- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Peterhappy #8405 üzenetére
Legalább tisztázódott a dolog.
-
citkar
addikt
válasz
PociAti #8398 üzenetére
Két Epsonhoz is kell, egy m100-as és egy m200-as. Emlékeim szerint mindkettőhöz kaptam egy-egy palackot vásárláskor (valamikor tavasszal), de azok után is már vásárolnom kellett néhányat.
Feltételezem rendben lesznek a most vásárolt palackok egy év múlva is.
Az oldalszámot nem szoktam számolni, inkább csak a végeredményt, azaz spórolok nagyságrendileg 3000 Forintot, bő fél év alatt, ami nyilván nem egy nagy összeg, de gyakorlatilag semmit se kellett érte tennem, ki se kellett mozdulnom hozzá.
Lehet kéne még egy négyes pakkot vásárolni...A válaszokat köszönöm!
Milyen tonercserére gondolhatott a másik Epson m200-as tulaj? Ezekben ilyet is kell csinálni?
Mi csak töltögetjük a tintát, a helyiek javaslatára mindig Epsont vettem (könnyen beszerezhetőek), jól megy. Néha örülnék, ha gyorsabban nyomtatna, de rendben van.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Az Epson nyomtatókhoz való utántöltő tinta, bontatlanul sokáig eláll? Gondoltam veszek egy nő évre valót ezekből, addig nem lesz gondjuk, ha bontatlanul tárolom addig ezeket?
Hátha valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban. -
citkar
addikt
válasz
PociAti #8199 üzenetére
Senki se írta, hogy szükség van rá. Egy kérdés volt. Létezik e olcsóbb, ami jó is. Láttam, hogy árulnak ilyen olyan tintát, bocs hogy érdeklődők feloluk. Létezik rá olyan rövid válasz is, hogy nem, nem éri meg az olcsóbb. A kepzeloerodre nem vagyok kíváncsi. Ha valami helyett van olcsóbb és jó alternatíva akkor szerintem pazarlás a dragabbat venni. Úgy látom itt mást nem érdekel havi pár ezer forint (én nem dobom ki az ablakon, ha szükségtelen). De sugárzik egyesekbol a jóindulat és a segítőkészség, hogy megosszon olyan tapasztalatokat, mint pl xy kipróbálta, ilyen vagy olyan baja volt vele, sokkal rosszabb a minősége, csak problémáznak, hogy valaki kérdez.
-
citkar
addikt
válasz
narumon #8197 üzenetére
Értem én, hogy olcsó alapból, de ha 0,63 Ft-ra jön ki a 140 ml-es palackból, ami kb 5000 Ft, akkor a 300 ml-essel, 1000 Ft-ért, akárhogy is számolom, nem 10 fillért spórolnék oldalanként, ha alkalmas a célra.
Akinek ez éves tétel nyilván jelentéktelen összeg (bár ha van olcsóbb és jó akkor is pazarlás), akinek évente közel 10-szer kell venni a 140-es palackból, az mérlegel. -
citkar
addikt
Üdv!
Epson m105/200 nyomtató esetében vannak a gyári utántöltő tintanal gazdaságosabb megoldások, amik még jó minőségűek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Projektor topic
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Subaru topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest