- Apple MacBook
- Steam Deck
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
T0711-T0714 patronokkal (utángyártott) és ezekhez illő nyomtatókkal kapcoslatosan lenne kérdésem. Epson DX8450 és Stylus SX200.Patroncserét inkább windows-on keresztül csináljam vagy anélkül (csak a nyomtatóval)? Korábban mintha olvastam volna valami olyasmit, hogy az utángyártott patronok esetében probléma lehet belőle?!
Most rendeltem 8 pakkot. Ha kifogy az egyik szín akkor nyugodtan cserélhetek csak 1 db-ot, nem kell az egészet? Ismerősöm említette, hogy neki ez az opció nem sikerült.
Mivel ezek nagyobb kapacitásúak így elgondolkoztam 1 chip reseter vásárlásán. Mennyire javasolt és melyik fajtát kellene vásárolnom? Gondolom itt figyelni kell arra ha teljesen "kinullázom" akkor rögtön cseréljek patront, hogy nehogy beszáradjon.
Minden hasznos infót szívesen fogadnék.
(Tudom ősrégi nyomtatók már de amíg működnek és egy pakk patron megvan 600 Ft-ból addig használnánk. Én ritkábban mert fekete-fehérre HP LaserJet 1018-ast használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest