Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
alfamate89 #549 üzenetére
Beírtam a sima HP-s topikban hátha jobban pörög, de verifikáltam, az a gond, hogy a második monitort az AMD kártya hajtja, de én azt szeretném, hogyha az kikapcsolt lenne, és csak az IGP pörögne.
Ha a laptop kijelzőjét kikapcsolom, és csak a monitor megy, akkor is marad az AMD aktív, és így minden program, pl Chrome is azt használja. -
alfamate89
tag
válasz
korpicschess #547 üzenetére
Én is felfigyeltem erre 8760W esetén. Kiderült, hogy azért van, mert mikor rárakom, akkor autómatikusan átvált 2 monitorra, ami 2x akkora felbontás. A GPU VRM 1 monitor esetén 5,5 Ampert, 2 monitor esetén meg 15 Amper körül fogyaszt. Ha lehajtod a monitort, visszaáll a hőmérséklet. Legalábbis 8760W esetén.
-
Rush77
aktív tag
válasz
korpicschess #547 üzenetére
Szerintem (bar nem vagyok a tema guruja) dokkolva visszaveszi az energia takarekos modot es jobban porog a rendszer. A ceges T430-on legalabbis ez van.
-
korpicschess
veterán
Valakinek van tapasztalata azzal, hogy HP 840 dokkolón mennyivel melegszik jobban?
Szerintem érezhetően, és ez kissé zavar is.szerk:
Most elgondolkoztam, és nem figyeltem, de lehet, hogy emiatt menne a dedikált GPU valamiért? Hogy lehetne ezt ellenőrizni? Lehet, hogy a plusz monitor miatt használja? -
alfamate89
tag
Nincs valakinek elfekvőben 200W -os töltője amitől megválna? Az a laposabb fajta.
-
spyduck
nagyúr
válasz
alfamate89 #543 üzenetére
K4000-et tamogatja, a K5000-et nem tudom
-
alfamate89
tag
8760W GPU fejlesztés. Már mindent olvastam, mindenhol. Van valakinek konkrét tapasztalata arról, hogy a gyári MXM modulokon kívül akkor most elfogad "idegen" anyagot? Mondjuk Én Delles K5000M -el, vagy hasonlóval szemezek.
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami összefoglalót találni a gyári (integrált) titkosítási megoldásokról, hogy melyik mennyit ér?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bocizozz83 #540 üzenetére
Lehet csak vissza kell vmit forrasztani, kár találgatni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bocizozz83 #538 üzenetére
Tényleg, összekevertem az utódmodellel. Van szervizünk, ha nem boldogulsz keress meg privátban és ránézünk neked szívesen ingyen.
-
Bocizozz83
tag
A bekapcs gomb ezen nem érintő gombos.Az érintő panelen tökéletesen működik minden.A bekapcs gomb az alaplapon nyom meg egy kapcsolót.Az pattan is rendesen, de nem reagál ha nyomkodom vagy ha nyomva tartom sokáig arra sem.Leszedtem a panelt nyomkodtam kézzel is úgy sem reagált.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bocizozz83 #534 üzenetére
Ezt így fórumról nehéz diagnosztizálni. Az első tippem az, hogy az érintős panel rossz és cserélni kell. 1 kábel köti össze így összekeverni sem lehet. 90%-ra mondom, h ezt kell cserélni és jó lesz: [link]
-
Bocizozz83
tag
Senkinek semmi ötlet?
-
Bocizozz83
tag
Sziasztok.Van egy Hp elitebook 8530p gépem és kis problémám akadt vele.Az info gomb megérintésével indul és a power gombra nem reagál.Találkoztatok már ilyen jelenséggel?501 bios hibakóddal indul.
-
-
Rush77
aktív tag
Azt nem tudjátok, hogy a 8460p létezett e olyan konfigurációban, hogy I7-2620m és Intel integrált vga?
Köszi
-
válasz
Companyy #529 üzenetére
Utóbbi közelebb van időben 2016-hoz. Ez fix.
Egyik sem lesz lassú SSD-vel. Az I5-os meg eleve jobb valamivel. 3360m ritka verzió. Ha egy mód van rá azt hoznám el.
Kicsi off, de akku esetén kérj hp battery check képet, hogy hány ciklusos. Mert ez hosszú, de annak lehet hinni. -
Companyy
újonc
Nagyon köszönöm a válaszokat !!
Keresgetés közben akadtam rá egy 8570p-re:
-link: http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_8570p_ci5_3360m320gb4gbwebkamera1600x900ati_vgA kérdésem a következő lenne:
Véleményetek szerint melyik érné meg jobban? 8460p vagy 8570p ?
A 8460p a Nextcompnál venném 74.900 Ft-ért.(1 év garancia, Intel Core i5-2540M,4 Gb ddr3,Intel 3000,Hivatalos Op. rendszer)
A 8570p pedig 79.900 Ft a linken hirdeti "Aparin" nevű felhasználó.(6 hónap garancia,Core i5 3360M,AMD Radeon HD7570M vga/320GB hdd/4GB ram/jó akku kb.2 óra//wifi/DVD-rw.)Op. rendszer nem tudom, hogy eredeti-e.
Számít az hogy 1 év garancia a" boltból" vagy a fél év is elég ?
Ha jól tudom a 8570p-be újabb i5 van//hogy 14 vagy 15,6 az nekem mindegy lenne.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat !
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Előreláthatólag lesz végre alaplapom viszont egy kérdésem lenne.
Arctic Cooling Thermal padot néztem hozzá ki csak nem tudom milyen vastag kellene a VGA ill. a CPU-hoz. (0.5, 1, 1.5mm) vagy igazából mindegy melyik? -
válasz
Bluesummers #517 üzenetére
Megveve, patent, majd ujrakenem, mert sokaig csendes, aztan felkapcsol.
Felul a kis vilagitas megmakkant. Be van ragasztva, de amugy minden mas hibatlan.
Jo vetel.
Csak netezni kell, semmi munka
arra tobb mint jo
Ebben az arban lett volna meg 8460P , de abbol 5dbot kellett volna vennem
most nem terveztem
-
válasz
Companyy #520 üzenetére
A mai szériás V300 nem ajánlott. Legalább Kingston HyperX Fury 120gb nekünk egyébként ilyen van a 8560-ba. Nem kell semmi más keret, bemegy a HDD helyére. A RAM nehéz így vakon, de ha lehet akkor a dualra törekedj, van egy és két oldalas memória, lehetőleg ne keverd őket, mert nem indul el a gép. Sebességre legalább 1333-as legyen, felette amúgy gysem használja ki és csak 1333-al megy. Van 1.35 meg 1.5v-os modul. Namost hogy mi mivel megy én láttam ezt is azt is, abban is jó ha egyezik a két modul, de inkább 1.5v legyen. Ezek amúgy ahogy én tapasztaltam még a két oldalas modulokat szereli, hynix, micron a leggyakoribb. A dual rendes működését pedig a cpu-z-ben lehet ellenőrizni, mert volt olyan, hogy ugyan mentek a ramok, de nem dualba.
Én ennyit tudtam hozzátenni. Új BIOS sem árt ha már lesz SSD, de ez magán vélemény. -
Companyy
újonc
Sziasztok!
8460p vásárlása előtt állok, nem nagyon értek a notebookokhoz, de a magam módján próbáltam mindennek utána nézni.
Alapból a gép: Intel Core i5-2540M ,4 Gb ram,320 Gb hdd.A gépet üzletbe venném eredeti Op. rendszerrel, viszont előtte szeretném még bővíteni. (+120Gb ssd + 4 Gb ram), hogy az Op. rendszer már erre kerüljön.
A boltban elég drága az ssd(120gb Kingston ssd-v300 - 21.000 Ft, 4gb ram-10.000 Ft.)) de ha én viszem az ssd-t és a Ram-ot akkor azt ingyen beszerelik.
Abban kérném a segítséget, hogy pontosan milyen típusú Ram-ot kellenne vennem, hogy az biztosan jó legyen a gépbe?
és milyen típusú/méretű ssd kerülhet az ilyen gépbe?Kell az ssd-hez még külön tartót vennem, vagy passzol a Hdd helyére?
Köszönöm a türelmet és a válaszokat ! -
Akkoriban az zsír új W510-es volt, nem kellett újrapasztázni, de most hogy megemlíted ... nem emlékszem, hogy az a videókonverter program ki tudta-e egyáltalán használni a 4 magot vagy csak a 2 magot.
Akkoriban nagyon-nagyon sok videót konvertáltam, s akkor tényleg számított a teljesítmény.
A válasz egyértelmű: 8440p (de inkább w-s verzió legyen)
Nemrég váltottam X230T-től X220T-re a billentyűzet miatt -
spyduck
nagyúr
válasz
Bluesummers #517 üzenetére
Probald meg 4 magra optimalizalt programmal (mediacoder) es pasztazd ujra az elso gen-es i7-et, mert valoszinuleg tulmeegszik es throtlingol. Igy elvileg jobban kene, h teljesitsen mint az i5.
-
válasz
Graphics #515 üzenetére
Maga a gép jó, de a konfig miatt sz@r csak. Pl. maga az 1. gen proci. Soha többet!
Anno ThinkPad W510 core i7-720QM 16GB RAM vs ThinkPad T420 i5-5250M 4GB teszteltem videokonvertálás miatt. Egyszerre indítottam ugyanazt a programot, ugyanúgy friss Win7 installal.
Bő 180-190%-kal hamarabb végzett az i5-ös proci. Sandy Bridge már jóval erősebb mint az 1.gen. Ha lehet, akkor kerüld az 1.gen-t, árban alig lesz különbség az 1. és 2.gen proci között.DE!
8440p-nek a bill.kiosztása is sokkal jobb volt, nagyon szerettem rajta gépelni, valahogy jobban bejött mint 8460P, Spyducknak igaza van!
-
Üdv Urak.
8440P-ről általános vélemény? Mennyire strapabíró szerkezet ? / 8460P volt, az tökéletes volt.
-
dodoroli
aktív tag
Nos akinek 8560w-je van és win 10 és nem működik az ujjlenyomat érzékelő itt a megoldás teszteltem rendre működik be lehet vele lépni a rendszerbe újra indítás után is meg mindenhogyan!!!
-
spyduck
nagyúr
válasz
TokacsBela #511 üzenetére
Sajnos TN lesz a 840 G3 FHD
-
alfamate89
tag
Sziasztok!
Nemrégen boldog tulaja lettem egy 8760W -nek. Quadro 3000M van benne. A probléma csak az, hogy a GPU VRM1 és GPU VRM2 alapból 105 fokosak. A CPU és GPU stresszteszt alatt is 80 fok alatt maradnak. MX-4 -el újrapasztázva vannak. Az interneten már olvastam mindent, hogy ezek a VRMek eléggé bírják a meleget, de nem hiszem, hogy erre gondoltak. Ilyen szövetes gyurmával csatlakoznak a hűtőbordára, amin megpróbáltam igazítani, de csak nem lett jobb. Másnál mi a helyzet? Előre is köszi! -
spyduck
nagyúr
válasz
TokacsBela #507 üzenetére
G3 meg nem jelent meg itthon de utana kerdezek. Amit irtam az a G1-re vonatkozott.
-
korpicschess
veterán
válasz
TokacsBela #507 üzenetére
Érdekes. Az biztos, hogy G1-ből IPS kijelzős a fHD, nekem HD+ van, de a színek valóban nem igazán jók.
-
TokacsBela
csendes tag
Először is köszönöm a megerősítést, jól sejtettem, hogy a SVA csak parasztvakítás
Írtad, hogy a 840 FHD változata már ips kijelző...
Elitebook 840 G3 Akkor ez hogy is van?
Magyar oldalon is ugyan ez van, mondjuk ha jól sejtem akkor csak lefordítják az angol oldalt -
spyduck
nagyúr
válasz
TokacsBela #504 üzenetére
Az SVA panel iszonyat gagyi és úgy igazából rá is tapontottál az egyetlen hibára. Az EliteBook 840 viszont FHD kijelzővel IPS panellal szerelt. Az EliteBook 850-et sajnos nem szerelik ilyen kijelzővel. A WVA panel már egész jó, de az csak a Zbook-ban van.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
TokacsBela #504 üzenetére
Szerintem a fiatal ember elírta
Fordítva akarta
Probooknál opció legyen a fasza kijelző
EliteBoonál opció legyen gagyesz kielző -
TokacsBela
csendes tag
Üdvözletem!
Tervezek lassacskán gépet venni (EliteBook 840/850), nézem a HP amcsi oldalát, de a SVA panel nem sokat mond nekem
minden felbontáshoz azt pakoljákHD, FHD, QHD
Nézem lefelé felfelé gépeket: Probook 4xx Probook 6xx Zbook 14 és 15 mindenhol SVA panel van, egyedül Z book szériánál van UWVA igaz az is homály nekem!
Láttam élőbe 840 G1-et és 450 G3-at hááááát a kijelző... 20000 forintos Samsung telefonnak jobban
Nem értem a HP-t... Probook 4xx-nál 1-1 modellnél lehessen Elitebooknál 1-1nél NE lehessen normális kijelzőt választani, Zbookba meg nincs apelláta max felbontásban!
IPS Kijelzők tetszenek, de az nincs olyan gépbem ami tetszikElőre is nagyon köszönök minden segítő választ!
Bocs ha nagyon hülyék a kérdésekEzzel az erővel BMW-ben is lehetne Suzuki motor, végül is mind a kettővel gurul az autó
-
AKG
tag
válasz
Taoharcos #501 üzenetére
Üdv!
Én használtan vettem ilyen workstationt.
Az akku még mindig jó benne,kapott még 4 giga ramot,egy optibay-be került a merevlemez,a helyére pedig ssd ment.
Win 10,hibátlan,gyors rajta.
Solidworks megy rajta viszonylag sokat,stabilan,hiba nélkül.
Proci max 60 fokig emelkedik egész napos használatnál.
Véleményem szerint egy jól összerakott masina. -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Elitebook 8740-es szériáról megbízhatóság és egyéb szempontból?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest