Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Önreklám ON
Annak idején írtam egy összefoglalót a HTPC-ről, a Logout-os blogomban megtalálható.
Önreklám OFF
Én jelenleg AMD-s gépet ajánlanék HTPC-nek. 780G/790G chipsettel. Hozzá való kis fogyasztású processzorral (4850e).
A csinos kijelzős házak elég drágák. Nekem még mindig az Origen és a Zalman formavilága jön be, de ez szubjektív.
Mindenképpen valami hardveres dekódolóval szerelt TV tunerrel, ha ilyet is szeretnél. Szoftveres tunereket nem szeretik a frontend alkalmazások.
Operációs rendszer. Akár XP is lehet Meedio, Media-Portal felülettel. Vista Home Premium/Ultimate MCE felülettel. Linux MythTV felülettel (pl. Mythbuntu). Esetleg LinuxMCE.
Egy szép Logitech DiNovo billentyűzet-egér páros megfelelően elhelyezve jól mutat egy HTPC mellett.

-
beencee
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Bekapcsolom a gépet, és ugyan úgy feláll, mint egy normális PC? "
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én biztosan összefosnám magam, ha miközben nyugodtan dolgozok, egyszer csak felállna a gépem... Különben meg nem értem, miért, ezek általában ülnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest