Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz Paulo81 #23488 üzenetére

    Hogy konstruktivan álljak hozzád az "erős" kezdésed után, sok olyan fogalmat használsz, amit elolvastál, de rossz helyen. Sok olyan kifejezést használsz, ami létezik, de rossz környezetben. A félinformáltság, félintelligencia egy témában kevés, pláne ha szakmai topikban dobálózol a fogalmakkal.

    A "latency"-nek nem sok köze van a procihoz, talán csak annyi, hogy a processzorban van "latency" az adatoknak. Digitális átvitelnél a latency az adó és fogadó oldali jelprocesszor órajel-szinkronizációjában van, aminek semmi köze nincs a processzorhoz, mert mire az adat eljut a küldő oldal DSP-jéig, 40millió különböző bufferen megy keresztül, amiről ezek szerint nem tudsz.

    A PC-s "audiophile" zenehallgatás nem ott kezdődik, hogy rácsodálkozunk a Foobar beállításaira és szolgáltatásaira, hanem a fizikánál, a hang terjedésénél, a biológiánál, hogy a füled hogy épül fel, az akusztikánál, stb.
    Egy picit szerényebben nyitsz, jelentősebben többet tanulhatnál itt a fórumozóktól... NE tőlem... másoktól!

    Písz!

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák