- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Régebben vettem egy Epson L210 nyomtató. Megvagyok vele elégedve. Egy dolgot bánok utólag, hogy nem a wifis L310-et vettem. Abban szeretnék segítséget kérni. hogyan lehetne megoldani hogy vezeték nélkül tudjam használni. Wifi adapter vagy valami megoldás van e rá?
Köszönöm.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. L210 nyomtatóm van. Tök szuper takarékos meg minden. Egy problémám van vele, a csíkos nyomtatás. Nem most kezdődött a dolog de zavaró. Csináltam fejtisztítást, a színes vonalak folytonosak. Utána fejállítást, de egyszerűen a vonalak nem akarnak látszani. Mit lehet ezzel kezdeni vagy érdemes e?
-
atish15
aktív tag
Epson L210! Azt hogy lehet orvosolni hogy a képeket csíkosan nyomtatja? A szöveget folyamatosan de a képekkel probléma van. A minőségével sem vagyok túlságosan elégedett vagy az beállítás kérdése?
-
atish15
aktív tag
válasz
johnywalker #5834 üzenetére
Még akkor is ha 2 hetes nyomtatóról beszélünk és alig nyomtattam vele?
-
atish15
aktív tag
válasz
johnywalker #5829 üzenetére
Arra miért van szükség? Szebb lesz a nyomtatás is?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Epson l210 nyomtatóm van.Ma kinyomtattam egy tervemet a4 méretben amit már előzőleg kinyomtattam egy nyomdában. Az a lényeg hogy ami ott folytonos vonal volt nekem szálkás lett. Csináltam nyomtató fej igazítást és a tesztek nem voltak tökéletesek de hiába csináltam amit kiírt nem segített. Mi a teendő ilyenkor?
-
atish15
aktív tag
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Most vettem egy hete egy epson l210 készüléket. Ma reggel nyomtatni akartam. Bekapcsoltam elindítottam a nyomtatást és a zöld csak villogott. Fura hangok jöttek ki a nyomtatóból és semmire nem reagált. Áramtalanítás után bekapcsoltam és működött. Volt már valakinek ilyen vagy ebből lehet bármi problémára következtetni?
-
atish15
aktív tag
Tulajdonosa lettem a mai nap egy Epson l210 nyomtatónak. Az lenne a kérdésem hogy én csinálok valamit rosszul vagy így nyomtat hogy egyoldalas nyomtatásnál alulra kerül az első lap és át kell forgatni mindet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest