- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Időközben, hátha más is keresi a választ, megtaláltam hogy jegyezze meg Epson nyomtatóm a margó beállításokat. Nem nyomtatás közben a felugró ablakban kell a beállításokat módosítani, hanem nyomtatás nélkül, windows- nyomtatók menüből.
-
sphe
senior tag
Epson L120 elfelejti a nyomtatás során beállított offset értékeket. Hogyan lehetne beleégetni, hogy megjegyezze őket? A nyomtatott állományok bal és felső szélei lemaradnak a papírról, szeretném korrigálni.
-
laca891
aktív tag
Hány lapot nyomtál eddig?
-
laca891
aktív tag
L 3150 (ecotank) nyomtató, 1 éve vásároltam. A piros és sárga színeket nem nyomtatja. Próbáltam fejtisztítást, de az sem segít.
Mit lehet vele tenni? Szerintem elvannak tömődve a fejek. Mi a véleményetek, mit csinálja vele?Most nézem, hogy van még erős tisztítás is, akkor kipróbálom.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Epson WF-C5710 nyomtatóhoz keresek tonert, nagy kapacitásút.
Ecopixelbe futok bele, de nem tudom, jó minőségű-e a tintája és nem fog-e a nyomtató sipákolni.
Hol érdemes venni?
Köszi! -
Goopher
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #8442 üzenetére
Mind a felső vonal fölött volt, a fekete tinta 127ml-es... Eredetileg 7500 oldalhoz való, most azért eltűnt belőle néhány...
De legalább működik!
Az asszony örül, vagyis örülök!De tényleg!
-
Goopher
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #8440 üzenetére
Elvitte a festék 20-25%-át, de tökéletes lett, köszönöm!
🍺
-
Goopher
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #8438 üzenetére
Köszönöm (a magyar típust is)!!
Már indítom is.
-
Goopher
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Epson ET-2700-as nyomtatót (külső tartályos).
Az eladó azt mondta, szervizben feltöltette, leteszteltette (mellékelt egy nyomtatott lapot is), de amikor mi nyomtatni akartunk, előbb a sárga tűnt el, majd fejtisztítások után (vagy 8-10 alkalom két nap alatt) a sárga megjelent, és a csak az maradt meg a fekete. Azt olvastam, "Power cleaning" (bocsánat, nem tudom magyarul) nem biztos, hogy megoldja. Érdemes elindítani? Vagy mást kell vele csinálni? Megnéztem az összefoglalóban a levegőbuborékos videót, de nem annyira világos, mit kellene látnom, pedig általában gyors a felfogásom
Olvastam itt a hozzászólásokban, hogy áztatni is szoktátok, az megoldaná?Ja, a számlálója szerint egy éves, és kb 120 lapot nyomtattak vele (ezt írja a papírra).
-
atala
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #8434 üzenetére
Nem gond, ha sokáig áll a festásk a tartályban. Annál nagyobb baj, ha szárazon fut a fej.
Viszont ha jól tudom, az L365-ben nincs automatikus fej tisztítás, így ha nem is használod a többi színt, érdemes néha valamit nyomtatni vele, vagy néha egy fúvóka tesztet. -
RudY
addikt
válasz
tothjozsi96 #8434 üzenetére
Van megadva a csomagoláson Best before dátum. Túlkészleteztem még 2018-ban, most töltöttem fel ismét minden színt (04.2019.) nincs velük gond.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
L365-be rendeltem új gyári tintapatronokat.
Múltkor folyt belőle a festék, leeresztettem azt a kis maradék tintát és teljesen átmostam, azóta csak fekete van benne, az folyt előzőleg is ki, most már megszűnt a folyás.Jelenleg nem tervezek színeset nyomtatni, de beletenném a tintát attól függetlenül.
Ezeknek a gyári patronoknak nem probléma ha állnak?Elméletileg beleszáradni nem fog, ha jól gondolom.
-
petra79
friss újonc
Sziasztok!
Epson L3050 -es gépem van. Tegnap a PIREX-ben vettem fotópapírt és nyomtattam képeket, amik alapból elég sötétek lettek, majd reggelre igazából elment a színük s borzalmas minőséget mutattak. Ez a papír hibája vagy valami a nyomtatóval nem stimmel ???
-
milu
aktív tag
Epson L355-ös nyomtatóm van.
A vásárlás óta most először írta ki, hogy tintapárna
"A nyomtató használtfesték-párnája élettartamának végére ért."Meg azt, hogy vegyem fel a kapcsolatot az Epson ügyfélszolgálattal.
Ismertek és megosztjátok velem azt a megoldást, amivel akár most meg lehet oldani a hiba javítását? (Természetesen több 10 oldalt kellene még kinyomtatnom most)
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy DX-6050es nyomtatóm.
Van usb csatlakozó az elején.
Miként tudnék ezen keresztül nyomtatni telefon segítségével?
Note9 a telefon. -
atala
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #8425 üzenetére
Ezek még az első próbálkozások voltak az Epsonnak a tartályos nyomtatóknál. Volt vele pár gond. Az újak már jobbak ilyen téren.
-
tothjozsi96
addikt
Így lassan 2-3 óra szívás után teljesen kitisztítottam meg megfigyeltem és egy helyen folyt a fekete tinta viszont most valahogy sikerült eljátszanom vele és azóta nem csöpög.
Elég érdekesek ezek a kis tartályok, az egyik oldala telibe műanyag a másik meg egy nejlon ami rá van forrasztva gyakorlatilag.
Nem tudom kinek mi a véleménye de elég ócska gyártmány, ez az L365 biztosan.
Köszönöm a tippet!
-
tothjozsi96
addikt
Leengedtem a festék tartályokat, kevés volt már benne, meg fekete van még itthon, csak az a lényeg nekem.
Azt nem értem hogy volt egyszer szervizben mert beragadt egy papír és valami beakadt, megcsinálták és mikor megjött már akkor is amikor kivettem a dobozból tiszta tinta volt az egész.
Azért gondoltam jó ötletnek hogy leengedem a festéket meg kimosom ezeket a kis tasakokat. Remélem jó lesz.
-
atala
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #8422 üzenetére
A kis oldalsó tartályból folyik a tinta? Szerintem tisztísd meg, és nézd meg, hogy pontosan honnan folyik a tinta. Elvileg az alján vannak csavarok, amivel szét tudod szedni a burkolatot. Így már látni fogod hol ereszt.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
EPSON L365-ös "szuper" nyomtatóval ismét gondom van.
Folyik orrán száján a festék.
Múltkor kiírta hogy nincs fekete patron, rátöltöttem. Most nézem megint tiszta festék ez a tartály széle, nem folyik a nyomtató alá meg sehova csak ha megfogom a tartályt tiszta festék.
Leszedtem a burkolatot, ezek a műanyag fakkok is tiszta festékesek.Lehet ehhez kapni festékes tartályt vagy valahogy megoldható?
Gondolkodom hogy leeresztem a festéket átmosom, aztán ha a továbbiakban is folyik akkor elküldöm szervizbe, mondjuk szivem szerint a kukába tenném mert nagyon megutáltam az évek alatt.
-
b0lcs
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Worforce 7720 multifunkciós gépet, de úgy tűnik ezt a típust nem nagyon forgalmazzak idehaza egyedül itt kapni.
[link]Mi erről a véleményetek? 1 év gari a szokásos 2 év helyett. Ill. Kulfoldi oldalakon vagy 15.000-el olcsóbb.
Alternatíva lehet a WF7710 ami csak egy tálcás, létezik, hogy a kezi adagoloba mondjuk 10 lapot tegyek es onnan veszi fel vagy csak egyesével lehet úgy etetni?
Köszönöm
-
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy epson XP-610-es nyomtatóm van.
Hogyan tudom nullázni a tintapárna számlálót?
Előre is köszönöm a segítséget! -
smorell
csendes tag
válasz
smorell #8412 üzenetére
Patroncsere óta Epson DX4400 tinta LED világít probléma hogyan törölhető?
Régieket visszarakva nem szűnik meg.
Régebben nyomtatást megcsinálta, de nem jelent meg semmi a papíron.Az Epson reset adjustment programot, ServiceFT.exe-t használta már valaki?
Kerestem, de nem találtam letöltést.
Vagy más programot? -
R1200GS
aktív tag
válasz
R1200GS #8413 üzenetére
Azt a hiba üzentet küldi, hogy nincs papír a nyomtatóban, vagy helytelen betöltés.
Kipróbáltam többféle beállítással is. Fekete fehér gyors nyomtatásnál 80 g-os papírra is ugyan ezt csinálja.
Valami érzékelő gondja lehet, azt hiszi, hogy végére ért a papírnak, ezért próbál másikat behúzni? -
R1200GS
aktív tag
Van egy L1800 nyomtatóm.
A3-ban szeretnék vele nyomtatni.
Egyszerre egy oldalt szoktam, ha 8-10 oldallal megvagyok akkor nyomtatok a másik oldalára.
Nincs is több lap a nyomtatóban mindig csak egy.
Viszont minden 2-3. lapnál van valami hiba. Félbehagyja a nyomtatást, és behúzna egy következő oldalt. Kipróbáltam, ha be tud húzni egy másik lapot akkor ott folytatja a nyomtatást ahol az előző lapon abbahagyta. Változó, hogy mikor jön rá ez az elmebaj, van hogy már rögtön a lap elején, van, hogy éppen mielőtt befejezné, teljesen random.
Jó minőségű 120 g-os papírt használok, nincs gyűrődve vagy ilyesmi.
Nagyon bosszantó a dolog, mert már vagy 6-7 oldalt elcseszett nekem.
Belenéztem a masinába, nem látok semmi rendellenességet, szép tiszta minden.
Mi lehet az oka? -
smorell
csendes tag
Sziasztok!
Epson DX4400 nyomtatóról kérdezek.
Bekapcsoláskor a csepp piros LED világít. WIC nem támogatja. Nem tudok nyomtatni.
A fekete patron chip máshogyan néz ki. Ehhez melyik verzió kell? Rá írva egyiken sincs.
Gombnyomással lehet resetelni? -
PociAti
őstag
válasz
Peterhappy #8410 üzenetére
Másfél éve még én is szemezte az Alzánál vele, illetve testvérével, mert alap paraméterei elég jók (1200 dpi, duplex, nagy papírtálca). Az akkor tényleges készletkisöprés volt, nem csak olyan, amit annak hirdetnek. Komoly mennyiséggel rendelkeztek, hónapok alatt fogyott el.
-
Peterhappy
őstag
Így fogok tenni, köszönöm szépen!
Hasonlóképpen gondolkodtam én is, ezért "garasoskodtam" tegnap@PociAti: Ez nagyon gáz. Köszönöm szépen az infot!
Az vígasztal csak, hogy egész jó áron jutottam hozzá (22K volt másfél éve az Alzán), mindenesetre ha egyszer úgy hozná az élet, hogy komolyabb felhasználásra volna szükségem, azt hiszem váltani fogok - és előbb kérdezni, mire érdemes cserélni. -
PociAti
őstag
válasz
Peterhappy #8405 üzenetére
Az a nyomtató volt az utolsó szög az Epson lézernyomtató üzletágának koporsójába, utána megszüntették az egész piaci szegmenst, nem gyártanak már lézer nyomtatókat.
Az AcuLaser M200DW üzemeltetésére én se költenék sokat.
Nem is nagyon hirdették, ellenben az EcoTank M200-at, arra joggal büszkék ma is az Epsonnál, sokkal jobban beleivódott a köztudatba, ezért gondoltunk mi is egyből ez utóbbira. -
atala
Topikgazda
válasz
Peterhappy #8407 üzenetére
Horror áron van az eredeti hozzá. Én vennék bele valamilyen utángyártottat, nem érdemes töltögetni.
-
citkar
addikt
válasz
Peterhappy #8405 üzenetére
Legalább tisztázódott a dolog.
-
Peterhappy
őstag
Basszus, nem hát!
Nekem ILYENEM van.
A múltkor a boltban is csak M200-ként beszéltek róla és pl. ITTvagy pl. ITT is akként nevezi meg a tonerjét. Ez zavart meg teljesen.
Nem is értettem, hogy lenne bele jó a tinta, de ugyebár "LED"-es nyomtatóként árulták, és épp a boltban említették, hogy más mint a hagyományos toneres gépek, azt hittem ez valami technikai sajátosság.Most végre volt időm kicsit alaposbban utánakeresgélni, és ha jól értem, marad a tonertöltés, vagy az utángyártott toner+resetter. Szóval visszajutottam oda, ahol egy hónapja voltam, csak közben sikerült komplett idiótát csinálnom magamból
-
atala
Topikgazda
válasz
Peterhappy #8401 üzenetére
Én sem értem miről írsz! Milyen toner csere? Az Epson M200-as nyomtató egy pigmentes tintával működő tartályos tintasugaras nyomtató. Gyári tinta van hozzá. Bele töltöd, és használod.
Toner a lézeres nyomtatókba van. Annál szoktuk mondani, hogy nem mindig jó a töltögetés.Gyanítom, te nem erről a nyomtatóról írsz!
[link] -
citkar
addikt
válasz
PociAti #8398 üzenetére
Két Epsonhoz is kell, egy m100-as és egy m200-as. Emlékeim szerint mindkettőhöz kaptam egy-egy palackot vásárláskor (valamikor tavasszal), de azok után is már vásárolnom kellett néhányat.
Feltételezem rendben lesznek a most vásárolt palackok egy év múlva is.
Az oldalszámot nem szoktam számolni, inkább csak a végeredményt, azaz spórolok nagyságrendileg 3000 Forintot, bő fél év alatt, ami nyilván nem egy nagy összeg, de gyakorlatilag semmit se kellett érte tennem, ki se kellett mozdulnom hozzá.
Lehet kéne még egy négyes pakkot vásárolni...A válaszokat köszönöm!
Milyen tonercserére gondolhatott a másik Epson m200-as tulaj? Ezekben ilyet is kell csinálni?
Mi csak töltögetjük a tintát, a helyiek javaslatára mindig Epsont vettem (könnyen beszerezhetőek), jól megy. Néha örülnék, ha gyorsabban nyomtatna, de rendben van.
-
Peterhappy
őstag
válasz
PociAti #8400 üzenetére
Semmi garasoskodas nincs, vagyis nem szandekoztam, nem is jellemzo ram.
Azt hittem nem tartod jo otletnek a tintas toltest, akkor pedig marad a tonercsere, amibol a gyari egy vagyon.Nekem egy ilyen 4k-s tinta eleg bo egy evre, nem ezen fogok sporolni, csupan felreertettelek.
Koszonom a valaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest