-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
dabadab #22560 üzenetére
Teoretikusan ugy, hogy egy-egy bitbol 1 helyett 0 lesz, vagy forditva. Egyet, egy hibajavito algoritmus persze kijavit, de ha tobb van, akkor vagy eldobod a csomagot, vagy csinalsz valami mast, pl. korlatozod a sebesseget. (Persze, mivel tobbfele protokol van, nem ennyire egyszeru a helyzet...)
Experimentalisan ez azt jelentette, hogy a haver TV-je es lejatszoja koze kotve a TV mast ir ki, es a kep is lathatoan gyengebb minoseg.
Nalam meg semmi nem latszik, mert a TV sem full HD, csak egy regi HD ready. Nekem jo igy is.
(Amugy olcso DVI-HDMI atalakitot teszteltem, ott meg rosszabb volt a helyzet, szetesett a kep, villogott. Hallottam ilyesmirol nagyon olcso elosztoval is.)
A lenyeg, hogy milyen szabvanyt ismer a kapcsolo, de a legjobb cuccaim koze nem kotnek semmilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Búvárkodás
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest