen negatív kritika miatta. -
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
Pusztán csak érdekességként és, hogy mindenki nevessen egy jót a PC-je előtt:
[link] - Ex-Rockstar dev miserably fails at explaining why GTA6 can’t come out on PC alongside PS5 & Xbox Series X
"Mike York, a former Rockstar employee who has worked on both Grand Theft Auto 5 and Red Dead Redemption 2, has tried to explain why GTA6 cannot come out on PC alongside its console versions. And his explanation is what everyone has already predicted. A pile of mere excuses and nothing more.
York claims that Rockstar needs more time to polish the PC version because there are a lot of different PC configs in comparison to consoles. He also claimed that since the PC is more powerful, it will allow Rockstar to add more stuff to it.
Let’s start with the first part of this. A few days ago, Ubisoft released Avatar: Frontier of Pandora on multiple platforms. This game features a huge world to explore, is one of the best-looking games, and runs incredibly well on PC. Let that sink in. Ubisoft can release a polished game on consoles and the PC but somehow Rockstar can’t?
Hell, here is a better example. Earlier this year, Deep Silver released Dead Island 2. Dead Island 2 was in development hell for a few years. However, Dambuster Studios was able to develop old-gen and current-gen versions of it. And yes, the PC version came out alongside its console cousins. Dambuster basically developed five versions simultaneously. You’re telling me that Rockstar, with all its resources, can’t compete with Dambuster? Come oooooooon.
As for Rockstar adding new features to the PC version… what happened to the Ray Tracing effects of GTA5? Why they aren’t available on PC? PCs are more powerful than consoles yet we don’t have Ray Tracing. What’s the excuse for that? Riiiiiiiiiiight.
And I get it. York is being a diplomate here, trying to praise his former studio. After all, he won’t bite the hand that fed him. However, we’re so fed up with PR statements and lies. No dear York, Rockstar is not delaying the game on PC to further polish it. They’re delaying it so that they can increase their revenue. They are delaying it to have another marketing campaign in two years. Because they know people will double dip. That’s the truth, whether you like it or not.So dear devs, if you don’t want us to call out on your lies, then please keep your mouth shut. We all know how things work. The excuse for the “complicated PC configs” would fly in the 90s. It’s not valid in today’s age though. A lot of smaller studios have developed and released games on consoles and PC, and they run great on PC. If those studios can, then surely Rockstar can. Unless there is another reason preventing them. And we all know that reason (money money money money).
Finally, don’t even dare to bring up the games that came out this year on PC with performance issues. These games were EVEN WORSE on consoles. Star Wars: Jedi Survivor, Immortals of Aveum and The Lord of the Rings: Gollum were awful on PS5 and Xbox Series X at launch. So, you can’t use them as examples. Not when their console versions look and run worse than their PC versions!"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
strandkorlát
csendes tag
válasz cyberkind #142021 üzenetére
400-ba kerül, de most akciósan 300-ért is meg lehet kapni
American City Packs -
gyimger
őstag
válasz cyberkind #142019 üzenetére
Azt a játékot, ami többször nevet váltott a fejlesztés során és épp csak annyit mutogattak belőle, hogy hihető maradjon a létezése? Hát persze.
-
cyberkind
félisten
LOL, bezér a The Days Before fejlesztője. Remélem, minél többen előrendeltétek!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
"...meg behajoló póz és azt fényképező pasi."
Hogy mik vannak ott Miamiban.
A kék bikinis anyukát meg cenzúrázták. Elől-hátul szilikonhiányos amerikai nőnek?Mindennek megvan az oka. Én nem értettem, hogy a trailerben miért van olyan sok fekete a strandon, mikor valójában [1] [2] [3] nagyítóval kell keresgélni őket, aztán rájöttem, hogy valószínűleg azért, mert rájuk nagyobb élvezettel lehet lődözni.
[ Szeretkezve ]
-
pilipi
aktív tag
krindzs...
-
i2k
őstag
-
-
gyimger
őstag
Mondjuk úgy, hogy népszerűsíti? Egy méltán híres sorozat tíz éve várt új darabja, ami miatt eseményeket zavarnak meg, kamerába kiabálnak tüntetőleg, amit olyan misztikum leng körül, mint a Half-Life 3-at és amikor a hetekkel előre bejelentett trailert kiadták, egy twerkelő fekete picsát kaptunk az arcunkba. Tőlem figurázhatja, de én erre az egész jelenségre nem vagyok kíváncsi.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Rendszer újratelepítés volt, múltkor én kérdeztem, hogyan lehet az Epicen telepített játékokat felismertetni, köszönöm, tökéletesen működött a dolog.
Még egy kérdés: Xbox alkalmazással hogyan lehet felismertetni a telepített játékokat? Elvileg a Shadow of War: Definitive Edition és talán még egy másik játék volt telepítve, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Viszont ha van rá metódus, valaki ossza meg, mert neten nem találtam semmit. Előre is köszönöm!
-
DaVE-1
senior tag
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #142004 üzenetére
"csak arról kéne még idejében leszokni, hogy egy új kártya százezrekért rögtön azzal nyisson, milyen fasza az a DLSS..."
-
Dilikutya
félisten
válasz DaVE-1 #142001 üzenetére
Ha jön PC-re a GTA VI, a Rockstar-t szerintem nem fogja izgatni, hogy a Steam statisztikák szerint milyen gépeken játszik a többség. Úgy igazán egyik résznél sem érdekelte (mondjuk a Vice City és a San Andreas nem volt elszállt gépigényű, igaz azok a GTA3 motorjával jöttek, volt idő gatyába rázni) őket, a GTA III-IV-V és a RDR2 is megjelenésekor a legszebb játékok közé tartozott, sőt igazából a IV ma sem szégyenkezhet, a másik kettő meg abszolút megfelel a kornak ma is. A GTA III kissé megkopott mára, de mondjuk akkoriban évente volt akkora ugrás grafikában mint most 10 évente, a III és a San Andreas között van 3 év, de kinézetre meg óriási a különbség.
De nem is várja el senki, hogy 1060/2060/3060 legyen a referencia, a magas beállítás mehet a kurrens hardverekre, csak arról kéne még idejében leszokni, hogy egy új kártya százezrekért rögtön azzal nyisson, milyen fasza az a DLSS...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
Stargate: Timekeepers Demo elérhető.
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
DaVE-1
senior tag
válasz Golden9 #141989 üzenetére
A GTA-t nagyon sokan fogják venni. Nem kell oda az epic ,főleg nem úgy hogy veszteségesek. Egy ilyen exkluzivitásért a RS nem kis pénzt kérne (már ha egyáltalán belemenne ebbe a dolgokba). És a RS-nak szerintem a kisebb piacon kijönni öntökönlövés lenne. Akkor ennyi erővel RS launcher exkluzivitás ahol minden pénz az öveké.
A "gépigénytől" nem tartok. PS5 ,Series X ereje adott, látjuk mit nem tudnak ezek a csoda gépek és ez a GTA6 ide fog megjelenni azaz nagyon nagy előrelépést érdemben kár várni. PC-s megjelenés az más tészta mert mostanában sajnos trehány munkák jelennek meg.
És ez sajnálatos pl a nemrég megjelent steam felmérés tükrében ami azt mutatja sokan még FHD-ben játszanak és sok sok éves közepes karival. Szóval a GTA6 erre a piacra fog jönni. Én amondó vagyok aki konzolon játszik majd sokkal jobban jár.. (akár a 30 fps ellenére is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutya topik
- Vajaskinyír újragondolva
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL 3080 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -több db - számla is -1 év gari
- DELL 24" U2415H - jobb oldalt karcos kép- 1920x1200 IPS LED monitor HDMI
- ASUS TUF Intel Z390 ATX alaplap OptiMem II-vel
- MItx félkonfig eladó
- Samsung Galaxy S22. 5G. 128GB. Készülék Gyári Garanciával eladó,de leginkább cserélnénk Nintendo-ra.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest