Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz Crus #142088 üzenetére

Én elhiszem, hogy valakiknek igénye van a nők bámulására. Belőlük él például az onlyfans. Egészségükre!

Node, hogy a filmekben vagy a játékokban is szükség van erre? Szerintem nem. Legalábbis, nekem erre nincs igényem. Amire igényem lenne, az a realizmus. Nyilván ez függ a játék műfajától is, de ahol realisztikus a grafika és olyan a sztori, ott elvárnám.

Aloy-al sem az a probléma, hogy a második részre "elcsúnyult". Meghízott! Egy robotdínók által uralt terepen, ahol minden nap küzdeni kell a túlélésért, ahol ki van számolva a kalória, ahol egész nap rohanás van, képes volt meghízni! Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni?

A last of us 2-ben sem az a probléma, hogy Abby-be egy csepp nőiesség nincs, vagy hogy ő is csúnya. Olyan fizikummal rendelkezik, amit még én is megirigyelek. Egy nő nem tud így kinézni! Ráadásul neki is alig jut kalória. Hogy tudott így feltömegelni? Napi 6x nyomja a rízs-csirkét, vacsira meg a sovány túrót? :F

Szóval ja. Szerintem a nők legyenek csúnyák, ha csúnyának kell lenniük!

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

• i2k

őstag

Én is ezen a véleményen vagyok - ezért (is) szeretem a szép női karaktereket ingame (és a valóságban).

//A manós arcra: szegény srác az eredeti szerkezetből ezt tudta kihozni.
    Az azért - remélhetőleg - látható, hogy mennyire PC-re vették a készítők a dolgot - mondom ezt azoknak, akik elfogadóak Aloy "eredeti" kinézetével:

Hannah Hoekstra, the face model of Aloy - [link]
    (Állítólag a Westben durvábban is elszálltak)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

• Dilikutya

félisten

Korábbi munkahelyemről egy 50-es piperkőc jut eszembe. 70-es éveket idéző trapéznadrág, cipő, ing is elég retro, beszáll a liftbe, majd megjegyzi, hogy neki joga van szép nőket bámulni. :)
    Így elmesélve nem akkora poén, de a fazon tényleg mindenkivel flörtölt, én konkrétan fuldokoltam a röhögéstől, amikor ezt így galamb helyett elengedte a liftben. :D

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák