Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz canniball #16905 üzenetére
Igazából én megelégednék komplett dobozkával is 30-40k-ért, csak ilyenből eddig nem nagyon találtam olyat, ami ne lett volna valamilyen úton/módon beteges. Pl tegnap PHTV-be az LG-nek a Smart kacata. Ott a library botrányos. Jó lenne, ha lehetne szűrni, legalább műfajonként, vagy ilyesmi...
Popcorn Hour meg annyiba kerül, mint egy HTPC, szóval ugyanott vagyok.
Egy iMon már van. Konkrétan egy Thermaltake Multimedia Lab, ami egy átcímkézett tekerő nélküli VFD. De ha igény lesz rá, akkor előferdülhet, hogy beszerzek valami komolyabbat. Néztem Ultrabay-t, de szökő évente egyszer ha odamegy valaki az eszközhöz tekergetni/nyomkodni. Csak a kijelzője jobb.
Illetve nemrég majdnem sikerült vennem egy hibátlan Silverstone "Milo" ML02-est 30k-ért. Azt mai napig bánom, hogy nem jött össze...
Linuxos XBMC hogy működik együtt Win7-tel? Voltak fájlmegosztási problémáim idehaza. Egyik gépre azért kellett XP helyett Win7, mert nem szerették egymást. Félek, hogy a linux ellen tűzzel-vassal tiltakozna.
Érintőlegesen: Szerinted a C60-ra érdemesebb lehet Linuxot tenni? Esetleg XBMC-bel, hogy lehessen filmet is nézni vele? Gondolok itt a nem túl acélos erőforrások jobb kihasználására, hisz egy linux csak beéri kevesebbel, mint egy Win7...
És milyen lejátszók vannak linux alá, amik szeretik a GPU-gyorsítást?
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest