-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasferenc
tag
válasz
Bazsesz #7049 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
Nekem korábban HP nyomtatóim voltak. Sajnos beszáradt a beépített fej. A szerviz meg nem sok jóval kecsegtetett. Vagyis 80 % esélyt adott a kitisztítás esetén a megjavulásra. Cserélni meg nem cserélik. (A javíttatási költség és a szervízbe való beszállítási költség már egy olcsóbb nyomtató fele árát tette volna ki. Egy négy éves készülékre meg úgy vagyok, annyit már nem érdemes költeni.
Többek közt a költség hatékonyság miatt döntöttem az Epson külső tartályos nyomtató mellett. Kedvező még a három éves garancia és a pénzvisszatérítés is.
Azt néztem, az LCD kijelző nem árt, ha van. Könnyebb így többek közt wifi hálózatra csatlakozni. Én sem értem, miért kell ezért a többletért, illetve a kártya olvasóért 15 ezer Ft-tal többet fizetni?
A HP nyomtató (HP Deskjet Ink Advantage 5525 típusú nyomtatóm, amelynél beszáradt a nyomtató fej (igaz, egy hónapig nem használtam), magas volt a nyomtatási költség. Igaz, háztartási célra használtam.Ha jól értelmeztem, az átlag nyomtatáshoz bármely irodai papír megteszi 200 grammig?
A másik, olvasva a készülék leírását, amely írja, nem szabad a készüléket megdönteni szállítás közben, mivel kifolyhat a tinta, akkor hogy szállítottad be a szervízbe? A futár figyelembe veszi ezt?
A használt festékgyűjtő párna kicserélése amúgy bonyolult műveleteknek tűnik? A készüléket szét kell bontani hozzá? Ez a tintapárna az Epson készülés specialitása?
Amikor a nyomtatót feltöltöm tintával, egy flakon olyankor teljesen kiürül?
Köszönettel: Andrásferenc
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- eBay
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest