- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
Tegnap bele kukkantottam az L3050, L3060 belsejébe.
Ugyan az a gyenge konstrukció mint a régebbi L szériásoknál.
A hátsó lapos görgők picik, vékonyak, az elsők pici műanyagok.
Nem értem, miért nem tud normális tartályos nyomtatót gyártani az Epson. Az egyetlen jó tartályos nyomtatója az L805, de az is csak azért mert az meg a régi P50 kasznijára épült. -
prayer
újonc
Nem, nincs benne elakadt papír, sem semmilyen kosz, vagy idegen tárgyat nem látok benne.
A bekapcsolás után elindul, a kocsi megy benne a patronokkal föl-alá, és amikor befejezi ezt a műveletet, azonnal az E-90 hibát írja ki egy piros keretben, három fogaskerékkel egyetemben. És épp ezért, már a szerviz gombra sem reagál, meg semmire, csak a ki, és bekapcsoló gombra. -
prayer
újonc
Segítséget kérek!
Epson stylus Photo RX 520 nyomtatóm van. sokáig nem használtam, most, hogy egy újabb számítógépre csatlakoztattam, E-90 hibaüzenetet ír ki, és semmit nem lehet vele csinálni. Új patronokat tettem bele, utángyártottakat, de csak ez az E-90 jelenik meg a pici monitorján.
Mit lehet ez ellen tenni? -
Varshi
aktív tag
Gyakorold még.
Nem az van, hogy megpróbálja húzni (esetleg nem is sikerül neki megmoccantani) és te csak akkor kezded el pluszban nyomni, mert akkor már áttolja csak.
Már előtte egy kicsi nyomást kell tenni befelé, amerre húzni fogja, hogy mikor megpróbálja, rögtön sikerüljön neki. Kitartás! -
atala
Topikgazda
Nem fotó nyomtatásra van tervezve. a Műszaki adataiban nincs is feltüntetve, hogy milyen vasatag papírt kezel.
Én egyáltalán csodálom, hogy a sima fénymásoló papírt normálisan kezeli.
Nagyon gyenge konstrukció.
Használj vékonyabb fotópapírt, vagy segíts rá kézzel a behúzáskor. -
yimm
aktív tag
válasz
apaszka #7651 üzenetére
Nem tudom akkor, hogy mi lehet. Csak kerreg, de nem húzza be a papírt.
Viszont érdekes, mert kíváncsiságból beleraktam fordítva a foto papírt, és simán behúzta, és nyomtatott is rá. Na akkor most ilyenkor mi van?
A nyomtató nem is egy lestrapált darab. Szerintem 600 oldal ha volt vele nyomtatva akkor lehet, hogy sokat is mondtam. -
apaszka
veterán
Ott valami más van!
Minden nyomtó tud fotót nyomtatni amibe van tinta!Én a drága tipusokról réptem ,Epson szerintem nagyon jó!
Én már a másodikat használtan de tipus függően vettem!
Így nincs meglepi!
3-max 5000 forintért veszem a nyomtatót!
Csak a suli miatt kell,de a fotó nyomtatás is nagyon rendben van a LIDLs papírral!
Csak ámulok! -
yimm
aktív tag
válasz
Nagya21 #7644 üzenetére
Üdv.
Nekem is sikerült vennem a fotó papírból.Az utolsó csomagot sikerült megvennem.
Viszont nekem nem akar a nyomtatóm nyomtatni rá.
Egy Epson L120-as nyomtatóm van. Létezik hogy nem jó bele a papír?
Kerestem a beállításokban valami lehetőséget, de nem találtam semmit.
Olyan mintha vastag lenne a papír és nem tudja behúzni a görgő.
Ha egy kicsit rásegítek kézzel , akkor behúzza , de ki is köpi üresen, és nyomtat a következű üres papírra ami normál fénymásoló papír.
Van rá valami megoldás , vagy nem eröltesem? -
apaszka
veterán
Sziasztok!
DX 6050 driver lemezt Magyarul tudót,hol tudnék beszerezni,vagy letölteni?
Mi a netról nekem lejött,nem Magyar,mi annyira nem gáz,de egyszerűen sok hiba van bennne! Hol nyomtat,hol nem,és nem tipusazonos..... -
Nagya21
addikt
FIGYELEM Szolgálati Közlemény FIGYELEM!!!
A Lidl-ben megint van A4-es fotópapir 1790huf / 50db-os áron.
Nagyon jó minőség, mintha előhívattam volna olyan a nyomat.
Üdv Nagya
-
atala
Topikgazda
Azért mert gyenge konstrukció. Csak A4-es lap nyomtatásra való, abból is csak a fénymásolópapír.
Az alsó görgők, amik továbbítják a papírt nagyon gyengék, ritkán vannak, ráadásul műanyagból. Nem tudja elég szorosan tartani a papírt, ezért ha egy picit is elakad a papír, már fordul is el.
Én úgy jellemeztem anno ezeket a nyomtatókat, hogy játékszerek. -
Mezcal
addikt
Van egy Epson L120-as nyomtatóm.Tudja valaki, hogy miért csinálja azt, hogy a 10x15-ös fotópapír nyomtatás közben megakad a vége felé és rányomtat a nyomtatott felületre, ki kell húznom kézzel és a kép alja hibás lesz.
-
procigyilok
újonc
Sziasztok.
Keresem epson stylus cx3200 nyomtatóhóz drivert, windows xp van a gépen.
Sajnos EPSON oldalon levő driverek nem jók.
Előre is köszi. -
milu
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #7631 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
milu
aktív tag
Kérem a fórum tagjait, hogy ajánljatok munkára nyomtatót:
- Epson márka legyen
- A/3-as méretet tudjon nyomtatni (építési tervek)
- Olcsó fenntartási költség (külső tartályos)
- Strapabíró legyen
- Jó személyes tapasztalatok
- Nem kell multifunkció
- Minimum 4, különálló szín -
sz4zs
csendes tag
Ma kipróbáltam egy helyen, ahol jó pár ugyanolyan gépet ugyanúgy, ugyanazon szoftverekkel, ugyanazon beállításokkal telepítgettem ugyanazon változatú és verziójú Windows 10 operációs rendszerrel. 5-ből 4 gépen tökéletesen működött az SMB szkennelés az írt módon, az 5-nél ugyanaz a DNS hiba, mint a kérdésemben. Roppantul érdekes.
Kiegészítés: Ahogyan az 5. gépen nem működött, egyből megnéztem a KONICA MINOLTA bizhub készülék SMB szkennelését, arról pedig egyből jó volt.
Szóval van valami furcsaság az Epson SMB-s szkennelésével...
-
sz4zs
csendes tag
Kedves atala!
Van egy Epson WorkForce Pro WF-5690DWF készülékem, és az SMB szkenneléses beállítással kapcsolatban fordulnék hozzád!
SMB szkennelést szeretnék használni Windows 10-es operációs rendszer alól, de sajnos "DNS hiba. Ellenőrizze a DNS-beállításokat." hibaüzenet fogad.
KONICA MINOLTA bizhub készülékekre tökéletesen működik az SMB szkennelés a szóban forgó számítógépre, tehát a megosztott mappa jogosultságaival, illetve a Speciális megosztási beállításokkal sem lehet probléma.
Tegnap ugyanazon jól megszokott megosztott mappa jogosultságaival, illetve Speciális megosztási beállításokkal, Wi-fis, Adott IP-című nyomtató hozzáadásával telepítettem ugyanúgy ugyanazt a drivert Windows 7-es operációs rendszerre egy másik készüléken, és azon tökéletesen működik az SMB szkenneléses funkció!
Mivel már próbálkoztam mindennel, ami csak eszembe jutott, rákerestem a google kereső segítségével a "DNS hiba. Ellenőrizze a DNS-beállításokat." hibaüzenetre, így jutottam el hozzád!
https://mobilarena.hu/tema/epson_nyomtato_segitseg_kene/hsz_6301-6354.html
(#6316) atala válasza 2015-11-07 09:11:45Ha jól olvastam az akkori probléma megoldást, akkor valami különös módon csak úgy tudtad megoldani, hogy jelszavaztad a felhasználói fiókot, és a jelszót is hozzá társítottad az Epson készülékben az SMB beállításodban.
Nálam sincsenek jelszavazva a felhasználói fiókok, amiből kifolyólag Windows 7-en jelszavazatlan fiók alól elsőre tökéletesen működik, viszont Windows 10 alatt kiváncsiságból jelszavaztam a felhasználói fiókot, a jelszót beállítottam az Epsonba felvett SMB profiljába, de úgysem jó!Esetleg van valami tipped vagy másnak van valami tippje, hogy Windows 10 operációs alól hogyan tudnám megoldani az SMB szkennelés során "DNS hiba. Ellenőrizze a DNS-beállításokat." problémát?
Az esetleges segítő válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.
-
atala
Topikgazda
válasz
nickedez89 #7623 üzenetére
Kábelekre, meg az elektronikára.Csak addig merítsd a folyadékba fejet, hogy az elektronika ne kapjon vizet. A youtube-on találsz rengeteg videót, hogyan szokták megtisztítani. Van, hogy szét sem kell szedni, elég egy cső, meg egy fecskendő.
-
atala
Topikgazda
válasz
nickedez89 #7621 üzenetére
Igen, teljesen beszáradt. Lehet próbálkozni bogár oldós nyári szélvédő mosó folyadékkal tisztogatni, áztatni, de soha nem lesz tökéletes.
-
atala
Topikgazda
válasz
nickedez89 #7616 üzenetére
A tintasugaras nyomtatóknál egy hónap állás után elkezdenek beszáradni a fúvókák. A fejben lévő tinta beszárad a fúvókába, és nem lehet kitisztítani. Tehát ha egy hónapnál többet állt, akkor ne számíts sok jóra.
Az új epson nyomtatók a nyomtatás végén lerázzák a fúvókákat (hallani egy magas ciripelő hangot), így kisebb a beszáradás esélye, de a régebbi nyomtatókban nincs ilyen. -
Jarod1
veterán
válasz
nickedez89 #7609 üzenetére
gondolom nem is indul el a nyomtatás, chip reseterrel megoldhatod a patron problémád ..
-
-
atala
Topikgazda
válasz
nickedez89 #7609 üzenetére
Arra nem is gondolsz, hogy azért nem enged színes patronok nélkül nyomtatni, mert ha így használod, beszáradnak a színes fúvókák?
Ha meg engedné a színes patron nélkül nyomtatni, akkor meg fel lennél háborodva, hogy 2 hónap után miért nem tudsz színesben nyomtatni, vagy miért csíkoz a nyomtató.
800 Ft nem a világ vége, hogy megóvd a nyomtatód. -
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Epson Stylus SX230 a gép, nem tudok vele csak feketében nyomtatni mert kifogyott két színes patron is!
A fekete zsír új benne most bontottam ki! (Természetesen nem eredeti)Hiába állítom szürkeárnyalatosra a nyomtató beállításokat, akkor sem hajlandó feketében nyomtatni.
Van erre valami megoldás? Hackelt firmware vagy bánom is én, de nem fogok azért színes patronokat venni, hogy hébe-hóba azt a pár fekete oldalt ki tudjam nyomtatni.
-
lac14548
aktív tag
Hogyan bírkóznak meg az Epson külső festéktartályos nyomtatók a vastagabb papírokkal?
A "sima" A4-es az 80 gramm
Próbált valaki 180-200 grammos papírra nyomtatni vele? -
milu
aktív tag
Nem olvastam végig hozzászólásokat, ezért lehet, hogy valaki, valahol már kérdezett hasonlót:
Nekem L355 típusú nyomtatóm van, 5206 színes és 4490 fekete-fehér oldalak nyomtatáaával. Eddig csak tintát töltöttem bele.
Most újra kellett raknom a szoftvert remélem a jót tettem fel!Ami gondom jelentkezett az az, hogy a sárga színt gyönyörűen, a lilát, pirosat, zöldet semmi módon nem hajlandó kinyomtatni!
A beállításoknál hiába állítom át színesre, a képen is látszik bal oldalon, marad a szürke beállítás, ellenben csak sárga színt hajlandó nyomtatni!Ha valakinek jól működik a nyomtatása, melyik szoftver verzióval működik jól?
-
Jarod1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Cipherlab CL1500P vonalkód olvasó állvánnyal
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest