- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Ajánljatok nekem single player kampányra kihegyezett (vagy legalább azt tartalmazó) FPS-eket. Kicsit rákattantam ezekre, jó kikapcsolódást nyújtanak számomra. Stílusilag a hentelős játékok állnak közelebb hozzám, bár annak idején remekül elvoltam a No One Lives Forever mindkét részével is.
Ami bejött, a teljesség igénye nélkül:
- RtCW
- Serious Sam
- Shadow Warrior (az első rész, a másodikat gyorsan meguntam valahogy)
- Call of Juarez (az első rész és a Gunslinger)
- Crysis 1 és a Warhead
- Bulletstorm Full Clip Edition
- Titanfall 2Ami nem tetszett (nem flame-et akarok indítani, csak az ajánlásokat pontosítani):
- az új Doom
- Far Cry 5
- Hard ResetKöszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged