- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz toto0569 #199 üzenetére
Persze programok gyorsabban töltenek be a boot idő is sokkal jobb megtáltosodik tőle a gép .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz toto0569 #197 üzenetére
Jó áron is van én amúgy egy 2530p nyúzok 4giga rammal ssd-vel és netezésre meg office-ra tökéletes még a lightroom is elmegy vele simán .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz toto0569 #195 üzenetére
Remélem sikerült megoldani a ram kérdést és már hasit a gép
-
toto0569
addikt
válasz powerup2 #189 üzenetére
Köszi!
Szóval,bővíthető vagy cserélhető.(mert mintha a volt gazdája azt mondta volna,hogy csak egy megy bele)Memory
RAM
2 GB ( 1 x 2 GB )
Max Supported Size
8 GB
Technology
DDR2 SDRAM
Speed
800 MHz
Form Factor
SO DIMM 200-pin
Slots Qty
2
Empty Slots
1
Ezek szerint kettő foglalat van benne.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz toto0569 #186 üzenetére
Hát itt a hardver aprón be tudod szerezni a ramot de egy plusz 4GB már elég lesz azzal vigan elmegy a gép
Jah és ddr2 ram való bele ..[ Szerkesztve ]
-
Rush77
aktív tag
válasz bolcsodal #187 üzenetére
Hát akkor sorban.
- nem túl bíztató de a pasztázást (is) megpróbálom. A másik probléma meg ha esetleg kimúlt, hogy nem MXM VGA van benne.
Amúgy én is túlmelegedésre gyanakszom mert ha megdöglött volna akkor szerintem semennyire nem adna képet.- Nem igazán tudok drivert feltenni mert ahogy normál módban elérné az asztalt, megint BSOD. Viszont adatmentés céljából a Linux live CD-t megpróbálom futtatni hátha.
És egy általános kérdés, hogy mivel pasztázzam újra szerintetek? Van otthon MX4-em azzal működhet a dolog?
-
bolcsodal
addikt
Valszeg az MXM VGA döglöttmeg. Túlmelegszik. Újrapasztázás, vagy teljes csere...de inkább kuka...
Persze csak tippelek.
CPUID HWMonitor programmal rá tudsz nézni, amíg működik, hogy milyen hőfokokat produkál a GPU. Ha nem melegszik túl, akkor csak símán tönkrement...
Úgy látom gyárilag sem megfelelő a GPU hűtése:
"Affected by an insufficiently cooled HD 6470M, the CPU has a good deal of its power stripped for the sake of keeping temperatures down. "
http://www.notebookcheck.net/Review-HP-EliteBook-8460p-Notebook.57322.0.html
Viszont van remény:
"The update to the Catalyst 8.821.1.0 has since resolved the issue." Próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
powerup2
addikt
válasz toto0569 #183 üzenetére
2GB nagyon kevés főleg windows update mellett vegyél bele még 4GB ramot és jó is lesz.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.
Adott egy 2011-es 8460p (I7-2620M, 8Gb RAM, Radeon HD 6470M, W7 Pro 64bit).
Mostanában elég sokszor kifagy BSOD-val (atikmpag.sys) mikozben youtube videót nézek vagy több fül van nyitva.
Megpróbáltam eltávolítani majd újra telepíteni a drivert (az elérhető legfrissebb a HP oldalon -> 13.20-130911A-164036C 20 dec. 2013) de eltávolítás közben újra BSOD viszont ekkor már nem akárhogy hanem lilás pöttyök jelentek meg a képernyőn a BSOD mellett és nem indult újra hanem csak elsötétült a kijelző.Próbáltam újraindítani de az állapotjelző LEDeken kívül nem világított semmi.
Kb 10 percnek el kell telnie, hogy el tudjam indítani a gépet és ilyenkor is folyamatosan BSOD jön amint az asztalig elérne a gép és kezdődik előlről az egész várakozás majd indítás...
Safe Mode-ban nem cssinálja viszont minden 2ik vagy 3ik Safe Mode indításnál ugyanúgy pöttyösen jelenik meg a kép és mintha 8BIT színmélységben.Gondolkodom a teljes újra telepítésen de még próbálkozok, hátha valakinek van ötlete.
Köszönöm.
Üdv
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Vettem a lányomnak egy hp 6930p elitebook-ot használtan.Elég sűrűn csinálja azt,hogy a memória felszalad 96%-ra és onnan már csak egy kikapcsolással áll vissza.(nyomom a kikapcs. gombot amíg le nem áll)
Már az elég neki ha windows update keresést indítok...
Automatikus indítás nincs felesleges.
Mitől lehet a hiba?Memória kevés?(2GB)
De csak youtubeot ,facebookot használ ...
előre is köszi a tanácsokat... -
Mamutbmw
csendes tag
Sziasztok remélem valaki tud segíteni nekem. Illetve felvilágosít hogy mit rontottam el
8740w röl lenne szo ( ugy tudom a belépö modell volt ez.. i5, 4gb ram, ati firepo? )
most 4gb Ram van benne ezt szerettem volna böviteni 8ra ( 2x2gb-rol 2x4gb ra) meg is vettem a memoria kártyákat a gyári 1333mhz es, amit vettem az meg 1600, én ugy gondoltam ezzel nincs gond. de valami miatt nem jo. Lehet itt rontottam el az egészet? :S
-----------
kikapcsol, kihuz, szétszed , memoriákat kicseréltem, minden a helyén, bekapcsolom, elkezd szépen bejönni minden addig amig a windowst el nem kezdi tölteni akkor mintha lelötték volna a gépet kikapcsol... aztán pár pillanat és ujra probál indulni de ujra ezt játsza..
vissza raktam a régi ramokat azzal helyre jött a gép... valami inditási javitás futtatása után..
-------
biosba néztem a system informationt.. ott felismerte és ki írta a 8gb ramotmi lehet a gond? hol lehet a probléma?
esetleg ha 1333mhz es memoriát veszek kettőt (4gb osat) akkor ugy jo lenne ?
amire most figyeltem fel nem tudom miota irja ki ezt a hibát : PXE-E61: Media test failure, check cable
lefuttattam egy hdd testet elvileg azzal nincs baj.. -
cs_dy
tag
AMD RYZEN 5 5600, 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX 3060 TI
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Van egy HP 840 G1 notim és az a gondom, hogy a 2 hónapja vásárolt DisplayPort to DVI átalakító tönkrement, konkrétan a DisplayPort vége!
Kihúzódtak a szálak!
A boltos azzal küldött el a búsba, hogy nem lett lenyomva a gomb csak kitépve ezért jött ki, közben direkt mindig figyeltem rá, hogy helyesen legyen eltávolítva a notebookból.Nem merek venni mégegyet, mert 2 havonta 3000Ft kissé sokallom..
A kérdésem az lenne, hogy járt-e valaki így mint én?
Jelenleg a VGA csatlakozóját használom, azzal remélem nem lesz ennyi gond, komolyabb tüskék is állnak ki belőle..undefined
-
AKG
tag
válasz bolcsodal #128 üzenetére
A fingerpint,valamint a 3d driveguard driver kell neki!
Most raktam fel a 8.1-et,természetesen a 64 bites verziót!
Minden stimmel,az eszközkezelőben addig hegesztettem a drivereket,amíg nálam már nincs unkown device.
Egyedül azt nem értem,hogy az ati firepro M7820-as kártyához miért nem tudom elérni a catalyst beállítási panelt.
A kártya illesztője rendben,a spéci tervező szoftver el is fogadta,felismeri. -
AKG
tag
Üdv mindenkinek!
Ismét csatlakoztam a táborhoz,egy hp 8740w workstation-al.
Van valakinek tapasztalata,hogy a win 8.1 hogyan muzsikál egy ilyen gépen?
Fontos,ati firepro a vga:-) -
powerup2
addikt
válasz kiskakas #174 üzenetére
Köszi már rendeltem a netről micro sata átalakítót msatára úgy már menni fog csak a baj hogy várni kell rá .
-
powerup2
addikt
Van egy 2530p elitbookom és a kérdésem a következő lenne vettem egy msata ssd-ét és a 3G modem helyére próbáltam betenni ám a gép nem ismerte fel ilyenkor mit lehet csinálni ?
-
kiskakas
senior tag
keresek hasznalt, akar csak 10-20 perces akkut Elitebook 2540p-hez.
Ezen tipusok akkuja ugyanolyan,tehat ezek johetnek!
HP COMPAQ EliteBook 2530p 2540p nc2400 nc2410 2510p 2533t HSTNN-FB21
koszonom!
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Fiam jó bizi miatt kapna tőlem egy használt HP Elitbook 8540p notebook-t.
Amire használná, online játékok, facebook, zene, film.
Gyűlölni fog érte vagy áldja majd a nevem?Nagyon köszönöm
SanyaXiaomi Mi 11i
-
pöcörő
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek esetleg egy eladó hűtőcső 8460p-be való? vagy valami tipp, hogy hol tudnám beszerezni értelmes áron Magyar honban?
-
t72killer
titán
A páromnak készülünk Elitebook 720 G2-t venni, van esetleg valakinek tapasztalata az előddel vagy a 820-al? Egy 1.3 kilós eeePC-t váltana, remélem nem fogja a fejemhez vágni, hogy túl nehéz (adatlap alapján nem kéne). Illetve ha a 4gb-os RAM-ja mellé beteszek egy 8GB-os modult attól dual channel lesz?
#166: Esetleg DDR3L jobb lenne neki?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
_ak_
addikt
128gb-os Adata SP9000-et megette probléma nélkül, a sima 4gb-os Kingmax modulokat nem.
UEFI mellett POST után egyből újraindul, anélkül a win 8.1 telepitésénél a fájlok másolása után kiírja, h problémába futott a rendszer ezért újraindul, win7 esetében lefagy a az ablakos lógónál.
Továbbá a bootolható memtest86+ is lefagy, ahogy elkezdi az ellenőrzést. Egyedül egy Debian alapú GParted live cd indult el.Úgy tűnik tehát, h tényleg nem tud mit kezdeni az alacsony sűrűségű rammal.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
8440p-be szeretnék ramot és SSD-t venni. Van különösebb ok amire figyelni kéne, márka / típus?
Ramból, ha jól látom, akkor max 2x4gb 1333mhz 1.5V, SSD-ből 2,5"-es.
Let's begin, de gozaimasu!
-
myke01
senior tag
A kezem alá került egy HP EliteBook 6930p lapos a következő hibajelenséggel : az LCD kijelző környékén van a hiba ,mert bekapcsolásnál feltűnik egy pár pillanatra a képernyő tartalma ,és valahonnan "sercegést" hallatva "kialszik" . Újraindítás után ugyanaz ,akár többször is . Néha haloványan látszódik valami a kijelzőn ,de alig "dereng" a kijelző háttérvilágítása (szóval alig látható) .
Az LCD kábelre gyanakodtam ,és a szükséges mértékig szétbontottam a gépet . A kábelt mozgatva semmi sem változik ,ugyanaz a "derengés" ,vagy semmi nem látható (természetesen indításnál egy pár mp-re felvillan , "serceg valahonnan" , és "kialszik" . Mi lehet a hiba ? Találkozott már valaki hasonló hibajelenséggel ?(természetesen ha már szét van szedve ,kitakarítottam a négy év alatt felhalmozódott porhegyet is belőle,és újrapasztáztam MX-4-el )
-
törölt tag
Üdv. Nekem egy 8440p típusú vasam van, a VGA alapból 256 Mb memóriát vesz el a RAM-ból. Nézegettem a Biost, de nem tudtam neki több Mb memóriát adni. Hol tudnék még 256 Mb-ot adni neki?
-
bolcsodal
addikt
válasz kiskakas #156 üzenetére
Ha letöltöd az Intel saját driver update szoftverét azt fogja kiírni hogy nem eredeti Intel a driver hanem a HP-nál belepiszkáltak. Javasolni fogja hogy a legfrissebb HP által biztosított drivert használd...újabbtól sem fog megtáltosodni és hirtelen HD dekódolást támogatni...hulladék szar chip-ből a HP drivere is a maxot hozza ki.
-
bolcsodal
addikt
válasz kiskakas #154 üzenetére
custom HP driver....ennyi. Sokkal jobb úgysem lesz az újabb verziótól, hiszen a "GPU"-ra már nem érkeznek értékelhető finomítások.
Legacy driverekkel próbálkozz, ha mindenképp mókolni akarsz...bár egy mobiltelefonnál úgysem lesz izmosabb a noti megjelenítő képessége...
-
kiskakas
senior tag
bar nem nagyon porog a topik,de azert megprobalom.. 2540p-re frissitettem, a hp.com-rol leszedtem az ottani legfrissebb intel hd graphics drivert,de ez 2 eves. intel.com-on van frissebb,de vmiert nem eszi meg a noti. otlet?
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy 8440p gépem, de a hátlapjának a sarkai deformáltak kicsit. Honnan tudnék szert tenni egy ép karcmentes LCD hátlapra?
[link] -
gabesz19842
újonc
Sziasztok,uj vagyok elitebook teren es kellene egy kis segitseg,hatha valaki jartas a temaban.Vettem egy szep allapotu 8540P elitebook-ot,de nincs webkamera beepitve(a helye elo van keszitve ,de le van burkolva).Bocsi,de nincs ekezetem .Talaltam rengeteg ,ehhez a tipushoz valo webkamerat bontottan garanciaval es a kerdesem a kovetkezo,lehetseges beepiteni a webkamerat es feltelepiteni a hozza tartozo drivert a gepre,ugy hogy az mukodjon is,vagy total eredmenytelen idopazarlas lesz csak az egesz??Segito valaszokat elore is koszonom.
-
kiskakas
senior tag
ma bekerult egy 2g ddr2-800 modul a gyari 2g ddr2-800 melle,reggel ota nem jelentkezett a problema, lekopogom..
-
Tim82
félisten
válasz kiskakas #148 üzenetére
Elvileg elég annyi, hogy egyforma méretűek legyenek, tehát vagy 2*1, vagy 2*2. (Azért a hangsúly az elvileg-en, mert én nem tapasztaltam saját notikon eddig, de nálam mindig RAM-párok dolgoztak a gépekben.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Ha igen, akkor nagy valószínűséggel ez okozza és ezek a megoldási javaslatok. (Nem érdekes, hogy Thinkpad-topikosak a hozzászólások, a 2530p-ben csontra ugyanaz a chipset/integrált GPU van, csak DDR2 RAM-okkal, mint a Thinkpad X200-ban, X200 tabletben stb.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
meg mindig 2530p-vel kapcsolatos kerdes. win7 64bit van fent, ebben ugye intel 4500hd, integralt vga van.
Neha, de foleg youtube videok kozben csinalja,h elkezd csikozodni a kep, csinalok majd rola videot,
de vmi ilyesmi:kezd halodni a vga? esetleg ujrapasztazas?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz kiskakas #141 üzenetére
Átalakítóval tehetsz oda mSATA SSD-t is. Abból meg van 160 GB-nál nagyobb is.
-
kiskakas
senior tag
Nem.. a gyari hdd hely 1,8"-os, ide csak 1.8"-os ssd vagy hdd mehet. ebbol asszem 120g esetleg 160g volt a legnagyobb, ssd-bol 120-as tuti van/volt,de arban dragabb joval, egy 120-as kingston 38e brutto.
Az optika drive helyere megy be egy fiok, ide rakhatsz 2,5" hdd/ssd-t.
-
Pferi
senior tag
válasz kiskakas #139 üzenetére
Szia!
Ebbe e típusba lehet 2 db 2,5" hdd-t vagy ssd-t beszerelni?
Olyan 12"-os notebookot keresnék amibe egy 1 TByte-os 2,5"-os hdd és egy 120 GByte-os ssd lehet egyszerre beszerelve, de ezt elég nehéz leírások alapján eldönteni.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
hozzajutottam egy best buy elitebook 2530p-hez, akcioban 36 volt. még van 1db, akit érdekel, igaz 39ért.
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=469083A gép hibátlan,esztétikailag is, kapott egy ssd-t, meg 1 kis ramot.. A vga gyenge egyedul, nem tud valaki 2012-nél frissebb, moddolt intel 4500 drivert?
Illetve a beépített 3g modemet életre tudta kelteni valaki? A driver felment,de semmilyen utilt nem találtam,ahol használni lehetne.
-
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 8540p-m. A HP Battery Check azt mondja, hogy az akkuban 216/300 ciklus van. Ez csak tájékoztató jellegű adat, hogy a 300-at elérve már elég gyenge lesz, vagy ott mindenképp használhatatlanná válik?
És gariztatással van valakinek tapasztalata? Átlagosan mennyi ideig szokott tartani? Nincs komoly baja, csak pár apróság, gondoltam így a garanciaidő lejártához közeledve visszaküldöm.
-
HPAA
őstag
üdv
8540w -t szereztem be nemrég , tenném rendbe , nagytakarítás , pasztázás stb ...
ekkor látom hogy a hűtést vga -ra lefogató csavarok közül 2 hiányzik a 4 ből
milyenek ezek a csavarok , valahol kaphatóak ?
köszönöm************* censored
-
umek7
őstag
A 8540 szétkapásáról néztem videókat, mikor belefutottam ebbe a gyöngyszembe. Zseniális, nem is értem miért állították le a felvételt.
-
bolcsodal
addikt
Töltőn hagyva sleep-ből újraindul és critical kernel power hibát dob. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
animatrix11
őstag
válasz animatrix11 #132 üzenetére
Le kell szedni az előlapot és van két villa ami fogja a zárat azt kell kicsit visszahajlítani, sokat kell matatni vele viszonylag
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
Tud esetleg segíteni valaki, hogy ha lecsukom az elitebook fedelét és nem működik a zár, kiugrik. Meg lehet valahogy csinálni? Próbáltam rákeresni google nem dobott megoldást, vagy nem jól kerestem rá
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
8440P mennyire szeretheti a Win8-at?
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Nemrég sikerült szereznem egy ODD-s 2540p-t. Tényleg ennyire macerás az Optibay beszerelés, hogy a billzetet is le kell szedni róla? Ahogy nézem a tápkábelt sikerült a lehető leghülyébben elvezetni az alaplapra.
2.5"-os SSD-t vennék bele az ODD helyére, de lehet inkább az 1.8"-os SSD-ket kellene nézegetnem (baromdrágák) az 1.8"-os HDD-kről nem is beszélve....
Más...érdekességképpen: AIDA64-et használok rendszeresen hardver monitorozásra. Ennél a notinál azonnal fagy a rendszer, ha az AIDA stress-test képernyője fut a háttérben! Valaki látott már ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok. Van egy 8460p-m. A tapipadja a jobb sarokban néha roppan egyet. Szerintetek ez garanciális indok? Működni működik még most tökéletesen.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8540w-m. Nemrég vettem használtan és most jött elő egy olyan gondja, hogy a bekapcsoló és az érintő gomb körüli fémes keret felvált egy darabon, gyakorlatilag felpúposodott, ujjal visszanyomható, de csak újra feljön. Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne vele kezdeni? Mivel ragasszam vissza?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
kozmy
őstag
Sziasztok !!!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Laposom amibe egy i5-520m cpu amibe VGA is van integrálva és külön van benne egy szlotos quadro 5100 VGA. Ha up-grade-lom egy i7-820QM cpu-ra amibe nincs VGA integrálva akkor menni fog a laposom? Kösz előre is a választAsus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
premete
veterán
Tud esetleg valaki olcsón Elitebook 9470m-hez dokkolót?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
deja vu
addikt
válasz osztraksajt #120 üzenetére
Azért tudom, hogy mi van benne, mert beirkált egy tucat topicba, mondjuk rá kellett volna szólni, hogy hagyja abba. Alfa simán eladta a 8560p-t 155-ért sokkal sokkal gagyibb tudással, meg a 8560p nagyon nem egyenlő a 8560W-vel amit a srác akar 100-ért megvenni. Én azért szoktam néha nézni a mobile workstation árakat, és aprón 200 fölött szokták árulni ezeket a generációs munkagépeket mint a Dell Precision M4600, Thinkpad W520, Elitebook W széria. Szóval ezért mertem neki 200-at mondani. De majd a beárazós topicban megmondják neki. Elég jó áron vetted a gépet, nagyon jó kis lapos.
Szia!Szerk:
"nyomor van. "
Nem azért mondom, de alapáron ezek fél millió körül indulnak, kimaxolva bőven 1 millió felett van az áruk 10 bites AdobeRGB IPS kijelzővel, szóval aki ilyet vett újonnan az inkább az elithez tartozik, vagy a munkája hamar visszahozza az árát.
De többet nem offolok!
Szia![ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
osztraksajt
őstag
Szerelték 1600x900-as TN kijelzővel is nem csak fullhdvel, hdd-vel is nem csak ssd-vel. És akkor már mindjárt nem a kétszázezres kategóriát karcolgatja. Láttam már szerényebb W420-at bőven 150 alatt is elmenni. De ha valóban azok vannak benn amiket még hozzásoroltál akkor tényleg jó üzlet. De azért irányítottam a kollégát a beárazós topikba mert ott biztos naprakészebbek.
Én most vettem nemrég 8460-at 100-ért, 1600-os kijelzővel, dokkolóval, 2 táppal, ssd-vel, 3g modemmel, 8gb rammal, eléggé lent van most mindennek az ára, nyomor van.
-
deja vu
addikt
válasz osztraksajt #118 üzenetére
Ne mond már, hogy nem ér meg 200 ezret ez az Elitebook workstation? Fullhd kijelző, 240 gb ssd Firepro kártya, egy ilyen cucc új korában vagy fél milla volt. A Thinkpad W520 ami a kategóriatársa 220-ért ssd nélkül pikk pakk pár nap alatt elment nemrég. Ezen szerintem simán lehet keresni.
De nem akarok itt offolni.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
hawrlantb
tag
válasz osztraksajt #115 üzenetére
Még nem, de lekérdezem. És szerinted ha csak továbbadásra venném meg, mennyiért lehetne eladni?
-
hawrlantb
tag
Még nem, de lekérdezem. És szerinted ha csak továbbadásra venném meg, mennyiért lehetne eladni?
-
hawrlantb
tag
válasz osztraksajt #113 üzenetére
Szóval akkor nem ér meg ilyen 2-300 ezreket?
Gyári gar nincs hozzá. -
hawrlantb
tag
Szerintetek mennyit ér?
Egy fejlesztő ismerősöm árulja 100.000 Ft-ért, és azon gondolkodom hogy vegyem e meg.
Mit tudtok erről elmondani?HP EliteBook 8560w
+AMD Fire Pro 5950M 1GB DDR3
+Ujjlenyomat olvasó
+HD Webkamera1,5 éves használt ketyere.
Azt mondta hogy a billentyűzet kopottas, de egyébként jó állapotban.Előre is köszi
-
kozmy
őstag
válasz osztraksajt #110 üzenetére
Köszi az infót. Amire nekem kell arra elég lessz
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
kozmy
őstag
válasz osztraksajt #108 üzenetére
A dedikált qvadro 5100M
-
kozmy
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy 8540p mennyire alkalmas újabb játékok futtatására,persze grafika le butítva? Érdemes be ruháznom 85 ropiért? Választ előre is köszi a szakiktól[ Szerkesztve ]
-
Rush77
aktív tag
Én is véghez vittem egy komplett takarítást a 8460p-n.
Már régóta terveztem de csak most jutottam el odáig.Kitisztítás után Arctic MX-4-el újra pasztáztam.
Elötte és utána is mértem a hőmérsékletet miközben futott a prime95 (1 órán keresztül futtattam, hogy beálljon egy stabil szintre).
Elötte: 93c
Utána 80c
mindkét esetben a maximumról beszélek.Ez elég nagy különbség, arról nem is beszélve, hogy így a hűtés is kevesebbet dolgozik.
Egy kicsit más téma.
Azt nem tudja valaki, hogy ha a jövőben fejleszteni szeretném a gépet akkor lehet beletenni más processzort (mondjuk ugyanúgy Sandy Bridge csak ez i7-2630QM lenne a 2620m helyett)?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Egy HP 2570p-ben hogy tudom működésre bírni az un2430-as UMTS modemet? SIM kártya benne, a hálózati adaptereknél is látom, de lövésem sincs hogy fogok tudni csatlakozni.
Impossible is nothing
-
baloghbalint
tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy elitebook 8540w-t megéri még venni és ha igen akkor mennyit érnek kb ?
Köszönöm
Balogh Bálint
-
syC
addikt
Üdv!
Gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat..
Megelégeltem a 2540p hőmérséklet anomáliát és szétkaptam a gépet (kb 2 éves +- pár hó). Semmi extrát nem csináltam, csak szereztem egy sűrített levegő spray-t és alaposan adtam neki.. Az eredmény: -30 fok hőmérséklet csökkenés. A korábbi 50%-os cpu plafont visszavettem 100-ra, és így éri el maxon a 80 fokot. Nem volt benne sok takony, de mivel rendkívül kicsi a hűtőborda és a szellőző nyílás, ezért ez a kicsi kosz is nagy gondot tudott okozni.
Tanulság: 2 évnél gyakrabban érdemes ezt a műveletet érdemes megcsinálni (mindössze 5 csavart kell kiszedni - 10 perc alatt meg van a mutatvány)[ Szerkesztve ]
•
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem.
Van e esetleg bármilyen mód a 8460p-ben dVGA cserére. Gondolok itt arra, hogy esetleg valami MXM modulos VGA van benne vagy rá van forrasztva a lapra? Gondoltam javítanék egy kicsit a teljesítményen meg a Driver kérdésen mert a HP nem nagyon érzi ezt a dVGA driver kérdést.
még mindig az a driver van fent amivel jött mert a többi nagyon hulladék.
Valami tipp esetleg?Amúgy egy kis ápdéjt a gépről mert már több mint 1 éve nem voltam itt.
Még mindig olyan mint az új. az egyedüli dolog ami (néha) picit zavar, hogy mintha a touchpaden a dupla koppintást nem nagyon veszi ha finoman csinálom. Kicsit erőteljesebben kell "ráütnöm".Majd fog bele menni egy SSD ha és amennyiben találok keretet a ODD helyére.
A hűtése még mindig kiváló. (a céges Dell E5420 az valami botrány ilyen szempontból pedig most volt kipucolva. Üvölt a venti, forró a gép...) Halk, nem melegszik pedig sokszor ki van használva az I7.
Akku még mindig viszi az átlag 5-6 órát (be van tervezve egy 90Wh vásárlása vagy slice battery még nem döntöttem el). Erről jut eszembe. Slice-al lehet dokkolni vagy csak anélkül?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- HP OMEN - 15.6" FHD IPS 144HZ / i5-10300H / 32GB DDR4 / 512Gb NVME / GTX 1660 Ti 6Gb / HUB RGB
- Lenovo ThinkPad T410 alaplap, kijelző és bontási maradékok.
- Dell Latitude 7480 laptop i5 8Gb DDR4 Ram, 256SSD, 2db gyári töltő
- HP 255 GB
- Lenovo IdeaPad G570 hűtő, ventilátor, tápcsatlakozó, bekapcsolópanel, DVD előlap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest