- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Lehet kezdesz kiégni.
Nekem ellenkező problémám van, a régi játékok egyre "öregebbnek" tűnnek.
Szél alatt csak Metal Fatigue-t és Steel Fury: Kharkov 1942-t vettem.A robotos stratégiát nem volt alkalmam saját idejében kipróbálni, csak magazinban, szóbeszédben hallottam róla, nagyon dicsérték. 2000-es szempontból nem is vészes, de mai szemmel rettenetesen idejét múlt, így abba is hagytam.
Grafika még hagyján, de játékmenet "lassúsága" (vár a fene), egységek kiegyensúlyozatlansága (egy közepes mech meg tud fektetni egy bázist tankostul, tornyostul), AI tápolt butasága, történet nyomisága okán akkor sem bírnák vele játszani, ha még anno szerettem volna.
Hatalmas saját kedvencem volt régen az Emperor: Battle for Dune, a zenéje most is megállja a helyét (válogatás, teljes 3 órás OST), de már évekkel ezelőtt olyan öregnek éreztem, hogy nem tudtam mit kezdeni vele.Gyakorlatilag az van, hogy egy Gates of Hell: Ostfront, vagy Iron Harvest (soundtrack!!) féle mai játékot akkor se cserélném le a "nagy öregekre", ha fizetnének érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest