Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nem nagyon értem ezt a táborra osztást, vagy inkább oszlást. Lehet tényleg van valami ilyesmi, csak értelmét nem látom miért lenne. Az emberek meg egyénileg különböző szinten tájékozottak és tapasztaltak a témában, ezért nem biztos, hogy csak egyik, vagy a másik csoportba illenének bele. Egy "hobby HTPC-s" is csak a legjobbat akarja magának, nem? Akkor mi lenne e különbség a "Profi" csoporthoz képest? Ha meg tényleg nem zavarják vagy érdeklik bizonyos hátrányok, vagy hogy a legjobbat hozza ki a gépből és "jó van az úgy" szinten gondolkodik azt én még hobby HTPC-snek sem nevezném. Akinek pedig ez olyan "hobby" szinten működik, az miért ne lehetne egyben profi is a témában? Pl. én amennyire tehetem minden infót megragadok és ha nem értek valamit, akkor kérdezek, hogy tisztában lássak abban, hogy mi a legjobb minőséget biztosító választás.->Ez utóbbi a kulcsszó. Így rám inkább az az igaz, hogy én főleg azért haladok a tisztább megértés és infóbegyűjtés útján, hogy egy lehetőségekhez képest optimális és lehetőleg minél jobb minőséget produkáló HTPC-t tudjak építeni.
Amúgy itt az ellentétes vélemények tekintetében sem látom egyértelműen, hogy pl. az AMD-seket vagy az Nvidia-sokat melyik csoportba is kellene sorolni. Mind két oldalon vannak érvek, technikai előnyökkel és hátrányokkal kapcsolatban. Csak abban lenne jó tisztán látni, hogy konkrétan mik ezek, mire hatnak, milyen gyakoriak, mennyire befolyásolják a minőséget ésatöbbi. Én most ennél a résznél tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest