Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #24167 üzenetére
Nálam új a 3D, ki kell próbálni.
Egyébként eddig 2-3db 3D filmet néztem meg, összesen kb. 8-10db lehet most nálam. Mind BD iso, egyik sem felezett, azokat nem is erőltettem, már láttam párat és nagyon szar volt, a 3D hatás is hiába kalibrálgattam ide-oda a mélységet, sztereo hatást...
Ez a 2-3db viszont teljesen jó volt, még az aktív szemüveg vibrálása sem fárasztott le pedig arra allergiás vagyok. Persze filmtől is függ gondolom, mert olvastam, hogy az utólag 3D-be konvertált filmeket szarozzák nagyon az eleve 3D kamerával felvettekhez képest, szóval gondolom nem lesz mindegyik annyira jó FHD 3D-ben sem.Szóval összességében nem az a musthave kategória, de ha már van, egész jó.
Nálam a leszokáshoz hozzá tartozik az is, hogy a HTPC G2020 ugye nem boldogul vele, így a nagy géppel kell "szenvedni" a lejátszással. Rákötve persze az is rá van a TV-re, de mégiscsak macerásabb TMT-t indítani, bill-el kezelni, kijelzőt váltani, stb... mint a HTPC-n XBMC-ben két távbill-el elindítani valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest