Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz alratar #142060 üzenetére

A 10 éves Factionst? Hát azt biztos nem :-D Az összehasonlítást se tudom értelmezni. A TLOU a sztoriról és a single élményről szól. Egy mellékes zöngéje volt a multi, amolyan "legyen ilyen is benne" mód. Na ahhoz képest k. jól sikerült. 2019-ben lőtték le a PS3-as verzát, de a PS4-es Remasterrel még lehet tolni, de nyilván egy 10 éves játék mellékes multija még az olyan hc fanokat se érdekli már, mint rosszmagam.

Ellenben a Destiny kőkeményen a multiról szól. Ott az 50 ezres szám, meg a mindenkori max 300k körüli szám nagyon nagyon kevés. Ráadásul jó ideje F2P lett kénytelen lenni, mert a kutya se vette...
    Ergo a Bunginak pont, hogy fingja nincs a mai világban arról, hogy lehetne az XBOX-os Halo 1 multijának sikérét újra hozni. Akkor kérnék tőlük tanácsot a témában, ha stroke-ot kaptam volna... hmmm nem... akkor se.

Továbbra se értem, hogy az ipar egyik legnagyobb királyának a ND-nak miért a púpos, rongyokban járkáló, szőröstalpú fogatlan koboldtól kellett tanácsot kérni, majd hallgatni is rá.

[ Szerkesztve ]

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák