-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
peter1998 #6681 üzenetére
Tipp:
Ha kifutott az üzemidejéből, akkor lehet, hogy nullázni kell a számlálót egy ilyen Unismart box printer toner chip resetter kütyüvel, amelynek a gyártója az Apexmic.Hoppá!
465 angol font. Ez akkor felejtős. :-) -
LámaZ
addikt
Megint ez az Epson Stylus DX3850-es tintasugaras nyomtató:
Azt csinálja, hogy színesben nem akar nyomtatni. A szürke árnyalatok mennek neki, de színeseket nem hajlandó. Nyomtatás előtt figyelmeztet, hogy nem eredeti patronok vannak benne. Szerintem ez lehet az oka, és még örülhetek, hogy fekete-fehérben nyomtat.
-
LámaZ
addikt
Ha valakinek szüksége van 8 db. bontatlan (+4 db. bontott, kb. 70%-on állnak) utángyártott tintapatronra Epson Stylus DX4450 nyomtatóhoz 2500 ft-ért → privátban keressen meg.
-
LámaZ
addikt
Nem tudom melyik törvény mondja ki, hogy az ilyesmiket mindig utólag tudja meg az ember.
Amúgy max. 30k ft-ot irányoztam elő a nyomtatóvásárlásra most, így nem tudtam volna megvenni 60k ft-os kedvezményes áron azt a hiperszuper nyomtatót. De azért köszi, hogy szóltál, sőt, a hiperlinket is előtúrtad. -
LámaZ
addikt
Eddig jó volt, na, most lett szr. :-)
Ha most nekiállok szervizkönyvet keresni, szétszerelni, tisztítani, összeszerelni, beüzemelni – ez kb. egy munkanap. Ha beadom szervizbe ugyanott vagyok; és ki tudja utána meddig bírja.
A szétverés kb. 10 perc volt.
Miután kb. 5 perc után rájöttem, hogy a szétszerelése bonyolult (gugliztam is), még max. 5 perc volt a szétverés, és a levitel a szelektív kukába. Ezzel spóroltam egy munkanapot, vagyis kb. 10 ezer Ft-ot, azt beszámítom magamnak az új nyomtató árába.
Korrekt, nem? -
LámaZ
addikt
Tárgytalan a dolog, mert szétvertem, és kidobom.
Eszméletlen, hogy úgy van legyártva ez a sz.r, hogy az embert szét veti a méreg, és úgy sem lehet szétszerelni, lényegében csak a szerviz tudja javítani.
Majd veszek egy felhasználóbarátabb nyomtatót, 10 év alatt ez megtermelte az árát. -
LámaZ
addikt
EPSON Stylus DX4450 nyomtatóval van gondom. Több mint 10 éves amúgy. Nyomtatófej tisztítása megvolt.
Foltok, pöttyök jelentek meg vízszintesen nézve négy pontban. Arra rájöttem, hogy a befogó görgők helyei ezek, és valszeg az alul lévő szivacs telt meg tintával.
Hogy tudnám szétszerelni a nyomtatót, és kimosni a szivacsot? -
LámaZ
addikt
válasz
papamaci791 #5518 üzenetére
Annyira olcsók ezek az utángyártott patronok, hogy kár a mosogatószerekkel kínlódni.
-
LámaZ
addikt
válasz
papamaci791 #5508 üzenetére
Próbáld ki új, utángyártott patronnal.
-
LámaZ
addikt
válasz
xcsaba1975 #5512 üzenetére
A win 7 alapból kezeli ezt a nyomtatót, miután letölti a drivert.
-
LámaZ
addikt
válasz
Nagyika 2 #5489 üzenetére
„Rossz véleményük volt az Epsonokról . Másik márkát ajánlottak.... ”
A cigány is a saját lovát dicséri. (erdélyi közmondás)Epson DX4450-es tintás nyomtató-szkennerem van. 9990 ft-ért vettem nem is tudom mikor.
A fekete nyomtatópatront 300 ft-ért veszem, nekem 3 hónapig elég.
Színes patronkészletet évente egyszer vásárolok, mert keveset nyomtatok színesben, de színes patronoknak is kell lenniük a gépben, mert anélkül nem nyomtat.
A Win 7 alatt is müxik, nem úgy, mint a hírös hp Laserjet 1005 series, amely XP-nél beragadt. -
LámaZ
addikt
Valami baj van?
Természetesen olyan cégekről beszélek, ahol megengedik, hogy az alkalmazott korlátozott oldaszámot saját célra kinyomtasson.
Nem minden cég zsugori, értékeli a munkád, és ha szükség kínoz, segít rajtad, pl. SZÉP-kártyával, ingyen nyomtatással.Ad. 2: Létezik a Copy Generál!
Van honlapjuk, és A4-es színes nyomtatás este hét után (kedvezményes időszak) 149 Ft /oldal.
Ez jó minőség. -
LámaZ
addikt
Ezeket a nyomtatókat és utángyártott patronokat mi, intelligens emberek, csak nem igényes fekete-fehér nyomtatásra használjuk.
Ha igényes nyomatokat akarsz (diplomamunkához stb.) nyomtasd ki a CopyGenerállal (ha még létezik az)!
(vagy beviszed a fájlt valamelyik ismerős cég nyomtatójára) -
LámaZ
addikt
válasz
Thrawnad #5391 üzenetére
Köszi! Biztos van rá valami hack, de úgy néz ki, hogy tényleg nem egyszerű a dolog, ezért senki sem csinálta meg. Ami engem illet, a következő nyomtatóm biztosan nem ilyen lesz, amelyik mindenféle korlátozásokat állít a felhasználó elé.
(A nyomtatógyártók annyit packáznak, hogy szerintem előbb-utóbb meg fog jelenni valamilyen „nyílt forráskódú” nyomtató a Kickstarteren, mint ahogy 3D-sben már van valami ilyesmi.) -
LámaZ
addikt
Szervusztok!
Epson Stylus DX4450-es nyomtatóm van kb. 6 éve. (kb. 10k ft-ért vettem.)
Nem egy csúcstermék, de a célnak megfelel. Utángyártott tintapatronokat használok, amelyek 3-400 ft-ba kerülnek.
Ami zavar: ha nincs a 3 színes tintapatron mindegyikében minimális feltöltés, akkor a feketével sem nyomtat. Ki lehet-e lőni ezt a tiltást valahogy? Valami rémlik, hogy lehetséges. Szívesen belemászok a Registry fájlokba is, ha muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest