-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moris77
újonc
Üdv van egy stylus sx110-es nyomtatóm az a hibajelenség hogy bekapcsolásnál kerreg utána pedig mindhárom led a papírhiány a festékhiány illetve akészenléti led is villog. A a kettogás abból ered hogy a scanner kis motorja folyamatosan nincs végállás mitől lehet ez javítható?Kösszi.
-
szecike
újonc
Sziasztok!
Van egy EPSON WF-2520-as nyomtatónk, aminek tegnap még semmi baja nem volt, ma viszont azt írja ki, hogy "Nyomtató hiba. Lásd a készülék dokumentációját". Semmit nem enged csinálni. Mi baja lehet szerintetek? Átnéztük és nem találtunk benne beragadt papírt. Tele vannak a tintapatronok. Előre is köszönöm. -
Ezt fogom csinálni a jövő héten ha bent leszek az irodában.
Amúgy volt egy nagyobb nyomtatásom, amit akkor már lemértem. 519 oldal kétoldalasban, jobbára fekete szöveg némi színes szöveggel 1 óra 40 perc úgy, hogy ebben benne volt az a kis szünet is míg újra kellett tölteni a papírtálcát (ez legyen 1 perc). Ha valaki akar akkor ebből számolhat átlagot nyomtatási sebesség terén.
Ja L655 multifunkciós, pont a lényeget felejtettem le. -
VWtuning
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson SX200 tipusú nyomtatóm, ami Windows 10-en nagyon furcsán viselkedik, hiába van hozzá Win10-es driver. Néha nyomtat, néha nem, valamikor fél óra alatt jön ki belőle egy lap, de mostanság azt csinálja, hogy a szöveg közé függőleges téglalap karaktereket illeszt be. Így teljesen használhatatlan az egész. Windows 7-8-on nem volt ilyen probléma. Próbáltam virtuális gépről (Linux) nyomtatni, eleinte jó volt, de aztán újra elkezdett hülyeségeket nyomtatni.
Nem igazán szeretnék ez miatt visszaállni Win7-re.
Másnak is van ilyen problémája? -
atala
Topikgazda
válasz
atish15 #6701 üzenetére
Egy jobb minőségű papírral csináld meg a fej igazítást. Nekem mindig van itthon matt fotópapírom. Annál jobban látszódnak a hibák. A tesztnél akkor jó, ha a négyzetben a függőleges vonalak nem látszódnak.
ha megfigyeled, akkor a bal oldalt fehér vonal látszik, a jobb oldalt sötét. Ki kell választani azt a négyzetet, aminél egyik sem látszik.
Ha csinálsz egy ábrát, és feltöltöd, akkor meg tudjuk mondani, melyik a jó négyzet. -
atala
Topikgazda
válasz
atish15 #6697 üzenetére
Epzon azt szokta javasolni, hogy vedd le a kupakokat, akaszd vissza a tartály, és úgy csinálj fejtisztítást egy párat.
Ami hiba ezeknél a nyomtatóknál, hogy rosszul van megtervezve a levegőztető nyílásuk, és a nyomtatás során, nem kap elég levegőt, így vákum keletkezik.
Ha nem javul, hagyjad állni 12 órát, majd utána ismét egy fejtisztítás, és utána nézd meg.Én most vettem egy L805-öst, nem tudom, annál lesz-e ilyen gond.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. L210 nyomtatóm van. Tök szuper takarékos meg minden. Egy problémám van vele, a csíkos nyomtatás. Nem most kezdődött a dolog de zavaró. Csináltam fejtisztítást, a színes vonalak folytonosak. Utána fejállítást, de egyszerűen a vonalak nem akarnak látszani. Mit lehet ezzel kezdeni vagy érdemes e?
-
Noninnyó
tag
Üdv Urak!
Olyan ügyben kérném segítségeteket, hogy van egy Epson Stylus DX4450-es nyomtató, és ki kellene nullázni a waste ink pad számlálót. Létezik-e erre ingyenes megoldás? Fizetőssel tele van az internet (5 font a reset key)
.
Régebben csináltam már ilyet, régi típusoknál, azokra volt ilyen Adjustment Program, és WinXP alatt szépen meg lehetett csinálni teljesen ingyenesen.
Ha valaki tudna segíteni, vagy érdemben hozzászólni, megköszönném.További szép napokat!
-
Zapor
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
EPSON L210 nyomtatom nem nyomtat minden szines szint, pl a kék szint egyáltalán nem.
A festéktartály felvan töltve.
Nemtudom mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm a segítséget. -
atala
Topikgazda
Ha valaki tud esetleg olyan helyet Budapesten, vagy a környékén, ahol tesztelni lehetne egy Epson L805, L810, vagy L850 nyomtatót, az legyen szíves szóljon.
2 lapot szeretnék csak kinyomtatni.
Köszi! -
dentalangel
újonc
Tudna segíteni valaki egy epson7880-as kalibrálásában?
-
johnywalker
őstag
-
oszy
veterán
Él még ez a topic?
Tanács kellene nyomtató választásban. Epson Expression Premium XP-610
Lehet jó áron hozzá patronokat kapni? Alapjába véve jó nyomtató ez? A dvd nyomtatás nekem fontos. -
LámaZ
addikt
válasz
peter1998 #6681 üzenetére
Tipp:
Ha kifutott az üzemidejéből, akkor lehet, hogy nullázni kell a számlálót egy ilyen Unismart box printer toner chip resetter kütyüvel, amelynek a gyártója az Apexmic.Hoppá!
465 angol font. Ez akkor felejtős. :-) -
LámaZ
addikt
Megint ez az Epson Stylus DX3850-es tintasugaras nyomtató:
Azt csinálja, hogy színesben nem akar nyomtatni. A szürke árnyalatok mennek neki, de színeseket nem hajlandó. Nyomtatás előtt figyelmeztet, hogy nem eredeti patronok vannak benne. Szerintem ez lehet az oka, és még örülhetek, hogy fekete-fehérben nyomtat.
-
peter1998
tag
Sziasztok!Van egy Epson AcuLaser m1200 típusú nyomtatóm.A gyárí tonert töltettem újra.Miután beraktam a nyomtatóba a tonert ezek után egy ilyen hiba üzenetet kapok.
-
ngabor2
nagyúr
Van egy WF-7610 nyomtató, ami nagyon halványan nyomtat. A tintával nem lehet gond, még a gyári kezdőkészlet van benne. Van-e valahol beállítási lehetőség, hogy a képernyőn megjelenő élénk (sötét) színekkel nyomtasson sima papírra? Ugyan azt a dokumentumot egy régebbi színes Xerox lézer nyomtatóval kinyomtatva normális színek jönnek ki, az Epson esetén a piros az inkább sötét rózsaszín, az erős narancs legfeljebb valahol félúton a sárga és a narancs között. A minőség High-ra állítva, egyéb beállítási lehetőséget a nyomtatóbeállításoknál nem találtam. Magán a nyomtatón kell/lehet valamit állítani? Abba nem igazán mászkáltam.
Win 10, 64 bit rendszeren van, ha számít.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
L365-ös nyomtatóm van, nincs még egy éves sem. Az vele a problémám, hogy nagyon csíkoz, pedig már megcsináltattam vele mindkét fejtisztítási metódust. Továbbá a papír behúzásakor nagyon csúnyán nyikorog. Van valami egyszerű otthoni megoldás, vagy vigyem szervizbe?
-
Jarod1
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #6653 üzenetére
másik végén se látod a hol beszedted?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Epson SX125 nyomtatóm. Nyomtatás előtt elfeledtem a kirakó tálcát kinyitni, így valahol elveszett benne egy egész A4-es papírlap. Egyszerűen nem látom sehol. Nem tudom, hogyan kell szétszedni. Nyomtatni természetesen nem tudok vele. Valakinek esetleg van valamilyen ötlete? Már ha szét tudnám szedni az is jó lenne.
Nagyon fontos lenne, köszönöm előre is!!!
-
epzon
őstag
szóval akkor soha semmi nem romlik el a világban, csak az epson nyomtatófejek. értem.
valószínűleg nem minden darabot próbálnak ki, hanem mintákat vesznek, amiből valószínűséget számolnak. Ha gond van akkor meg cserélik garban ingyen, ami ráadásul 3 évre ingyenes
Feltehetően ez még így is olcsóbb, mint minden darabot kipróbálni, majd a próbát ellenőrizni. Ami ugye még mindig nem 100% mert jellemzően nem bekapcsoláskor rosszak a fejek hanem bizonyos használat után jönnek a gondok.
mivel japánok ezért valószínűleg értik a dolgukat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest