- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
mondjuk 1 bordóval jobban félnék... de ha másikkal használod, akkor már nem... az is 1 érv a 2 különböző lakat mellett h általában 2 külön szerszám kell hozzájuk, viszont ált. csak 1 van a tolvajnál...
közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége ezt hogy érted??
1ébként értelek én és sztem nekem is tetszene a tárcsa fék, de már maradok ennél, fékre már nem akarok költeni, meg bicóra sem már igazán, csak ha valami elhasználódott...
szerk.: talán Nagykörúton egyszer vki elflexelte a saját lakatát, mert beletört a kulcs vagy vmi ilyesmi... a közeli Pannon üzletből jött az áram hosszabbítóval, aztán az utcán flexelt, senki nem szólt rá... de ez így megy, forgalmas helyen sincs nagyobb biztonságban a bringa, Deák téren is volt teszt, csomó ember és senki nem szólt rá a csávóra, aki a saját bringáját lopta el, erővágóval vágta el a spirált, max. 2 ember nézte, de nem szóltak... így megy ez... ha én ilyet látnék, ráüvöltenék h "takarodj onnét" v ilyesmi, aztán elfutna vagy valami lenne, legrosszabb esetben kiderülne h tényleg övé és beletört a kulcs v ilyesmi...
ja és ha vhol otthagyjátok a bringát és vki rálakatol, akkor az valószínűbb h lopás akarl enni, mintsem véletlen rálakatolás... bevett szokás h rálakatolnak, így ha visszajösz, akkor nem tudsz mit kezdeni, egy idő után elmész a dolgodra és ezután, több idővel gazdálkodva szedik szét a záradat... gondolom komolyabb záraknál érvényes ez, volt már ilyen, több is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest