Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple MacBook
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI #122409 üzenetére
(#122408) micafighter: azt se feledd, hogy hány játék van, amire X évig jön az ingyenes update, mert hogy manapság nem csak kiadnak egy játékot, de több évig támogatják is. régen lehet elsírtam volna a boldogságtól magam, ha annyi kontent jött volna folyamatosan, mint mondjuk a fullos Hitmanhez.
szerintem nem volt régen jobb minden és nem a sátán műve, ha az alapjátékon felül bármi extra tartalomra lehet szabadon pénzt költeni. én most se költök nagyon többet, mint a játékalapára, sőt általában jobb dealekben ki tudom fogni őket, DLC-ket meg baromi ritka esetben vettem Steamen, pl. Bio Inf, ahol még meg is érte a pénzét. A 2013-as Tomb Raidern, ahol kapsz 10 nm területet meg 10 darab skint és cheatet az pl. nem az én műfajom,
(#122409) FollowTheORI: Amúgy meg soha se éreztem kényszerítésnek, hogy vegyek DLC-t, Sniper Elite 3-nál is új pályákat adott a story-hoz, de hát vagy 3 ezer forint / pálya áron. Mai napig nem vettem meg úgy hogy maga a játék tetszett és még se érzem magam szarul
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 Gyönyörű állapotban, dobozzal, töltővel(RTX 3080Ti, Ryzen 9 6900HX)
- Új PHILIPS gamer monitor eladó! 27" / FullHD/ IPS / 100Hz / 1ms / FreeSync! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Peaktech P8005 Digitális decibelmérő // Számla + Garancia //
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest