- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
snow.man
tag
Igen, szte-n gondoltam, mert most itt dolgozok egyetem mellett és egy 3-4 évig nem szeretnék elmenni, gyűjtöm a tapasztalatokat. Addig meg egy közgés diploma belefér. Ezt a szakot néztem, gazdálkodás és menedzsment távoktatásos formában, tehát neten van szinte minden anyag, bejárni alig kell, csak egy-két konzultációra meg vizsgázni. Még lazább, mint a levelezős, a diploma értéke pedig semmivel sem kevesebb. Itt vannak matekos meg infós alapozók, de azt be tudnám számíttatni a mostani szakomról, még egyszer azokat nem kellene megcsinálni, így a 7 féléves képzést simán meg lehetne csinálni 2 év alatt. A 7. félév szakmai gyak, de ha dolgozik valaki, akkor azt már betudják szakmai gyakorlatnak. Egy félév 160 rugó, tehát jóval 1 milla alatt megúsznám a dolgot. Meg lehet, hogy le tudnám zsírozni a céggel, hogy fizessék. Persze biztos lenne ára, pl. aláíratnak velem egy szerződést, hogy 3 évig biztos nem megyek el a cégtől, de megéri szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest