- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Tényleg, mindenkinek zsírúj autóval kellene rendelkeznie. Az utópiának ezt a részét el is felejtettem.
A legtöbb jó eredmény fejlett országokból és mesterséges környezetből származik. Biztos lesznek olyan országok/régiók, ahol az önvezető társadalom belátható időn belül létrejöhet. Hozzánk ötletem nincs, ez mikor fog elérni. Lassan 20 éve vagyunk az EU-ban, azóta nem elég erős a gazdaság, hogy bevezessük az eurót. Szóval, én alsó hangon 100 évet mondanék attól a ponttól, ahonnan bejelentik az "igazoltan bárhol hibátlanul elvezető önvezető autót".
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- ASUS routerek
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.