- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
T0711-T0714 patronokkal (utángyártott) és ezekhez illő nyomtatókkal kapcoslatosan lenne kérdésem. Epson DX8450 és Stylus SX200.Patroncserét inkább windows-on keresztül csináljam vagy anélkül (csak a nyomtatóval)? Korábban mintha olvastam volna valami olyasmit, hogy az utángyártott patronok esetében probléma lehet belőle?!
Most rendeltem 8 pakkot. Ha kifogy az egyik szín akkor nyugodtan cserélhetek csak 1 db-ot, nem kell az egészet? Ismerősöm említette, hogy neki ez az opció nem sikerült.
Mivel ezek nagyobb kapacitásúak így elgondolkoztam 1 chip reseter vásárlásán. Mennyire javasolt és melyik fajtát kellene vásárolnom? Gondolom itt figyelni kell arra ha teljesen "kinullázom" akkor rögtön cseréljek patront, hogy nehogy beszáradjon.
Minden hasznos infót szívesen fogadnék.
(Tudom ősrégi nyomtatók már de amíg működnek és egy pakk patron megvan 600 Ft-ból addig használnánk. Én ritkábban mert fekete-fehérre HP LaserJet 1018-ast használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest