- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
HTPC építés előtt állok. Full HD lenne madVR-el és kodival ill. NASként is üzemelne (3-4db HDDvel) a gép 24/7-ben. Jó lenne a csendes üzem, de nincs szükség 0dB-re. Ezért a passzív megoldások nem érdekelnek. Némi hangja lehet, de 2 méterről ne legyen zavaró.
Eddig csak a ház van meg, ami egy Be Quiet! Dark Base Pro 900. Hatalmas méret, nagy ventilátorokkal. Továbbá kiszemeltem egy tápot: Crosair RMx series RM750x (750w), vagy nagyobb testvérét ami 850W-os. Azért ekkora, mert 30-40%-on nem indul be a ventilátor, s ha minden igaz felette is csendesen üzemel.Na itt akadtam el. AMD irányba indulnék el. Nem tudom, hogy videokártyás vagy APU-s megoldást válasszak.
- Ha nem megy a filmlejátszás, csak NASként funkcionál, akkor a videokártyás kiépítés többlet fogyasztást eredményez?
- Ha kiakarom használni a madVR-t NGU szintig, akkor nem elég pl. egy Ryzen 5 2400G vagy a 2400GE?
- Ha nem, akkor milyen videokártyát vegyek?
- Mennyi RAM-ra lesz szükségem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Windows 11
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest