Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Mélytisztítással probálkoztál?
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
kalapacsolok #9363 üzenetére
HAli!
Aliexpress megrendel.....majd videó alapján SK kicserél.
Nullázó program internet (Wick reset), ha megállt a nyomtató, akkor csak a fizetős verzió játszik, ha még nyomtat, akkor az ingyenes is kinullázza a tartály telitetséget 20%-ra.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Köcce az infót, hulladék tintatatály cserélve lett.
Hát nemtudom, hogy a szkenner résznek nekimerjek e fogni....
Nemtudom, hogy kenés baja van-e, mert 300dpi jól szkennel,jó a hangja is.
600-1200dpinél meg mintha darálna, szárazon futna....., mintha a szken motor bolondulna meg a finom felbontás miatt...
Nemtudom........
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Epson 3160
Nekem is kiirta kb 2hete, hogy a hulladék tintatartály lassan cserés lesz.
Nosza rendeljünk kinait, pont meg is jött kedden a tartály, erre a nyomi nyomtató aztata irgya, hogy tartály megtelt, oszt' ennyi.....szószerint.....nemcsinyál semmit.
Nosza wickeljünk egy resetet, de az ingyenes ilyenkor már nem opció, meg kell venni a kódot(ami 1x felhasználható), és voilá, ujra múkoggy....
Tartályt is kicseréltem, szineket feltöltöttem(nyomi nyomtatónak is megmondtam ezt).
De majd elkell vinnem javításra, mert a szkennelő rész nagyfelbontáson a kép utolsó 1/3 fura hangot ad, és a képen az uccsó 1/3-on csak csíkok lesznek betük helyett, 300dpi-n jó a szken......
Ha vkinek erre lenne ötlete....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
prime_adam #9301 üzenetére
Hali!
Levettél minden fóliát a patronról??
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
tothjozsi96 #9246 üzenetére
Hali!
Nyomtat egy szines oldalt......mind a 4 szinnel.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Barátom javaslatomra vett annó epson tintatartályos nyomtatót.
A héten hívott, hogy a kék szín eltűnt neki, a tartályból is......, míg a többi 2/3-ig van.
Nem szokott színesbe nyomtatni(csak javaslatomra 2-3 hetente, hogy ne száradjon be), mert bútorszerkesztés kinyomtatására használja, azt meg feketében.
Tipp????
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
CharlieDrop #9135 üzenetére
Wow.....mindég tanul az ember....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
CharlieDrop #9133 üzenetére
Ennyi???
Senzorntisztítás nem segített, de a tárcsa pozicionálás igen???
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
tillatrilla #8951 üzenetére
Hali!
Én a Lidl united office A4-es fotopapirra szoktam nyomtatni, olcsó, és nagyon jó.
Sajnos már régóta nem kapni.
Colorway-ból ajánlom a premium silk glossy-t nagyon érdekes strukturája van, mint a régi photó papiroknak.
És ami jó olcsó (viszonylag) az a Kodak .
Általában minél nehezebb, annál jobb.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
tillatrilla #8948 üzenetére
Hali!
Fotópapirja válogatja, nagyon nagyon változnak a szinek.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
tothjozsi96 #8907 üzenetére
Hali!
Szal meggyógyútttt.....
Használd hetente, nem lesz baj, ha csak egy fej ellenörzést kinyomtatsz, az elég.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
tothjozsi96 #8902 üzenetére
HAli!
Nekem csak csikozott az epson L210. de az sztem is lelevegősödött, 5000 huf volt a javítás Tatabányán.
Használtad az erős tisztítást? ott feltölti a fejet is, de 12 óránként csak 1* szabad, majd utána ellenörizni kell a nyomatot.
Ha nem lesz jó, akkor törölj minden epson softvert, majd töröld a winfosból a nyomtatót is , és kezd el újra a beüzemelést, amit fej feltöltéssel kezd.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Ez csak egy figyelmeztetés, hogy ügyelj a tintaszintre!!
Mivel nincs valós tintaszint figyelés, csak a nyomtatásból számol ezért jó előre figyelmeztet.
Ha majd télleg úgyszámolja, hogy kiürült akkor dobja majd fel a számláló resetet, azt kell majd megcsinálnod rajta.
Egyelőre csak a tintaszintekre figyelj, hogy legyen benne.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Beárazás szintjén egy epson L210 cca 2000 lap nyomtatással mennyit érhet?
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
MasterDeeJay #8715 üzenetére
Hali!
Valami fecskendős légtelenítés kell nekijeja, a youtubon van videó, nézelődj.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!
Eddig nagy elégedettséggel használtam-ok egy Epson L210-est, de egy ismerősöm keresett hasonló nyomtatót, elképedve láttam, hogy 52000huf alatt nincs combi gép.
Aztán a nemhülyéknél találtam Canon G2411-et 36K-ért, mondom tartaléknak jó lesz, enni nem kér..... -
-
Nagya21
addikt
válasz
Earl_Muttley #8298 üzenetére
-
Nagya21
addikt
válasz
PociAti #8247 üzenetére
Hali!!
Ki beszélt linuxrol???
Winfos alá nem szabad a frissítéseket felrakni mert a nyomi nyomi megkapja az ugy csipek névsorát, és letiltja azokat.
Ez Van.
Ezért kell telepíteni lemezröl a progit, mert azon viszonylag régi progi van, és a nyomi frissítéseit meg letiltani.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!!
Szublika irt nekem privátot, ha tudtok segítsetek nekijeja….."Szeretném a segítséged kérni. Szublimációs nyomtatással foglalkozom nagyjából 1 hónapja. Van Egy epson WF-7710 A3 nyomató amiben tölthető patronokban szublimációs festék van. Vagy a fekete vagy a cián valamilyen -okból nem ad nyomatot, és akármivel, akárhogyan próbálkozom vagy ez vagy az nem jó. A nyomtató vadonatúj. Ha tudsz valami épkézláb tanácsot adni, nagyon hálás lennék. köszönöm, Üdv: Máté"
Üdv Nagya
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Lehet a behúzó görgő gumija kikeményedett, vagy az emelő mechanika kopott, vagy vmi szennyeződés odakerült, és az akadályozza meg a behúzást.
Nekem Tbányán (Nomtat-Lak bt) csinálták meg a csíkosan nyomtatómat, potom összegért.
Hívd fel őket, sztem tudnak segíteni.
Üdv Nagya -
-
-
Nagya21
addikt
válasz
Speeedfire #7772 üzenetére
HAli!!
Valamennyit fogyaszt a többiből is, mert fejet tisztít.
Ha az egyik UGY patron, akkor a többinek is annak kell lennie, máskülönben meghülyül......
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
FIGYELEM Szolgálati Közlemény FIGYELEM!!!
A Lidl-ben megint van A4-es fotópapir 1790huf / 50db-os áron.
Nagyon jó minőség, mintha előhívattam volna olyan a nyomat.
Üdv Nagya
-
Nagya21
addikt
válasz
nünüke1975 #7382 üzenetére
HAli!!
6 tal lejjebb (feljebb ) linkelték..............
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Bazsesz #7057 üzenetére
HAli!!
Próbáld meg a colorway-t , hogy eléggé lazára hagyod a vezetősínt, meg 5-8db-nál eccerre többet nem töltesz be.
A colorway premium silk glossy, valami eszement jó strukturája van a papírnak, olyan méhsejtrács, vagy rombusz szerű, nagyon jól mutat, nagyon állat.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
andrasferenc #7048 üzenetére
Hali!!
L210-em van.
Colorway premium silk glossy papirra (a meggyes elejü, matt selyemtruktúrás, mint a nagyon régi képek), besza behu képek, Lidl A4-fényes papirra(mint ami most van akcióba), nagyon szép képek, Konica minolta papír-Kodak ultra premium photó paper *****,Canon premium paper, nagyon régen volt tescó gazdaságos photópapir(2*25lap) ami fortepan, ezekre úgy nyomtat, mintha előhívnád.
Kodak Photo paper***, és Colorway premium high glossy(az almás elejü), ezek is jók osztogatósnak.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest